- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
arnyekxxx #104 üzenetére
Akkor velük skypon beszél. Itt az android a szűk keresztmetszet nem az apple.
Illetve ezt a "mindenkinek fent van" dolgot úgy értem, hogy nem kell senkivel lebeszélni előre semmit, hogy "akkor tegyük fel whatsappot, vagy vibert". Írtam neki egy sms-t, voálá imessage-ként ment el, ez akkor kvázi "Ingyen" volt. De ilyen volt, hogy facetimeon dumáltam haverommal stuttgartból. Rámír két üzit, hogy mi újság, azt mondtam, hogy facetime-ot próbáljuk ki, egyikőnknek sem kellett semmit leszednie, konfigurálgatnia. Rányomtam, hogy hívás facetime-on és kész.
De mindegy az egész. A lényeg, hogy biztos megvan a marketing, meg a sznobizmus is az árazásban, akkor is érthető az árkülönbség. Van aki megfizeti, van aki nem.
Amúgy az írás végén a "filozófiával" kapcsolatban. Az apple termékek nagyon tartják az értéküket, nem hinném, hogy sokkal többet esne az ipad ára, mint a chuwié. Egy kínai tabletnél, ha már kijön 1-2 újabb csoda, akkor a régi már alig ér valamit. Ipadek meg arányaiban nagyon tartják az árukat, szóval teszem azt egy évre levetítve kb 10k-val "bérled" többért az ipad minit, mint a chuwit például.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest