- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
csiribacsi #172 üzenetére
Igazad van, ha belegondolok csak a quad core, és a méret stimmel. Itthon a csajok rá se néznek, mert a kamerája gagyi. Azért jó volt olvasni a kínai kínálatot magyarul.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
csiribacsi #168 üzenetére
Amúgy akartam már kérdezni. Mennyi volt pontosabban az ára ennek a Chuwinak? Gondolom kínából rendelted. Akár jöhet privibe is, ha ez annyira nem publikus info.
-
Alex91
félisten
válasz
csiribacsi #168 üzenetére
Ja, nalam fel ora iPad hasznalatnal marad 100%-on a kijelzo, szoval nem is fogyaszt
!
-
Alex91
félisten
válasz
csiribacsi #147 üzenetére
Nem kell hozza milliomosnak lenni, csak atgondolni, hogy evente veszek xart, vagy 3 evente valami jot...
-
Švejk
őstag
válasz
csiribacsi #147 üzenetére
Uramisten, hogy a fenébe jönnek ide a zsidók...
-
Alex91
félisten
válasz
csiribacsi #145 üzenetére
Tudom, papiron minden szep es jo, hasznalni oket mar nem annyira
. De lehet, hogy van akit megnyugtat a tudat, hogy legalabb olcson vette...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csiribacsi #78 üzenetére
1.) Kerékpárral járok dolgozni, amikor meg nem engedi az időjárás, akkor tömegközlekedéssel. Gyere át a bringás topikba, ott megtalálsz ha erről akarsz csevegni. Az autó a szememben nem a munkába járás eszköze (hacsak a munka jellege ezt nem követeli meg), különösen akkor nem, amikor a tömegközlekedéssel ugyan annyi vagy még kevesebb idő. Nekem kb 25 perc tömegközlekedéssel kaputól az irodáig, bringával meg 12 perc (ezt mérem).
2.) A tömegközlekedés nagy előnye, hogy az utas/károsanyag kibocsátás és az utas/üzemanyag rátája nagyságrendekkel elmarad a személygépkocsitól. A budapesti ingázók java része egyedül ül az autóban, míg egy közepes vagy csuklós busz befogadó képessége és kihasználtsága ennél sokkal jobb. Egyetlen utas utazása ezáltal kevesebb fogyasztással és emisszióval jár.
3.) Az elektromos hajtású járművek (vonat, villamos, elektromos autó, stb) sem környezetkímélőbbek, ez tény. De a károsanyag kibocsátást a városon kívülre lehet száműzni általa, ami számos egészségügyi kockázatot (pl: asztma és más légúti megbetegedések) csökkenthet és élhetőbbé tehet egy nagyvárost, ami most per pillanat szó szerint belefullad a szmogba.
Értem én a sértettséged és valamit nagyon be akartál szólni. De akkor is tartom a véleményem, hogy erre a "dobjuk el évente a táblagépet, majd veszek újat, mert olcsó" mentalitásra nem kéne buzdítani senkit, főleg nem egy Logouton kiemelt cikkben.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
csiribacsi #85 üzenetére
Nézegettem már a 2k kijelzőjű Onda-t is. Ilyen HW-rrel meg Androiddal ! Nem tudnának meggyőzni az iOS létjogosúltságáról. És nem szeretnék egy almást sem megbántani.
-
Soma01
veterán
válasz
csiribacsi #82 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nem is sürgős. De írj rám nyugodtan ha találsz. PM-et. -
Soma01
veterán
válasz
csiribacsi #79 üzenetére
8 coll körül keresek. Felbontás minimum 1024 és valami modern cucc kellene. Ebből sem a kifutót keresem.
-
Soma01
veterán
válasz
csiribacsi #76 üzenetére
Köszönöm!
Elvárás a gyorsaság, netezés és flash video közben elsősorban. Ritkán játszok, de adok az akadás mentes játékra plusz pénzt.
Szép kijelző.
Minőségi összeszerelés. (ha lehet fém)
Wifi, BT, 3G (GPS nem fontos)
Forum ahol van segítség vele kapcsolatban.
HDMI kell, 3,5 jack kell, SD kell.
Kamera felbontás nem olyan fontos, de 2db legyen.A fent leírt V88 cucc jónak tűnik nekem, csak kellene bele 3G.
Valami új gyors chip legyen benne és rendes mennyiségű RAM, ne több éves kifutó cuccok. -
Alex91
félisten
válasz
csiribacsi #20 üzenetére
Ha normalis a cucc, akkor nem teheti tonkre. Persze ezeknel a kinai csodaknal a fene se tudja
.
-
zdanee
őstag
válasz
csiribacsi #10 üzenetére
USB csatlakozónál kihúzod, microUSB kábelt bedug, kész.
-
Švejk
őstag
válasz
csiribacsi #2 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest