Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ki tudnam fizetni, de azert 100e folott igen indokolt esetben adnek csak egy teloert. Es nem tudhattad, de samu keszuleket eletemben nem hasznaltam (egyszer vettem egy samut, akkor me'g kuka voltam nagyon hozza, a ZTE Blade koraban, de eleg gyorsan kiderult hogy valami sajat oprendszeres kamu-okostelo volt, 2 nap mulva mar az uj gazdajanal volt).
Ja nem emiatt nem szeretem a samut, igazabol a tulszaturalt amoledjet nem birom, touchwiz eroforras-zabalasokra emlekszem, meg az uzletpolitikajat amit az also kategoriaban muvel. Amugy ja, erdemes azert igy sok ev utan egy eselyt adni eloben megnezni, koszonom az ajanlast, ha nem is ez lesz. [Szerencsere nincs semmi baja me'g a telomnak de a lanyom LG-je is egy het se telt el mire leamortizalodott nullara, azert akkor gyorsan kell lepni hgoy meg legalabb az adattartalom mentheto legyen, erdemes figyelni a lehetosegeket.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest