- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
nekem 37-es van fent és miután gombok háttérvilágítása elalszik utána nálam is felvillannak egészen addig míg nem megy aludni az egész képernyő. Engem zavart, uh kikapcsoltam a gombok háttérvilágítását, úgyis tudom hol keressem őket.
...a "zörgésről" meg csak annyit, ha fent kocogtatom a hátlapot picit zörög, sztem a kamera lencsék, levettem a hátlapot úgy is ezt csinálja, de nem szoktam ütögetni, uh ez sem zavar.
egyébként akkor is hallani, ha a kamera app-ot elindítod és aktiválódik a kamera, ha váltasz az elő és hátlapi kamera között akkor is hallani. Kell hogy legyen benne mozgó alkatrész, hisz auto fókuszos, uh sztem az "zörög".
-
GoldhandRent
őstag
akkor az enyemnek valami hatalmas akksihibaja van
4ora kijelzoidot meg nem.is sikerult elernem... tegnao volt valami 3ora korul, osszesen 15 vagy 18 ora uzemidovel 35%-on.... lehet, hogy a ROM a ludas? (na de minden rom?)
neztem wakelockal, nem veszes...egyre inkabb akksihibara gyanakodom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest