- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axioma
veterán
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Ja nyilvan nem fogok ugyanazt kapni me'g egyszer, es a 100e is csak lelektani hatar, meg hat jo nekem ami regebben jott ki es esett az ara (akar nem sokat hasznalt is), csak tenyleg keves ami hasonlo abban az ertelemben, hogy nem oriasi de nem is idejetmult konfig. Azert irtam ide mert remenykedtem, hatha a motorola megle'pi, de nem.
Koszi az ajanlasokat, nezegetem, foleg eloben kene mert pl. a minimum fenyerore / kontrasztra erzekeny vagyok (kicsi legyen; tudom amoled... de nekem eddig osszessegeben az ips jobban bejott).
Nagyon off voltam mar, bocsanat. -
axioma
veterán
Ki tudnam fizetni, de azert 100e folott igen indokolt esetben adnek csak egy teloert. Es nem tudhattad, de samu keszuleket eletemben nem hasznaltam (egyszer vettem egy samut, akkor me'g kuka voltam nagyon hozza, a ZTE Blade koraban, de eleg gyorsan kiderult hogy valami sajat oprendszeres kamu-okostelo volt, 2 nap mulva mar az uj gazdajanal volt).
Ja nem emiatt nem szeretem a samut, igazabol a tulszaturalt amoledjet nem birom, touchwiz eroforras-zabalasokra emlekszem, meg az uzletpolitikajat amit az also kategoriaban muvel. Amugy ja, erdemes azert igy sok ev utan egy eselyt adni eloben megnezni, koszonom az ajanlast, ha nem is ez lesz. [Szerencsere nincs semmi baja me'g a telomnak de a lanyom LG-je is egy het se telt el mire leamortizalodott nullara, azert akkor gyorsan kell lepni hgoy meg legalabb az adattartalom mentheto legyen, erdemes figyelni a lehetosegeket.] -
axioma
veterán
Kicsi es erosebb itt sincs... a mai napig nyomokban se latni eselyt a p10 utodjara. Azonosban ott a G6 (bar mar az is nagyobb), de a G7 mar 6" feletti (es notch-os is), es kesz, itt is megszakadt a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest