- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Ismered a marketing, a reklám, a brand, a hülye, a fogyasztó, az átverés szavak jelentését? Mert a hülye fogyasztókat át lehet verni, csak egy jó brand, ütős marketing és sok reklám kell hozzá
Azért fogyott 50 000 000 db iPhone 5, mert az emberek hülyék. Nem tudják mi kell nekik, de ha alma van a hátulján, akkor az kell nekik.
Nézz meg egy SGS Advance-ot! Mi az, amit (pár kényelmi funkciót leszámítva) iPhone-on meg tudsz csinálni, SGS Advance-on pedig nem? Mert nekem pár kényelmi funkció nem ér meg 200 000 Ft-ot, viszont el tudom viselni a hiányukat, ha ezáltal spórolok 150 000 Ft-ot
"A sok hülyét át lehet verni.
"
Ó, hogyne lehetne átverni sok hülyét?
Na vegyük át újra: Én nem mondom az iPhone-ra, hogy szar, ha feleannyiba kerülne mint most, BestBuy teló lenne, mivel egy másik, iPhone méretű csúcskategóriás mobil sincs a piacon. Viszont nem ez a helyzet, az iPhone-t duplaannyiért adják, mint amennyit maximum érhetne. Apple-logó nélkül az eladások a jelenlegi számok töredékét nem érték volna el!
Ja, az iPhone az elitnek készül, akik jobbak a többinél. Vágom a témát.
-
HuMarc
veterán
Egyrészt 1,5-2 év az a 3, ha minden generációváltásnál váltasz te is. Egyébként erre sem Androidon, sem iOS-fronton nem kötelez senki sem. Másrészt bárhogy számolom, 50 000 Ft-ért lehet kapni olyan Androidos (vagy akár WP8-as) telefont kapni, ami alapjaiban véve egy szinten van egy iPhone-nal, és a kényelmi funkciónak 99%-ával rendelkezik
Szerintem egyébként az iPhone korántsem tökéletes, rengeteg hibája van. És ez igaz az összes Androidos telefonra is. És itt csak az a különbség, hogy 50 000 Ft-ért elviselem azt a hibát, amit négyszer ennyi pénzért már nemigen.
Ennyi.
-
HuMarc
veterán
Mint már leírtam, nem akarok kötözködni
Elfogadom ezt az indoklást.
Minden Gmail-user (még csak Android sem kell hozzá, szóval egy fillért nem fizetsz érte a Google-nek, csak az AdSense-n keresztül, amikor olyan oldalra látogatsz, ahol AdSense-n keresztül megy a reklámozás, de azt sem veszed észre, és senki sem kötelez az AdSense-s oldalak használatára) 15 GB (és nem Gb, mert az a Gigabit rövidítése) szabadon felhasználható (de tényleg! Bármire felhasználható! Ezzel szemben ahogy én tudom, az iCloud erősen korlátozott)
A felsoroltak közül egyébként pont mindegyiket Androidon is át tudod vinni egyik készülékről a másikra.
Google Play-en sem kell két hw-re kétszer megvenni ugyanazt az appot, ez sem valami spéci Apple-exkluzív dolog.
Az, hogy hajnali fél négyig sátoroztál a Mammutban, számomra egyáltalán nem jelenti azt, hogy az iPhone annyira jó lenne, bizonyítja inkább a te elvetemültségedet.
2. bekezdéshez: Már akinek van Apple terméke. És ezt bizony nem sokan engedhetik meg maguknak. Ha egy iPhone nem 200 000 Ft lenne, hanem mondjuk feleennyi, akkor én is hirdetném Steve Jobs áldását, és téríteném a népet. Viszont nem ez a helyzet, az iPhone 200 000 Ft-ba kerül, így nem mindenki engedheti meg magának.
4. bekezdés: "azon kívül, hogy specifikációilag is több van benne"
WTF?
Hol erősebb egy iPad a konkurens taboknál? Mondjuk a cikkben szereplő tabok specifikációját nem ismerem, de a márkásabb Androidos taboknál gyengébb. Viszont ez teljes baromság! Az iOS és az Android hardverigénye összehasonlíthatatlan, így az, hogy valamelyiknek erősebb a hardvere, csak arra jó, hogy nőjön az e-pénisz, másra nem nagyon
Egyébként egyetértek ezzel a bekezdéssel, igazad van.
5. bekezdés: Az iOS-appok felülete azért egységes, mert iOS-re rohadt kötöttek a programozási feltételek. Pl. csak Webkit alapú böngészők kerülnek fel az App Store-ba, ami azt jelenti, hogy a böngészők tulajdonképpen csak a skin-ben, és 3 másik funkcióban térnek el az alap Safaritól. Kivéve persze az Opera Minit, de az más elven működik, így nem számít böngészőnek.
Egyébként olvass utána, akár csak itt a fórumon is, hogy milyen rémálom iOS-re programozni!
@Mr. Teddy (#105): És akinek nincs iCucca, azzal nem is kommunikálsz, ő nincs olyan jó, mint Te, ugye? A Skype azért jó, mert minden platformra (még Linuxra is) van, így bárki tud bárkivel beszélni Skype-on keresztül. Ehhez képest az iMessage elég korlátolt, már nem azért
Már mondtam, én nem akarok vitatkozni, én csak rávilágítok arra, hogy eddig nem nagyon hallottam jó érvet az Apple mellett, azon kívül, hogy az bizony prémium (de miért is?) Egyedül @Tim82 győzött meg.
-
HuMarc
veterán
Elnézést a dupláért!
Tényleg, ne vedd kötözködésnek, de az alább idézett mondatot én nem tudom értelmezni annak fényében amit írtál
"Az ilyen dolgok miatt is kell többet fizetni egy Apple termékért."
A szövegértelmezési képességeimmel nincs baj, a gondot inkább ott vélem felfedezni, hogy ezt az "Az ilyen dolgok miatt..." részt nem nagyon konkretizáltad, azon kívül, hogy az iPad-ről készült mentést áttetted az iPad Mini-re, aminek nagyon örült a feleséged. Erre szerintem Androidon is képes lettél volna, szóval ez nem olyan ULTRAMEGAEPIC
APPLEképesség. -
HuMarc
veterán
Hmm... Elég jó cikk lett
A kínai gépek is jók, szerintem nem is éri meg az iPad a felárat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest