Megfizethető mobilokat hozott a Motorola

A One Macro nemzetközi premiert kapott és a Moto G8, illetve E6 család is kellemes árazású tagokat hozott.

Két hete, négy kamerával futott be a Motorola One Marcro, amely egy 6,2"-es képátlóval megáldott, HD+ kijelzős ketyere, Mediatek Helio P70 SoC-vel és 4/64 GB-os alapfelszereltséggel. Elöl 8 megapixeles szelficsepp, hátul pedig 13 + 2 (makró) + 2 megapixeles rendszer tevékenykedik (mélységélesség), a házban pedig 4000 mAh-s telep, amely Type-C porton tölthető, méghozzá 10 watton.

A Motorola One Macro
A Motorola One Macro [+]

Az indiai premiert tegnap nemzetközi követte, és a 200 eurós, azaz 67 ezer forintos ár korrektül hangzik. Az igazi újdonságot viszont a Moto G8 család jelenti, hiszen ez először mutatta meg magát hivatalosan, élén a G8 Plusszal, ami egy 6,3"-es, FHD+ felbontású panellel szerelt telefon, szintén 4000 mAh-s teleppel.

A Moto G8 Plus
A Moto G8 Plus [+]

Az mondjuk, hogy az összes minap leleplezett készülék Android 9 Pie-t futtat a 10 helyett, a márka korábbi frissítési ütemét ismerve sajnálatos, 270 euróért (86 ezer forint) mindenesetre ennek a modellnek talán az előbbinél is jobb az ár/érték aránya. A Snapdragon 665 ugyanis ütőképes középkategóriás mobilplatform az Adreno 610-zel, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval megtámogatva, a 48 megapixeles hátlapi főkamera pedig várhatóan jófajta képeket lő, persze pixel binning feldolgozás után 12 megapixelen.

A Moto G8 Plus
A Moto G8 Plus

Akad egy 16 megapixeles ultraszéles modul is (14 mm), illetve egy 5 megapixeles mélységérzékelős. Az előlapon 25 megapixeles szelfik lőhetők, a hangszóró pedig kiveszi a részét a sztereó multimédiás lejátszásból. Itt már 18 wattos a gyorstöltés, szintén Type-C porton. Adott a Bluetooth 5.0, az ac-s WiFi és microSD bővítés, ami az FM-rádióval együtt az összes mai modell esetében megvan.

A Moto G8 Play
A Moto G8 Play [+]

A sort a Moto G8 Play folytatja, amely visszavált HD+ felbontásra és 6,2"-re, illetve a Helio P60-as SoC-re. Itt 3/32-es és 4/64-es kiszerelések vannak, egyelőre európai árazás nélkül, ám várhatóan a végösszeg a One Macro környékén landol. A kamerák közösek a G8 Plusszal, akárcsak a telepméret, ami 10 watton tölthető. A WiFi egycsatornás, a Bluetooth 5.0-s.

A Moto E6 Plus
A Moto E6 Plus [+]

A lekedvezőbb árú újdonság a Moto E6 Play, ami a második ebben a szériában a korábbi E6 után. Ez a kisebb phabletek kedvelőit győzheti meg 5,5"-es képátlójával HD+ felbontáson, és a noccs is lemaradt, amitől mondjuk picit több a káva. A nyolcmagos SoC-k után a MediaTek MT6739 feltétlenül szerényebb teljesítményre képes négy processzormagjával, és a 2/32 GB-os kiszerelés is belépőszintre utal. Ezt persze aláhúzza az E6 Play 110 eurós ára (36 ezer forint), ami igen kedvező. A telep 3000 mAh-s, 5 wattos töltéssel és microUSB porttal. Ujjlenyomat-olvasó az összes most bejelentett készüléken van, akárcsak 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés