- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
kakuk100 #1172 üzenetére
Gyk. az összes Pixel jó képeket csinál. Adott esetben technikailag csinálhat jobb képet másik telefon, amiben viszont a Google tényleg első az a megbízható végeredmény. Nem mondom h nem tud hibázni, de arányaiban sokkal valószínűbb h az elkészült fotó jó is lesz (értem ezalatt h pl. nem lesz kiégett vagy túl sötét rész). Amikor kipróbáltam az iPhone-t (11) azért volt h nagyon nem voltam boldog az elkészült képek láttán. Lehet h jó volt, de nagyon nem tetszett. Nem is volt meg sokáig...
-
bbendre
őstag
válasz
kakuk100 #1164 üzenetére
Az 5x zoom kamera azért kicsit erős szerintem. Persze távoli dolgokra jó. De portréra pont a 2x vagy 3x lenne jó. A Sima 7 es sokkal észszerűbb választás. Ha az árkülönbség nem lenne ilyen nagy talán… ott van a méret, a kerekített kijelző sérülékenység.
Engem csak a jobbra rendezett widget zavar az AOD/lock/fő képernyőn. -
*RLaci*
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest