- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BusinessGuy #884 üzenetére
Honnan veszed, hogy sokan nem állnak el tőle ?
Már a userek is tudják, hogy ahány teszt annyiféle konkluzió.Én is nyúzom folyamatosan jövőhét elejére eldöntöm, hogy marad-e a házban.
-
válasz
BusinessGuy #601 üzenetére
Akkuban egyáltalán nem rossz a Note20U a tesztek szerint, alig marad el az S20U-tól, pedig kisebb az akkuja és nagyobb a kijelzője.
A spéci füles, a Buds Live meg az egyik legjobb a kategóriájában. Nem tudom milyen teszteket néztél te, de valami nagyon elnézhettél.
-
leslien
nagyúr
válasz
BusinessGuy #460 üzenetére
szerinted?! semmit nem tudtak javítani...rafkos köcsögök ugyanazt szart eladják 2X.. és még egyszer becsempészik majd a S20 fan edition verzióval..
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
BusinessGuy #457 üzenetére
Hát nem tudom, hogy kamu e?! De az biztos, hogy a s20 ultrám akkor is melegszik ha csak zenét hallgatok meló közben, ugyan ez érezhető s10+ és note 10+-nál bár annál nem ennyire. Mielőtt még megverne bárki is, nem pártolok egy márkához sem viszont megemlíteném, hogy a iphone 11pro-nál nem volt melegedés és jóval tovább bírta az aksi.. szeretnék samunál maradni már csak a dex miatt is. Lehet tab s7+ lesz belőle, az s20 ultra meg jövőre le lesz cserélve.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
BusinessGuy #452 üzenetére
https://youtu.be/E7AVbOUkPTc Ez sajnos még nem sok, de azért elárul pár dolgot erről az Isten verte exynos-tól...
-
válasz
BusinessGuy #419 üzenetére
A 12gb ram kell a dexhez. És nem, a dex nem felesleges.
-
francz'70
senior tag
válasz
BusinessGuy #419 üzenetére
Hát hallod a mobilos felhasználók szerencséje, hogy a gyártók nem csak a Te igényeidnek megfelelően gyártanak telót
12gb ram (amit a büdös életbe nem fogsz kihasználni
mire nem elég 256 vagy 512gb
sosem mentettem le semmit
szmúúúth a menü (vhoaa ki nem fossa le
ip68 ha pancsikolni szeretsz a közel fél millás telefonnal.
A szaros tollnál kicsit lényegesebb dolgokban erős a mi 10 proMásoknak ezek pont, hogy fontos dolgok.
Még ha egyet is értek egy-két kritikáddal, szerintem egy kicsit túl tolod -
doooo
veterán
válasz
BusinessGuy #361 üzenetére
Nincs továbbfejlesztve, magasabb órajele van (gyakorlati haszna ismételten nulla, marketingnek jó).
A problémát, a valós problémát, hogy jelenleg értelmetlen maguk alatt vágni a fát ilyesmikkel, sosem vontam kétségbe, nem találsz sehol általam leírva olyasmit, hogy ez így rendben van, vagy nincs különbség, stb. De hogy ettől még gyors és pörgős a mobil, főleg ha nem hiper-szuper játék megy épp rajta, az "hétszentség". -
doooo
veterán
válasz
BusinessGuy #311 üzenetére
Szavaidból kitűnik, hogy mennyire szeretnél Samsungot használni, csak gyakorlatilag nem engedi a gyártó a rossz döntései miatt... ja nem. Az tűnik ki, hogy fogalmad sincs se a Kína elleni szankciókról (hogy is jönnek egyáltalán ide), se az Exynosokról, se semmiről (akadozás a menüben... lmao). De legalább bevallod, hogy összeesküvés-elmélet egész. Mert szegény Huawei...
Ja amúgy azt még fejtsd ki, hogy az amerikai Note miben különbözik olyan sok mindenben az amerikai S-től, szemben az európai Note és az európai S közötti különbségekkel? Biztos hosszú ez a rejtélyes lista, és szereted is f*sni a szót, szóval hajrá! (Ha nem lenne világos, erre az ominózus kijelentésre célzok: "Nem elég hogy ODA kiadják a rendes Note szériát ami nem csak pár szaros apróságban tér el az S20 szériától szemben az ittenivel".)
-
*RLaci*
addikt
válasz
Ez így van, ahogy írod, nekem volt S10e-ből mindkét verzió. A snapis kb. 30%-al jobb sot-ot tudott, nem melegedett max langyos volt nagyobb igénybevétel esetén is, ellenben az exys sokszor olyan volt mint a sütő. A snapisnál nem volt lag, baszakodás egyáltalán, az exy-set be kellett állítsam, hogy 3 naponta legyen auto újraindítás mert különben mindig jöttek az anomáliák, gondolkodások. Kamerában nem volt releváns különbség a kettő között.
-
janeszgol
félisten
válasz
Nekem is feltűnt az amerikai felhasználók körbe nyalása.
"Natív Windows-alkalmazásként futnak majd a Galaxy Note 20 appjai" [link] -
doooo
veterán
válasz
BusinessGuy #265 üzenetére
Az idén épp, hogy nem érezhető nagy elmaradás a kamerás képességben, sőt, sok dologban jobb az Exynos. Van ehhez mindenre kiterjedő teszt... csak most nem jut eszembe melyik oldalon (azon, ahol tavaly nagyot szólt, amikor S10-nél sokkal látványosabb eltérések voltak a két verzió között). Szóval ez a kritika tényleg nem állja meg a helyét az idén.
Az ilyen marhaságokat meg, mint akadozó menü... jobb ha hagyjuk a fenébe. Megint átment minden abba a tévhitbe, hogy az Exnyos borzasztó rossz, pedig nem. Gyors, erős (a mobilok üzemideje is minimum átlagos, de az S20+ esetében afeletti is). Csak nem annyira, mint a Snapi. És senki nem foglalkozna ezzel a különbséggel, ha nem kényszerítenék rá a vásárlókat ilyen rossznak bizonyuló döntésekkel a Samsungnál. Kirin gyengébb az Exynosnál is. Azzal senki nem foglalkozik. Képzeld ott milyen eltérések vannak egy S865-höz képest. És mégis egy árkategóriában vannak. Az idén egyszerűen túl jó lett a Snapi.
És persze még mindig nem tudjuk mennyire melegszik az új Note... ha készülékházat érintő tervezési hiba is közrejátszik ez az S20-aknál, akkor volt esélyük javítani a dolgon. -
francz'70
senior tag
válasz
BusinessGuy #265 üzenetére
Én az általad említett tájékozódásra, és az általam sem érzékelt exynos vs. snapy "brutális" különbségére reagáltam Note10+ ig bezárólag.Az s20/note20 exynos 990 nel kapcsolatban teljesen egyetértek (tapasztalat hiányában pláne)
De azért a Note esetében még várnék ezzel mert ott valahogy mindig sikerül kicsit kipofozni a rendszert. -
francz'70
senior tag
válasz
BusinessGuy #148 üzenetére
A fogyasztói társadalom nagyon kicsi százaléka/ezreléke olvasgat ilyen szakmai fórumokat vagy tájékozódik külünböző tech oldalakon.
A legjobb bizonyítéka ennek az exynos vs. snapdragon túllihegett esete "átlag józsiéknál" akik legfeljebb a melegedést vennék észre ha épp játszanak a telóval, mást nem.
Tehát valószínűleg nem érzik azt "mérhetetlenül nagy problémát" az átlagos telefonhasználat alatt amiért itt megy a sírás az exynos miatt, hozzáteszem én sem érzem a Note10+ omnál semmiféle hátrányát, pedig tudom, hogy a snapyhoz képest van.A gyártók az átlagemberek/józsik igényeit tartják inkább szem előtt, akiknek marketinggel mindent lelehet nyomni a torkukon.
Mert ugye mi kell a népnek, a látványos dolgok:
jó nagy kamera,(ami felhívja a figyelmet) lyuk vagy noccs (mert a menci teló ilyen), és vastag árcédula (mert ettől vagy valaki)
Az exynos vs. snapdragon ezekszerint nem tényező, mivel annyival nem jobb vagy rosszabb egy "átlag" embernek, hogy a gyártó ezzel kampányoljon. -
janeszgol
félisten
válasz
BusinessGuy #148 üzenetére
Igazad van, de hidd el, ha jövőre gurítanak, mindenki elfelejti ezt a 2020-as tévedést. Mind az A, mind az S, mind a Note termékeknél. Én is el fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest