- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
huber2
újonc
Sziasztok, több mint egy éve vettem egy pixel5 telót ebay-en tegnapig tökéletesen működött, aztán netezés közben elsötétedett és azóta semmire nem reagál.
Esetleg másnak volt ilyen? van esetleg tippetek?
egy hete rendeltem hozzá egy új aksit, mert az már kicsit gyenge volt. az eset után kicseréltem hátha az, de nem reagál továbbra sem. -
válasz
bbendre #2918 üzenetére
Amúgy nagyon sajnálom, mert egyébként kifejezetten imádom a Pixel telefonom, olyannyira, hogy rendeltem rá új hátlapot meg új kijelzőt is, miután összetört(pont a sarkára esett padkára, nem védte meg az üveg sem sajna).
Most iPhone 11-et használom átmenetileg, s flottul működik. Applenél is voltak kisebb bakik, de ilyen fatális szoftveres bakit az Apple ilyen sokáig javítás nélkül nem engedett meg magának, legalább is én nem tapasztaltam. Vissza akarok térni a Pixelemre amint lehet, mert a ragadós kurzort pl. utálom iOSen vagy a kamera meg a kamera mikrofonja sem olyan jó szerintem, de a Googleban sajnos hatalmasat csalódtam.
Igaz az is, hogy már a Nexus 5x-em is szétbarmolta az Android Oreo frissítés, az is totál laggolni, melegedni kezdett meg sokkal jobban merült utána...
A Pixelemre azért raktam fel, mert a kijelző csere után fellépett egy olyan probléma, hogy random ghost/phantom touchok jelentek meg és belelépkedett appokba meg random képeket küldött vagy beleírkált az üzenetembe pl. mikor nyitva volt a messenger. Valahol olvastam, Android 14 ezekre megoldást kínált, azért frissítettem, de azon is fentállt a probléma.
Utólag jöttem rá, vagy az első új kijelző volt hibás, vagy az lehetett a baj, hogy az elsőnél nem raktam vissza azt a kis műanyag takaró lemezkét a flex kábelre, csak visszaragasztottam azzal a sebtapasz szerű tapasszal.
Nemrég érkezett meg egy másik kijelző, beszereltem, visszaraktam azt a műanyag takaró lemezkét is fölé, ennél a másodiknál eddig még nem tapasztaltam a problémát.
-
válasz
bekesi6386 #2855 üzenetére
Sajnos igen, a legnagyobb hülyeség volt Android 14-re updatelni a Pixel 4a 5G-met
Google says it’s fixed the Pixel’s annoying scrolling issue, but you might have to wait
Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Android 15 nem is várható már erre a modellre.
Laggy scrolling while video plays (Android 14)
A legrosszabb, hogy a Google szerint fixed, de meg tudom erősíteni, hogy a Pixel 4a 5G modellen legfrissebb 14-es verzión még mindig fennáll a probléma: Lagging video playback
Amint lesz időm, megy vissza az Android 11. Első alkalom, hogy szoftveresen nagyot csalódom a Googleban.
-
fatal`
titán
válasz
DeathAdder #2915 üzenetére
Be is fog jelezni, ha nem rejted.
Ez a telekom üzenet érdekes és nagyon hasznos.
-
fatal`
titán
válasz
DeathAdder #2913 üzenetére
Telekom app is megy, csak rejteni kell a rootot, ezért van a Magisk Delta nekem. Meg azt hiszem a használt appjaim közül még a Xiaomi Home nyivákolt korábban.
-
fatal`
titán
válasz
matyiGo #2911 üzenetére
Nem minden banki appot. Bár nem néztem egy ideje, hogy átmegy-e még az integrity checken.
CIB (ez egyébként is menne, csak figyelmeztet a ROOT-ra), Revolut, Wise megy, igaz én MagiskDeltat használok.
Igaz, ez még 13-as droid verzió, pár hónapos build. De vannak friss buildek.
A tárhelyet passzolom, nem tárolok a felhőben semmit.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
bbendre #2910 üzenetére
Csak root-al buktad a bankolós appokat, meg én nem értek rootoláshoz. Kockázatosnak érzem. Google playen meg jönnek biztonsági frissítések ám, mondjuk nem tudom ezek mennyit érnek. "play protect". Az a gyanúm hogy ezen keresztül rendes biztonsági frissítéseket is kap a rendszer csak éppen nem hirdetik mert azt szeretnék ha váltanának az emberek. Ez így igaz lehet? Ha rakok rá friss 14-es build-et akkor megmarad az ingyenes fotó videó tárhely?
-
matyiGo
aktív tag
válasz
DeathAdder #2906 üzenetére
Én egy fél évig nyuztam most egy iPhone 15-ot. Hát maradjunk annyiban hogy fapados, összegében az iOS fapados élmény a gpixelhez képest. Szóval most találtam egy használt gpixel 5ot, teljesen jó csak a frontkamera lencseje törött . ( Előző sajna összetört azért mentem ios-re. Most elkezdtem házalni a yettel tech supportnal hogy adjanak egy hálózati frissítést erre a telora is... Hátha. És első körben nem utasították el. Szóval izgalmak vannak.
De azért kis esélyt látok.
-
DeathAdder
veterán
válasz
matyiGo #2905 üzenetére
Hát nincs
nyáron kiütötték a kezemből, megsérült a kijelzője, oké veszek újat, de akkor már akkut is, ifixit eredeti alkatrészek 220+ euró... azon már telefont veszek. Vettem oneplus-t (nyilván többért) belaktam, de végül még a simkártyát se raktam bele, 1 hétig a polcon állt aztán eladtam, negyed kilós nagy ügyetlen, vastag, ujjlenyomatmágnes a főzőlappal a hátulján, állandóan ki akart esni a kezemből és kb semmivel nem gyorsabb mint ez a 2020-ban középkategóriás hw-vel szerelt modell, és ugyanúgy újratölti a régebben használt appokat dupla rammal..
Nyilván játékban péppé veri a 8gen 3, de nem játszom mobilon...a szándék megvolt, de nem tudom mire cserélni, úgyhogy csak kijelző és akku csere lesz ebből
-
matyiGo
aktív tag
Sajna konkrétan nincs alternativája ennek a telefonnak viszont egyre uavarobb hogy az 5g nem támogatott idehaza a yettelnél.
Van bàrki akinek sikerült megoldani a VoLTE problémát a yettel-nél? 5g a telefon de sajna csak 4g hálozatra tud felmenni,. -
holderes
tag
4a 5G-re jött 10.3 mb up.
-
jUUh
addikt
-
novinyul
veterán
Ahogy olvasom a Google frissítését a 4a5G-re, akkor a novemberi security patch volt az utolsó frissítés
Vagy szoktak még kiadni hibajavítást?
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
(Remélem, ez a Pixel 4a 5g fő topicja.)
Nyáron megadta magát ezen típusú mobilom. Most jutottam el oda, hogy selejtezem a dolgait.
Ha bárkinek szükség lenne tokra, szívesen adom őket ingyenesen. Én a Spigent használtam ezek közül, a többi bontatlan:
https://hardverapro.hu/apro/pixel_4a_5g_tokok/hsz_1-50.html -
holderes
tag
4a 5G-re megszünt a támogatás,ha jól sandítom
-
tomic
addikt
Sajna nehéz a döntès mi legyen helyette. A Pixel 8 tetszik de dràga. A 7a jó àrban de nem tetszik.
A Samsung s23 szintèn tetszik de az is drága.
Most ami bejönne az a Xiaomi 14. De ugye az
mèg sehol...
Ma kaptam egy 70e ajànlatot egy Pixel 5-re.
Nem tudom èrdemes ezekkel mèg foglalkozni?
Mèretben szuper ez is. -
jUUh
addikt
válasz
bbendre #2887 üzenetére
És még qrva csúnya is!!!! Bumszli nagy ikonok, kapcsolók....
A Monet meg..na, tehát persze tök jó, hogy a gyári Google appok tudják, de mi a helyzet a 1000 3rd party alkalmazással? Mi értelme, ha az app drawerbe nincs Monet, de ha lenne meg felemás lenne az ikonpack....
-
jUUh
addikt
válasz
SirRasor #2885 üzenetére
Ja, én értelek teljesen. Realisztikusan évekkel EOL után is gond nélkül használható 1-1 készülék. SD 8 gen 2 meg a gen 3 nagyon jók lettek viszont, én S23 felé csábultam anno. Csak S20FE (SD változat) után nem mertem. Az volt még akkora csalódás nekem... SZAGGATOTT a telefon.... SD865-tel...
De azóta néztem, hogy boltba besétálva Samuéknál az S23 szérián és a legújabb Fold / Flip -eken kívül kivétel nélkül megakadtak a rendszernaimációk, nem volt smooth. Gyorsnak gyors.
-
SirRasor
addikt
+*RLaci*
erre az infóra volt szükségem, akkor nem erőltetem a váltást.
Jelenleg semmi bajom nincs a 4a-val azon kívül, hogy nem A14 fut rajta, de igazából most sincs gond az üzemidővel. Kameránál szerencsére nincs hiányérzetem, mondjuk az 5 fölöttiek biztosan jobb képet készítenek éjszaka, de nappal már nincs jelentősége.
Sőt, ennek az ujjlenyomatolvasója 100-ból 100x működik és villámgyors. A kijelzőkbe építettekről nem hallottam sok jót.A sebesség meg...igazából nem értem minek több sebesség akárhova is. Rányomok valamire és szinte azonnal ott vagyok, mert már a 6 GB is elég ahhoz, hogy az a pár dolog a memóriában maradjon, amit használok. Annyit csináltam csak, hogy a fejlesztői eszközök között az ablakanimációk és áttünések sebességét 0.5x-re vettem le.
Szóval az a verdikt, hogy most már kb. mind1 milyen telefont fogok keresni, de snapdragonos lesz (kivéve 8 gen 1, mert az is egy kazán).
-
jUUh
addikt
válasz
*RLaci* #2883 üzenetére
Abszolút. Nyilván én egy user vagyok, nem egy mérnök / decision maker akárki a Google-nél, de azt a tömérdek optimalizációt amit rátolnak a saját szarjukra, hogy a hardver hiányt kompenzálják...na ha az menne a legjobb hardverre most... Én ebbe látnám a potenciált. A Tensor bajokon kívül szó szerint nem ad semmit. Bármi, amire rámondják, egy jó nagy bullshit.
-
jUUh
addikt
válasz
SirRasor #2880 üzenetére
Őszintén, az ingyenes fotótár 690Ft-tal havonta kibackelhető, 1 gombóc fagyi. Nekem A12 óta az a benyomásom, hogy rossz az irány. Pixel 3a és 5 Android 11-gyel soha 1x se akadt meg 1 másodpercre sem, semmi bugot nem találtam, hibátlan volt.
Namost ez azóta 14-nél tartunk, és apró akadások vannak, főleg vizuális bugok majdnem mindennaposak. Ami a legjobban hiányzik, az a fizikai ujjlenyomatolvasó, ezt szerintem csak Samsung ultrasonic vagy BKK / Xiaomi felsőkategória üti meg.
Összességében szeretem, de nem tökéletes sajnos. A Tensor kazánház az Exynos vonal miatt, számomra totál vakvágány ez a saját SOC vonal, főleg, hogy a Snapdragon flagship soc 3. generációja most gyakorlatilag egy csomó "AI" funckiót tud majd, de a TELEFONON. Google-nál legtöbbször lövi a felhőbe a nagy Tensor. És félre értés ne essék, nem zavar, hogy benchmarkba lemarad, kit érdekel, hogy a 2022-es flagship SOC kenterbe veri. A hatékonyság, na az a baj. Hogy mobilneten elolvad a telefon, és WiFi-n is se kiemelkedő az akksi. Nameg nyáron, főleg A13-mal melegedett, nagyon. Nekem személy szerint sose TÚLmelegedett, de meleg volt gyakran.
Azért 4a-ról mind sebességbe, mint kamerába lenne előrelépés, azt gondolom. De ha meg vagy vele elégedve, minek váltani?
-
*RLaci*
addikt
Vettem most egy tiszta új 5a-t. Szuper, akku pazar. Első töltés után kerek 3 nap/ több mint 7 óra sot. Volt benne minden navi, fotó, stb,stb.
-
SirRasor
addikt
Mesélsz picit róla? Még mindig Pixel 4a-n vagyok és végül is azért nem lépek még (7a-ra), mert nekem mindenben tökéletes. Nem kell gyorsabb SoC, se jobb kamera, mert a mostani is nagyon jó. Sőt, nem szeretném elveszteni az ingyenes gugli fotótárat; ez a legnagyobb visszatartó erő.
Frissítésekben kezdem azt érezni, mint Windows esetén. Amióta nem kapok frissítést, még a Gugli Play rendszerfrissítést is letiltottam, mert semmi hasznát se látom. Beállt a telefon: semmi újat nem telepítek rá. 0 biztonsági kockázat. -
SirRasor
addikt
1-2 hónapja vettem ebay-ről vámmal, mindenestül ~90k-ért egy újszerűt, középszerű akksival.
Szerintem 1-2 évre elmegy, de ha belegondolok, hogy használt Pixel 7a-t ki lehet fogni picit többért, biztosan nem vennék már 5-öset. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Nekem májusban halt meg egyik pillanatról a másikra. Hosszú kálváriám volt utána, próbáltam javítani, aztán Pixel 7a, most Pixel 8, de ha újra kezdeném akkor Pixel 5-t vennék inkább használtan megint. Szerintem két évre teljesen reális még a teló.
100.000 alatt lenne reális szerintem. -
tomic
addikt
Elhalàlozott a kèszülèk.
Használtan szerintetek mi a reális ára egy Pixel 5-nek?
Illetve -e ilyenbe gondolkodni ha kb 2èvre tervezek? -
tomic
addikt
Pixel 4a 5g csináltam egy rendszer vissza állítást.Sajna az app ikonokat nem tudom tetszőlegesen mozgatni.
Tudja valaki,hogy mit kell ehhez tennem,hogy lehessen? -
SirRasor
addikt
Elméletileg sehogy. 2 megoldás van rá:
1. ADB App Control-lal megkeresed (a csomag nevét kell hozzá tudni, de azt nem találtam) és letiltod. Úgyhogy nekem a 2. segített.
Ja ez a program amúgy kincs. Teljesen bloat-mentesíteni lehet a telefont root nélkül.2. Nova Launcher
Nova Launcher azért is jó, mert a dupla koppos altatást be lehet állítani. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Újra raktam a telefont az akadozások miatt. Eddig minden ok vele.
Abban tudtok segíteni,hogy hogyan kell alulról ezt a Google keresősávot eltüntetni? -
DeathAdder
veterán
ezen vajon custom rom segíthet, vagy ez miatt nem érdemes bajlódni vele?
android 14-el is ma reggelre az összes app be volt zárva, egy fél órája jött emailt akkor jelezett amikor feloldottam a kijelzőt (meg több yt értesítést)
-
DeathAdder
veterán
válasz
bbendre #2863 üzenetére
+Decske
az akku optimalizációt megtaláltam már korábban, de nem tapasztalok külünbséget, általában 5-6 appot használok aktívabban (semmi különös, viber, keep, gmail, robotporszívó app, fájlkezelő), fényképezőt ritkábban, és van hogy fél óra után újratölti a chromet, hacsak egy lap is van meginytva rajta
az meg rendszeres hogy amikor nyitva van chromeban egy blog ahol disqus kommentelés megy, mellette meg mégegy lap általában a ph fórum, és gyakran előfordul hogy csak ez a két lap között ugrálva is újratölt rövid időn belül, ilyenkor pl. nem tudom mik az új disqus kommentek, mert újratölti az egészet
érdekes hogy 6 giga rammal az előző telóm ilyen téren ég és föld volt
ettől eltekintve nincs panaszom rá, elejében a beszédhangszóró zavart, de már régen megszoktam
-
Decske
senior tag
válasz
DeathAdder #2862 üzenetére
Én pontosan ezért váltottam anno Pixel 5-ről tovább (illetve előtte Huaweiről is). Reggel csak 4-5 app maradt az app switcherben. Amit fentebb ajánlott a kolléga, battery optimization kikapcsolása sem segített.
Amikor körbekérdeztem anno itt a topicban, nem reagált rá senki. Lehet mindenki bezár minden appot használat után.
Nagyon idegesítő volt. -
bbendre
őstag
válasz
DeathAdder #2862 üzenetére
Ezt ha jól tudom a Battery optimization csinálja. Vagy kikapcsolod vagy
Settings > Apps & notifications > Advanced > Special app access > Battery optimization alatt kivállógatod mik fussanak a háttérben. Pl a Chrome -> Not optimized
Viszont ha fényképezel annak kell egy nagy halom memória, szóval az mindent ki kinyir a memóriából -
DeathAdder
veterán
Meglepett amikor ma jelezett a telefon, hogy új főverzióra frissítene, már települ is
és valóban sikerült megszokni a furcsa beszédhangszórót, már nem is zavar
Amit szerettem volna már régebb óta kérdezni, amióta megvan a telefon (fél éve) eléggé zavar hogy állandóan becsukja az appokat a háttérben, és még az alkalmazásváltóból is kiszedi, és elég gyakran újratölti a böngésző megnyitott lapját. Ez nekem eléggé új, mert lényegesen több ramja van mint a korábbi telefonomnak 7es androiddal, de az a memóriában megtartja még hetek után is ha nem nyúlok a telefonhoz azt a néhány appot amit használok, és ami még zavaró, hogy sokszor csak akkor jön értesítés amikor kézbe fogom a telefont.
Ez így van másoknál is? És ha igen van valami mód ezt úgy beállítani hogy jó legyen? főleg az alkalmazások bezárása és újratöltése zavar, 8 gb rammal ezt nem is nagyon értem.
-
amzso
tag
Gyorsabbnak érzem a P5-öt 14-en mint előtte. Főleg bekapcsolás után nincs az hogy még 1 percig lassú az egész.
-
tomic
addikt
válasz
Ugyan ez a helyzet. Ez így egy kalap kaki.
Eddig minden szuper volt de ez egy borzalom.
Remélem, hogy javítják. -
Csepy
őstag
válasz
Semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Persze itt is érvényes, amit általában mondani szoktak, hogy főverzió-frissítéskor érdemes egy factory resetet nyomni és újra belakni nulláról a telefont. -
bekesi6386
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a 14-es android szoftvert, de egyre több az akadozás programok megnyitásakor (facebook messenger, kamera..). A lezárási képernyőn nem jelennek meg az értesítések. A telefon gyári, nem rootolt. Valaki tapasztalt hasonlókat? Köszi előre is a válaszokat. -
SirRasor
addikt
Sőt, a fotók szerintem sokkal jobban működik.
Gyorsabban elindul, gyorsabban készít képet, gyorsabban végzi el az utómunkát és a képről nyitva a galéria is gyorsabban bejön.
Abnormális merülés nincs. -
*RLaci*
addikt
P5-n fent a 14, eddig hibátlan.
-
Simi121
aktív tag
válasz
djbahool #2846 üzenetére
Én cseréltem már aksi, komplett házzal együtt:
Mennyire bonyolult? Ha még nem cseréltél egy ragasztott telóba se akkor nem állj neki.
Kijelző felől kell megbontani amit ha még nem csináltál.... van benne rizikó és nagyon fontos a megfelelő visszaragasztás mert nem lesz közelség érzékelő.Én Ebay-ről rendeltem bele az aksi, nem volt vele gond és egyértelműen javult tőle az üzemidő.
-
jUUh
addikt
Őszintén mondom, gyakorlatilag 1.5 évig ingyen használtam a P5-t, mert annyiért adtam el, amennyiért vettem, de így P7-en inkább cseréltettem volna egy gyári akksira, és használni amíg meg nem hal
Félreértés ne essék, jó a P7, biztos jó a P8 is, de engem kiszolgált volna a P5 bőven még.
-
djbahool
senior tag
Valaki innen rendelt már az ifixit-ről akksi+tool csomagot, és azzal sikeresen kicserélte az akksit a Pixel-ben?
Szinte még gyári állapotban van a Pixel 5-öm, de az akksija már nem a régi (kb. 2.5 éves).
Szeretném kicserélni.
Tapasztalatok érdekelnek, hogy mennyire jó az új, elvileg eredeti akksival, illetve mennyire bonyolult a csere? -
jUUh
addikt
Amúgy LineageOS és Pixel Experience is van rá Official buildként, szóval akit zavar a frissítés hiánya, ezeket feldobhatja sztem.
-
SirRasor
addikt
Van annak különösebb oka, hogy az Android biztonsági frissítés szeptember 1-i, de a google play rendszerfrissítés február 2-t mutat csak?
A Pixel 4a-mon az is szeptemberi. -
SirRasor
addikt
válasz
Jinx L. Joke #2839 üzenetére
Meghirdettem a 4a-t meg az 5-öt is. Majd használom azt, ami megmarad.
Egyébként tegnap este csináltam fotótesztet: pontosan ugyanolyan minőségű képeket készít mindkét telefon.
Viszont sajnos kb. ugyanolyan gyorsan merülnek, hiába van sokkal nagyobb telep az 5-ösben. AccuBattery szerint már 80%-os csak4a-ra vigyáztam, mint a hímes tojásra, 25-85-öztem sokat és most is 98%-osnak mutatja az akksit.
-
amzso
tag
Van egy titkos előnye is ennek a kijelző alatti hangszórónak: ha mondjuk elalváshoz podcastet hallgatsz, elég ha minimál hangerőn a párnád alá rakod a telefont, és a hang rezgéseit egyenesen átviszi az agyadba, így nem kell fülest felvenni, de azt sem zavarja, aki melletted fekszik
-
SirRasor
addikt
válasz
bbendre #2830 üzenetére
Na közben meg is jött és egész jó állapotban van (használt):
2 pici karc a kijelzőn, amúgy makulátlan.
Akksi nem merül abnormálisan, de kell legalább 1 ciklus, hogy képet kapjak róla (AccuBattery)
Illetve indítottam egy hívást és a beszédhang tényleg trágya. De nagyonHa most veszek egy újonnan 30k-s Jiajut, szerintem annak is jobb hangja lenne
Kár, így lehet megtartom a 4a-t és ezt adom elEDIT: lehet, hogy azért torzít a híváson, mert a 4a tokját tettem rá és a felső zajszűrő mikrofont full letakarja
-
SirRasor
addikt
Kop-kop
Gondoltam beköszönök: egy Pixel 4a-ról váltok 5-re.
Van bármilyen nyűgje a telefonnak, ami kritikus?
Android 14-el szépen megy?Semmi baja a 4a-nak, de a +1év android támogatás és a +2GB RAM-tól elcsábultam, hátha ezzel még +5 évet kibeckelek egy akkucserével együtt.
-
fatal`
titán
válasz
bakosadams #2826 üzenetére
ROOT után (ennek ugyanaz a menete mint mindenhol, bootloader nyitás és magisk telepítés), utána a voltehoz magisk modul:
[link]VoWiFi nem lesz.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
bakosadams #2826 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy Shizukuval nekem sem sikerült, valószínűleg ahhoz Tensor chip kell.
Én ennél tovább nem mentem végül. -
bakosadams
csendes tag
Sziasztok! Sikerült egy bontatlan pixel5-re lecsapni és szeretném a Volte-t bekapcsolni, aktiválni igy 2 nap használatot követően. Első körben root nélkül próbálkoztam (Pixel IMS + Shizuku) mint anno a Pixel 6a esetében sikerrel tettem(Pixel 6a-ról váltottam) azonban Pixel5 esetén továbbra sem aktív a 4G hívás, így feltételezem nem úszom meg a root-olast. Tudnátok egy részletes egyszerű leírást, megoldást küldeni a Volte aktiválásàra? Gyári ROM-ot szeretném megtartani. Köszönöm.
-
ulmikukac
tag
Köszi akkor ez azt jelenti hogy a pixel 5 is megkapja ezt a funkciót és akkor ez rendszerszintű lesz. Én nem használom a betat. Azért érdekelt mert voltak mostanában olyan funkciók a feature dropban amit mi nem kaptunk még pixel 5 telefonon. Pl a 3d hatású háttér bármilyen fotóból.
-
ulmikukac
tag
Aki Android 14 betat használ pixel 5-ön, annak a lock screen megkapta a betűtípus testreszabás dolgokat?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki hogy kell beállítani,hogy a lezárt képernyőn ne lehessen lehúzni fentről a gyors indítási részt?
4a5g a készülék. -
balzs79
csendes tag
Sziasztok! Új Pixel 4a telefont szeretnék a lányomnak vásárolni, ebay-en látok kínából (Top rated eladóktól) $220-230 áron. Van valakinek itt tapasztalata ilyen úton vásárolt telefonnal?
-
amzso
tag
-
djbahool
senior tag
Sziasztok,
Én is akksi cserén gondolkodom.
3 éves múlt a teló, tökéletesen meg vagyok vele elégedve a mai napig, de az akksi üzemideje jelentősen lecsökken az újkorai állapothoz képest.
Én csakis gyárit tennék bele.
Kérdésem, hogy hol lehet venni 100% biztonsággal gyárit, illetve van-e vmi hivatlos Google szervíz, ahol garit vállallnak a cserére.
(ki tudnám cserélni magam is, de megbízható szakszervíznek (ha létezik olyan) szivesebben odaadnám) -
AlrightSir
tag
Sziasztok! A júniusi feature patch-el másnál is rosszabb lett a fókusz és a Top Shot a kamerában? Sokkal nehezebben fókuszál, van, hogy nem is, hiába bökök rá, illetve a Top Shot videója lerövidült, és az elkészült kép után pár tized másodperccel rögzít, ami miatt a képhez semmi köze. Pont unokaöcsémmel forogtunk a körhintán és nagyon feltűnő lett, hogy a a galériában a képet hosszan nyomva egy kb csak egy fél másodperces, a csatolt képhez képest jóval később rögzített szakasz marad, és ki sem tudom választani így az elkészült kép közvetlen idejében létrejött shot-okat.
-
amzso
tag
Cserélt már valaki akksit Pixel 5-ben utángyártottra? Azon gondolkodom, hogy rendelek ifixit-ről gyári google akksit, csak elgondolkodtam, hogy megéri-e a nem kevés felárat az utángyártotthoz képest.
-
bbendre
őstag
Nekem most Iphone 13ProMax, tesomnak Pixel 5. Mutatott fotókat mert csináltak pár dolgot otthon a kertben. Favágás, festés. A Pixel valami csodálatos képeket készít még mindig.
Egyszerűen hihetetlen mennyire jók és zseniálisak a Pixel képei.
-
jUUh
addikt
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Pixel 5 - áraKérlek árazós, hirdetős hozzászólásokat ne ide írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest