- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
#24536576 #393 üzenetére
Képzeld műanyag pohárból vagy palackból iszok otthon, nem szeretem az üveget. Csorbul, összetörik, karcos lesz.
Maga az üveg rohadtul nem luxuscikk, sőt. Anyagköltségben kb ugyan ott van a jó minőségű műanyag és az üveg, feldolgozása az üvegnek macerásabb és csak ezért drágább.Amúgy ha elismered a Lumiák műanyagját, akkor meg mi a bajod a jó minőségű műanyag hátlappal?
Miért ne lehetne valaki igényes úgy, hogy nem használ tokot? Sokáig használtam tokot, de meguntam, hogy növeli a telefon dimenzióit és idegesített, hogy a kijelzőt egy perem határolja. Pontosan ezért nem használok sem védő fóliát vagy üveget, mert elrontja számomra a használati élményt. Mégsem karcos sem a hátlap, sem a kijelző, mert képes vagyok vigyázni a cuccaimra.
Ne magadból indulj ki, senkinek sincsen olyan gondolkodása és elvárás a mint neked.
-
-
törölt tag
válasz
#24536576 #270 üzenetére
Leírtam a véleményem már, belém kötöttél gyerekesen személyeskedve és ezen rugózol, persze hasonlíts párba egy 6,9 colos telefont egy 6,4 essel. Tudod a stílus maga az ember, lehetne ezt kulturáltan is, de számodra ez sajnos nem megy. Gyerek vagy még.
Építő jellegű kommunikációra alkalmatlan vagy, sajnálom érd be ennyivel. -
törölt tag
válasz
#24536576 #266 üzenetére
Marketing? Ebben mi a marketing? Nem vennék ebből a szériából egy darabot sem. Neked eleve szokásod ezen a fórumon a személyeskedés és a fórumozók beárazása és ledegradálása. A Note 9 specifikációja mérettel meg mindennel akkor is a sima 20-al van párban nem az Ultrával. Almát körtrével. És a 9-es széria kijelzője még így is kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest