- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiribacsi
tag
feldobdap egy képet a Chuwi aksijáról : )
-
csiribacsi
tag
válasz
Cynicelectro #84 üzenetére
köszi, am nekem is
-
csiribacsi
tag
válasz
Stauffenberg #53 üzenetére
amugy erre a kommentedre csak annyit szeretnék reflektálni, hogy amikor itt fogyasztó társadalom csapdáiról beszélsz, akkor ne itt kezd hogy én 1 év alatt elhasználok 1 terméket...hanem mondjuk ott a közlekedés, hogy az mekkora buktató...csak annyira evidens dolog hogy nem gondolod végig hogy sokkal nagyobb probléma. Hány száz millió liter kőolajat dolgozunk fel egy nap alatt, mennyit égetünk el belőle...Az emebrek többsége személygépkocsit, motort használ, kevesebbek mondják hogy ők tömegközlekedést használják és az környezet kímélőbb, de abban is benne van hogy ugyan úgy kőolajszármazékot vagy földgázt égetünk el, esetleg áramat használunk,amit ugyan úgy környezetszennyezéssel állítunk elő. Tehány jogosan mondhatom hogy az emberek 70-80% nagyobb kárt okoz mint én....
gondolom te is autót vagy tömegközlekedésieszközt használsz nap mint nap...pedig ott a kerékpár....semmibe nem kerül azt használni és egy fikarcnyit sem ártasz a környezetednek, csak akarat, elhatározás kérdése.
Ezt nem támadásból mondom csak én is el akarom akkor már mondani a véleményem a te gondolkodásodról, mivel ha visszetérünk az elektronikai piacra...te pont a "nagyok" befolyása alatt állsz, a nagy multiké alatt, akik csak azért kérik el a kétszeresét egy termékért mert x márka, pedig ugyan ott készül mint a hamisítvány, ugyan azok az emebrek rakják össze éhbérért...csak hát a puccos reklámokat és a marketinget valakinek meg kell fizetnie.
Na szóval én itt le is szeretném zárni a dolgot, végül is nem ezért van ez a fórum : )
-
csiribacsi
tag
válasz
Stauffenberg #53 üzenetére
elfogadom a véleményedet....
-
csiribacsi
tag
attól hogy esetleg egy kínai tablet nincs olyam magas áramerősségre állítva, és nem b*ssza szét az aksidat emiatt lassaban tölti an nem baj viszont ha magasabb áramerősségel töltöd mint kellene...az a baj...de ez csak magánvéleményem, annyira nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest