- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Még lehet azt veszem , én meg ma vártam a futárt , hogy hozza az msi r9 270X BF4-et , erre az ipon-ból hívtak ,hogy valami folytán félreértést történt mert a sima 270-et akarták küldeni és sajnos a másikból meg már kifogytak
azt se tudtam ,sírjak vagy nevessek
most meg , nem tudom mit csináljak , lesz e még egyáltalán ,meg hogyha lesz is mennyiért ..eh
-
tixem
addikt
na befutott az MSI is [link] 3 ezer pluszt kérnek érte
-
rocket
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #154 üzenetére
Ez meghibasodasra vonatkozik, nem az elallasi jogra amirol szo volt.
Amirol irtam benne van ebben is:"A szabályozás 13 éve nincs hatályban, de a köztudatban még igen élénken él ez a rendelkezés. A kereskedő napjainkban nem köteles arra, hogy akár 8, akár 3 napon belül minőségi hiba hiányában visszavegye és kicserélje a terméket."
-
-
CoolBoy323
nagyúr
De, van! a jogszabály, h mikor van
-
pdev1811
tag
Na szóval visszatérve a Sapphire ügyre. Megnézték a beszállítónál az összes darabot, egyikben sincs. Elvileg megreklamálták a Sapphire magyarországi képviseleténél, ők pedig továbbították a gyártóhoz. Elvileg pótolni fogják a hiányosságot.
Először be se akartam rakni, ott rohadjon meg a dobozába, de aztán csak beszereltem. Maga a kártya elég erős. Nem olyan halk, de elviselhető. Max közeli terhelésen nem nagyon megy 65 fok fölé, 50-60%-os ventivel. 60 fok alatt is lehet tartani de ahhoz 80-90%-os venti kell és úgy már elég hangos.
Egyelőre csak Bf3-at teszteltem (Bf4-et ugye nem tudok.......) single stabilan 60 felett,70-90 fps, multi 64 fő ingadozó, néha ledroppol 40 alá de 50-70 között ingadozik nagyrészt. 80-90%-os a terhelése. i3 3,4GHz, 8gb ram, win8.Ja és igen, néha bevibrál egyet a képernyő. Játék közben nem venni észre, csak itt böngészőben. Catalyst nincs fent, csak a driver. 13.11 beta.
Még gondolkozom az elálláson, de elnézve az árakat, nem sokat nyernék rajta ha visszaküldöm az én költségemre és drágábban megvenném, aprón már lehet találni 8ezerért is Bf4 kódot.
-
rocket
nagyúr
" Bolti vásárlásnál meg 3 napig."
A bolti vasarlasnal nincs elallasi joga a vasarlonak.
8 nap ellallasi ido letezik csak (ha minden igaz hamarosan szinkronba hozzak az EU szabalyozassal es 15 nap lesz), ami online rendelesnel van kiszallitas es szemelyes atvetel eseteben is.
-
Database
tag
na srácok, nekem nem kell félnem a BF4 es kártyák miatt, ugyanis ma nyertem az AMD sorsoláson az 1000 db BF4 közül egyet, hurrá
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Database #147 üzenetére
Én nagyon remélem benne lesz , mert fel is van tüntetve (+BF4 PCIE) bár a sapphire-is így volt hirdetve sok helyen , de én most az ipon-tól vettem ott állítólag ahol oda van írva pluszba ,hogy bf4 akkor ahhoz van...
Na de nem bízok én ebben míg nem látom ..szóval csak jövőhét kedden jön a kártya, akkor tudom megmondani, hogy lesz e meglepi vagy sem -
Database
tag
én arra lennék kíváncsi hogy akkor végülis van e benne vagy nincs...ez itt a téma
-
z0l1ka
aktív tag
Nos ,megrendeltem az MSI 270X-et BF4-el
nagyon jó árban van most az ipon-nál
bár szerintem nem sokáig ,de lecsaptam rá
hát kicsit félek
még nem volt MSI-m semmiből , csak sapphire kártyáim voltak
na hát remélem nem fogok csalódni
-
z0l1ka
aktív tag
na erre én is kíváncsi lennék
pdev1811 szerintem most tesztelgeti ., így kártya vásárlás előtt jó lenne tudni mi a helyzet ...
Azért az meg nem kicsit bosszantó , hogy kiad az emberke 50k egy kártyára és kezdje vram frissítéssel, holott azt hinné az ember, hogy ennyi pénzért már tökéletes árut kellene kapnia . , hm , érthetetlen ez az egész.. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #122 üzenetére
Olvastam azt ipon-nál is jártak így, ott is megy vissza a kártya
De srácok , ez elég elkeserítő ilyet megtehetnek ?Olyan árut adnak el drágábban , amihez azt sem tudják,hogy jár e hozzá valami ??? Mert ha egy árban adják a nem Bf4-essek akkor oké , de az hogy tesznek is rá és akkor az se biztos ,hogy van hozzá , senki nem tud semmit , de közben meg a haszon rajta van .. könyörgöm,ne nézzék már ennyire hülyének az embereket
ez kész katasztrófa amit művelnek a bf4-es akcióval...és mellesleg ez nem "megtévesztésnek számít" ? ?
-
pdev1811
tag
válasz
Televan74 #132 üzenetére
Igen, ez igaz. Most is simán mondhatják h benne volt a kód és nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét.
Nem regeltem be a kártyát a sapphire-nál, de írtam nekik is h mi a probléma, hátha. A serial alapján simán tudják h mikor lett legyártva és kiszállítva tőlük a kártya. A doboz ők csinálják, nem tudom h a matricát ők rakják e rá ill. bele a kódot de sztem igen. -
Televan74
nagyúr
Valamikor már a gyárban eltűnnek a játék kuponok. Persze ilyenkor nagy nehezen szokták pótolni. De necces a dolog, mert mi van ha feltételezik rólad, hogy te csak még egy kódot szeretnél pluszba kapni.
Sokkal tisztább lenne ha egy regisztráció után a gyári szám alapján a weboldalukon adnák a kódokat . -
pdev1811
tag
Mivel ideges lettem, eléggé utána olvastam ennek a 8 napos dolognak, szóval várok 2-3 napot türelmesen és ha nem jelentkeznek akkor megy vissza a cucc.
Nekem az is jó megoldás lenne ha később ha már tényleg van itt is a promó akkor utólag kapjam meg a kódot, csak arra sztem semmi garancia nincs h be is tartanák.Igen, azon is gondokozom h tovább viszem az ügyet, mert ez a vásárlók megtévesztése.
-
Database
tag
egy pont a griffendélnek, teljesen egyet értek, csak nemtudom mire volt jó ez az egész trükk hogy rárakjuk szépen a dobozra hogy ilyen akció van és közbe meg lófasz nincs sehol...szánalmas...most az ember ráadásul hiába hívja fel a boltokat, ők sem fogják tudni, max az ipon mert ők talán kicsit okosabbak tiszta lutri az egész
-
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #128 üzenetére
Teljesen jó így, mivel te 8 napon belül jelezted az erre irányuló igényed az üzlettel szemben.
"A 8 munkanapos időtartamon belül meg is kell érkeznie a visszaküldött terméknek az eladóhoz?
Nem, mert a 8 munkanapos határidő nem jelenti azt, hogy a visszaküldött terméknek 8 munkanapon belül meg is kell érkeznie az eladóhoz, hanem elegendő, ha a 8 munkanapos időtartamon belül kifejezzük elállási szándékunkat az eladó felé."
Viszont: "továbbították a beszállítóhoz a problémát"
És akkor hova sz**jon az ember, már elnézést? Úgy bírom a boltok ilyen hülyeségeit.
Tudniillik, Te nem a beszállítóval kötöttél szerződést, hanem a viszonteladóval, neked ahhoz semmi közöd, hogy Ő hogyan zongorázza le a beszállítójával.
Neki akkor is vissza kell venni, a beszállító itt nem játszik. Kész, pont.
Mindig ezzel próbálnak takarózni, de rossz trükk, mert ez totálisan irreleváns, hogy ők hogy s mint boxolják le egymás között. Szépen visszaveszi, a továbbiakért meg hadd főjön a feje. Sáros itt a beszállító is, meg a viszonteladó is, mert a termék amit árul egész egyszerűen átverés. Én a helyedben mindentől függetlenül tennék egy bejelentést az NFH-nak, hogy ez így azért elég meredek. Dobozon rajta van, közben meg nincs benne semmi. -
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #125 üzenetére
interneten rendelted meg? Mert ha igen akkor 8 napig a boltnak kuss a neve, azért is visszaviheted mert nem tetszik a vga színe. Bolti vásárlásnál meg 3 napig.
Internetes rendelésnél a 8 nap a boltban/futártól történő átvételtől indul, szóval még van időd. Ha szívóznak fenyegesd meg őket fogyvéddel stb, kötelesek visszavenni anélkül, hogy bármivel is megindokolnád.
Egy ilyen nyomtatvánnyal kellene majd nekik visszavenni, törvényi kötelezettségük van rá: [link]
ha valami saját maguk által kreált fecnivel szúrják ki a szemed, máris van egy aduász a kezedben. 100 ezertől kezdődik ez a fajta szabálysértési bírság a boltnak. De ezt csak akkor játszd ki ha minden kötél szakad.
-
Database
tag
hát ez így csodás xDD most akkor fel lehet hívni a webshopokat előtte hogy van ez hozzá.....JA de ők sem tudják csak úgy hírdetik.....mégcsodásabb xD
-
pdev1811
tag
Csak ugye most jön az, h hát igen nincs hozzá de itt a kártya, berakom és játszom mással v megveszem külön. Ki tudja mikor jár hozzá itthon, lehet soha, a bf4 meg 10k.
Ahogy látom az ipon-on már bölcsen nem Bf4 edition-nak írják, habár a termékkód nem változott. -
pdev1811
tag
válasz
CoolBoy323 #123 üzenetére
pc-planet.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Honnan vetted?
Irj nekik, h nincs benne, hatha utanad kuldik...
-
pdev1811
tag
Na megjött a Sapphire 270x, a dobozán rajta van a promós matrica, benne persze semmi. Azt hiszem küldöm is vissza, ne nézzenek már hülyének...
-
z0l1ka
aktív tag
bocs ,de leírom .., Rohadjanak meg , mint az alma ..ha ingyen jár elvileg hozzá a BF4!! Akkor mi ez az 5-6 huf árkülönbség a BF és nem BF között ?! -.-.- jó tudom van ahol csak 3000 huf van , de akkor is !!! -.-
-
Televan74
nagyúr
Megértem, hogy ki vagytok akadva. De ha van aki nem bír várni és megveszi drágábban is, akkor a kereskedők igen is keresnek rajta. Én is ezt tenném(tettem is valamikor).
Én inkább azon tudok kiakadni , hogy egyes gyártók a termékekhez nem kérnek vagy nem kapnak kódokat. Pedig én is ugyanúgy AMD Radeon terméket vásárolok.
-
tixem
addikt
azért az valahol szánalmas és vérlázító, hogy a giga 270x olcsóbb, mint az Asus 270
Giga 270 meg bf4-gyel már nincs iponnál, gondolom ők is rájöttek, hogy ez így nem az igazi
undorító ez az ország
-
Database
tag
-
Database
tag
no már van gigabytehoz is....fergeteges 60 ezres áron
btw.... a Lite editionos BF4 az a sima BF4 a full meg a Prémiumos
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #109 üzenetére
kitartás
hát igen
én is épp a 7770-est akarom lecserélni
muszáj is mert mert 1080p a monitorom és az nagyon kevés már neki
még van 9 hó gari rajta xD megpróbálom eladni
igazából ennyi hiányzik a cseréhez nekem is
és akkor vagy Giga vagy sapphire lesz
függ a bf4-től xD ki kell használni az alkalmat nincs mese
-
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok -
tixem
addikt
de miért pont sapphire
gigabyte-ra várok, de az istennek nem akar jönni
-
pdev1811
tag
Itt meg lehet nézni h kódszám alapján melyik Sapphire kártyákhoz jár a Bf4:
[link] -
z0l1ka
aktív tag
köszi
ez a BestByte elég csábító az ingyenes házhozszállítással
azért az iponnál 2540ft , értem én, hogy garanciafutár is benne van
de hát ..sajt
Sapphire meg az XFX-hez jár most még egyenlőre kupon, Sapphire kártyának a dobozán rajta van a BF4, szóval szerintem azokhoz biztosan jár ... -
z0l1ka
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #82 üzenetére
hát igen
anyagilag kicsavarnak mindenkit, mint a citromot
egyébként én még nem láttam más boltokba sehol ..
-
z0l1ka
aktív tag
haha , most meg a sima 270X-re (nem BF4-es) dobtak rá 2,5 ezret, csak hogy ne legyen feltűnően nagy a külömbség
Amúgy igen , tudtommal is ingyen járna hozzá , csak hát Magyarország
-
tixem
addikt
hát ja ez így mióta "bundle"? Ne szórakozzunk mármekkora már
kb ezt ugyanígy hasonló hangnemben beírtam a bf4-es sapphire alá, most nincsenek hsz-ek és hipp hopp 51 és fél ezer lett
-
Database
tag
na mind1, nekem ez az egész VGA vásár csak januárba lesz elérhető, szal addig lehet nem is lesz már BF
majd eldől mi lesz a vége
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #74 üzenetére
egy pont a griffendélnek
-
Database
tag
hát az XFX még oké de Sapphire....cchhh xdd
btw, muta már hogy hol írják mihez mit adnak
D
-
Database
tag
hát ez így eddig nem gyó
én nem akarok Sapphire kártyát venni, remélem más gyártónál is lesz
-
pdev1811
tag
csak nem?:
[link] -
pdev1811
tag
Srácok lehet már tudni vmit, h itthon mikortól indul az akció? Vagy érdemesebb inkább az adott boltot kérdezgetni?
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #60 üzenetére
az fitt xDDD bár nekem annyira nem a BF4 a fontos, de ha már lesz hozzá akkor kapjak azt is
-
Televan74
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
Majd akkor ha már csökken a vásárlázi kedv. Bedobják az akciót. Addig adják játékok nélkül a kártyákat.
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
egy pont a griffendélnek, én a végétől félek inkább majd kezdi valamikor
mindig lemaradtam vilá életemben a mocskos pénz miatt az ilyenekről, most nem szeretnék lemaradni....
-
Database
tag
sziasztok, valaki megtudja mondani hogy meddig fog tartani egy a BF4 akció? mert sajna januárbatudok vásárolni R9 ből és nem akarok lemaradni, állítólag negyedévente van ilyen szarakodás....
-
greggorius
tag
Évek óta nem követem a videókártya-témát.
El tudná valaki magyarázni, hogy mi ez a bundle meg kód dolog?
Köszönöm a válaszokat!
-
nakos
senior tag
válasz
Sebaj Fóbiás #53 üzenetére
Abban az esetben ha nem aktivalta be meg a jatekot!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
szferenc15 #43 üzenetére
Ha neten rendelted 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Visszaviszed, csendben somolyogsz, mondod nem kell, vársz 1-2 hetet és megveszed újra.
-
a bf-et nem kapod meg vele... amit kaphatsz az a honlapján is látható
-
swado
tag
Isteni hír, még jó hogy nem vettem még meg a BF4-et, remélem lesz aki megválik a kuponjától.
-
nakos
senior tag
Azt monjatok meg hogyha nekem van gold kuponom amit kb 2honapja kaptam de meg nem valtottam be, es most tennem meg azzal lathato (megveheto) lesz-e a 2 uj jatek? Kivancsi vagyok hogy a kuponok kodja rogzitve van-e egy konkret jatek listahoz, vagy nincs? Es igy egy par honapos nem felhasznalt arany kuponnal ha most aktivalom megkapom-e a BF4-et?
-
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Menthirist #46 üzenetére
Ne legyél ennyire telhetetlen
-
Hát mindegy... a bundle-ömet beváltottam Thief-re, Saints Row 4-re és Sleeping Dogsra, holnapra meg hozza a futár a bf4-et
Jobban örültem volna egy ingyen BF4 - Tomb Raider - Far Cry 3 kombónak, de hát így jártam.
-
Z10N
veterán
Hol marad a 280?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
szferenc15 #43 üzenetére
Mire ideér ez az akció az lesz 2 hét
, szóval sztem ebbe nincs semmi nem fer :]
ui: tudod mi a nem fer
beviszed a vga-d garanciálissan, kb megmondod mi a hiba a vga-nak és ők meg már ülnek rajta 2,5 hete úgy hogy még egy levelet se irtak hogy wat ? !
. (Te meg csak vársz meg vársz
)
-
szferenc15
csendes tag
Most ez komoly? Két napja van meg az asus 270x top és komolyan mem kapok bf4 et?
Ez azért annyira nem fair -
Lomha 8V
addikt
Ez a "mókus" szöveg nálunk is megy, szinonimája a "krapek", "csávó", "f*szi" stb. De ezen én is röhögcséltem pár percet, mert valahogy nagyon viccesen jött ki.
-
csapee
őstag
Megvan miert szar nala a grafik, o a "Bf4 Minecraft edition"-el jatszik
-
WoodrufF
tag
Nagyon örülök most,hogy a 270X -et és a BF4-et is beszereztem...
-
Dtomka
veterán
Nem kötekedésképpen, de ha adatlapodon lévő konfiggal maxon nyomtad akkor nekem is hasonló érzéseim lennének.
Én az openbetat próbáltam és a multi nagyon-nagyon jó. Persze mai napig sok bug található benne, de a grafika full hd ben és custom-highon élsimítások nélkül is szépnek mondható.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a BF sorozattal mert én már a BF Vietnam (BF2,BF2142,BC2,BF3..és BF4 is meglesz...) óta ezt játszom
-
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
-
Normi™
őstag
Nem gyenge lista
-
Hebehebe
tag
Az első 10 perc alatt lehangolt, valami épületben kezdesz a célkereszt akkora mint a fél képernyő, vízben tükröződés nulla, lőnek rám, fura aránytalanok voltak a méretek, 600 gomb a kezeléshez, kiértem valami szabadterepre ahol megkéseltem 4 mókust, futottam feléjük de meg se fordultak, Kb eddig jutottam meg utána valami építkezésen tébláboltam, de elég is volt.
A bulletstorm 2-3éves játék valahogy szebbre sikerült nekem. Nem adom fel még próbálgatom de az első benyomás elég ratyi.
És az a vicc hogy kb 2-3hónapja nem játszottam semmit gépen, szóval még az újdonság ereje se hatott
(grafika maxxon van)Persze ez lehet egyéni vélemény, és multiban a pörgéstől nem figyelsz mindenre, videókon láttam h 10mp alatt mindig meghal valaki, úgy nem is fog feltűnni semmi
-
-
tixem
addikt
szimpi
eladom a 7870-em és annak az árából újítok egy 270-et és még a bf4-et sem kell megvennem 10 ezerért. A hülyének is megéri, a két vga ugyanazt tudja
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Fú, de mák, hogy elcsúszott kicsit a gépvásárlásom..
-
leviske
veterán
És aki már vett BF4-et az mégis mi a fityfenét kezdjen egy újjal? Lehet még addig kéne egy HD7870-est beszerezni, míg kapható.
-
bokpeter
csendes tag
December elejen szeretnek venni 280X-et. Hogyan tudok meggyozodni arrol majd, hogy jar hozza BF4 biztosan? Koszi.
-
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Voltak részek ahol nekem sem tetszett minden, de voltak elég áll-leejtő pillanatok.
Ami a legjobban bejött benne grafikailag:
-A DOF.
-A millió szálló szikra, részecske, stb. Végre van és sok
-A néger fickó arca, a ruházata ahogy nem egyenletesen ázik el.
-Kinti időjárás (pláne a tájfun) és ebből fakadóan a táj.
-Fények visszaverődései
-Nekem bejöttek az animációk isVoltak viszont nem betöltődő grafikából adódó bugok, meg egy-két karakter nem volt partiban a jobb minőségűekhez képest.
Összességében szerintem akárhogy is nézzük, a legszebb PC-s játékokal van legalább szinten, ha meg nem veri őket (szvsz ver minden mást, nekem fényévekkel jobban tetszik mint pl a crysis 3, mint grafikailag, mint játékilag), és ehhez jó gépigény társul. -
antikomcsi
veterán
-
GhanBuri Ghan
őstag
Még jó, hogy 260x-et vettem, és nem 7790-t, így legalább azért nem hallhatom a trueaudio effekteket, mert nekem nem jár kupon
-
btw ahogy látom, a bf4-et mindenképp bukom (több cikkben is úgy fogalmaznak, hogy a nov 13 után vásárolt Rxx-ekre vonatkozik). Szóval ha mákom van, akkor a Thief marad, de ahogy nézem az FC3 és a TR bukott...
Az meg nagyon parasztság lenne, ha elveszteném a két játékot, ugyanakkor az újakból sem kapnék semmit... dec 31-ig még érvényes a promóció.
-
Hebehebe
tag
Hát..
bf4 nagy csalódás volt, tegnap leültem játszani vele, mintha visszarepültem volna az időben far cry 1 v 2 ütősebben nézett ki kb
A gold kuponnal meg én is kíváncsi vagyok mire jutunk, r9 280x hez lóf@sztsem kaptam, 7970hez meg szórták 2kézzel, de Far cry3 már elfogyott :/
-
ceripapa
aktív tag
Én is így vagyok vele XD , most hogy láttam
mire kell várni
-
Petyyyyy
addikt
Ezt jól kitalálták a srácok megintcsak.
Gilette játék egytől egyig. Addig nem rendelek, míg nem aktiválódik az action itthon is.
(#7) .mf - Épp ezért jutott eszembe, hogy venni kéne egy 260X-szet a 280x mellé, elvégre a kissebb modellhez is igencsak jó játékok vannak. Én sem vagyok BF fan, még egyikkel sem toltam. -
Televan74
nagyúr
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Mert mi már megvettük.Várhatunk volna még két hónapot vele.
-
.mf
veterán
"Az új promóció eléggé egyszerű, de annyi biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog"
"Lófászt. Néhogymá". 78xx esetében 2 játék, 79xx esetében 3 helyett kapnék 1 db-ot, ami, mivel nem vagyok masszív béef / kód MMOFPS-es, még csak nem is érdekel túlzottan. Egy olyan kártya mellé, ami az előző generációnak szinte csak átnevezése. Jah, tutijó deal.
-
antikomcsi
veterán
Azért én kicsit csalódott vagyok, mert bosszantó, hogy a 80K-s R9 mellé amit vettem nem jár, a 32K-s 7790 mellé pedig adják a kupont.
-
jó, megkövetem magam, a végét nem olvastam el
Szóval akkor még várnom kell
-
Basszus, bukta... direkt tartogattam az arany never settle forever bundle-ömet, hogy ha hozzácsapják a pakkhoz a bf4-et akkor majd jól megveszem a Tomb Raidert, azt, és vagy a Saints Row 4-et vagy a Far Cry 3-at... Erre bf4-et nem adják a bundle-höz csak a Thief-et, de levették a TR-t és az FC3-at...
btw erről a rendszerüket is tájékoztatni kellene, merta főoldalon mutatják a Thief-et, de nem lehet redeem-elni még őket (azaz a thief-et még nem, a tr-t és fc3-at már nem)
-
szente
addikt
Ez úgy működik, hogy a viszont eladó adhatja mellé,vagy valahol be kell írni egy sorozatszámot és mehet a letöltés?
-
gyuszaa
őstag
Beigazolódott, alig várom az aprós bf4 ajánlatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest