- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Egyrészt 1,5-2 év az a 3, ha minden generációváltásnál váltasz te is. Egyébként erre sem Androidon, sem iOS-fronton nem kötelez senki sem. Másrészt bárhogy számolom, 50 000 Ft-ért lehet kapni olyan Androidos (vagy akár WP8-as) telefont kapni, ami alapjaiban véve egy szinten van egy iPhone-nal, és a kényelmi funkciónak 99%-ával rendelkezik
Szerintem egyébként az iPhone korántsem tökéletes, rengeteg hibája van. És ez igaz az összes Androidos telefonra is. És itt csak az a különbség, hogy 50 000 Ft-ért elviselem azt a hibát, amit négyszer ennyi pénzért már nemigen.
Ennyi.
-
Látod, most fontos dolgot mondtál ki.
Mivel nem érted, miért jó ez a másik tablet az embereknek, ezért találsz ki elméleteket erre. Mások pedig, akik veszettül hadakoznak veled itt vagy máshol, nem értik, miért fizetsz annyit azért a tabletért, ami neked értékes tulajdonságokkal bír, de számukra ez lényegtelen, míg más fontos. Ezért ők is elméleteket találnak ki. -
vodkaboy22
addikt
Némethonból postával 50k a 16-os verzio... Nem csak itthon lehet ám vásorolni de garit itt is érvényesítheted.
De igaz ne legyen számháború én is übersnobördögkapitalistaAPPLE ellenes vagyok de ez más-tészta. Akinek az kell úgyis megveszi. Csak példának mondtam, hogy nyers helyzetben a nexus jobban megéri, onnantól, hogy valaki apple-t akar nem éri meg... (Mer úgyis eladja azt vesz apple-t...)
De nincs értelme vitatkozni ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest