- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
-
-
K82
őstag
Jól mondod, szinte teljesen mindegy csak PD-s legyen a power bank. Nekem egy BlitzWolf BW-P11 van, ez volt akkor jó áron.
-
vakablak93
őstag
A többit nem tudom, csak ezt mert erre rakott fel. Így a "T"-ről nem tudok nyilatkozni
, ha ott jó akkor ha valakinek ez a mobil kell annak nyilván érdemes megfontolni a szolgáltatóváltást.
Engem leginkább az érdekel hogy kinnt jó legyen, amíg ott oké, addig túlzottan nem izgat, mi van a ritka szabikon mikor hazajövök.
-
Tewe013
őstag
Én használok, transparency módban kell a legtöbb zajnak lennie, mivel ez a lényege, hogy átengedi a külső zajokat, sőt még fel is erősíti talán egy kicsit, nyilván így jobban merül. Off módban természetesen csak a passzív izoláció van, így merül a legkevésbé és valahol félúton van a transparency és az ANC mód között.
-
Hallosz
senior tag
Sokat telefonálok, napi 30-50 hívás. Ezek közül sok első alkalommal hív, nincs elmentve, én is sok nem mentett számot hívok. Kerestem visszahívnak közben hívásban vagyok nem tudom fogadni, 5-10 perc múlva kell ismét hívnom.
Ezért fontos, hogy nyomon tudjam követni, kivel beszéltem, ki az akit csak hívtam de nem vette fel, ki az akivel 10-15 másodpercet beszéltünk és később folytatjuk.A natur droid annyit mutat, hogy volt kimenő hívásom. De, hogy fogadták vagy sem, azt nem tudom meg, sem a beszélgetési időről nem látok adatot.
A Samu ezt a részt remekül kezeli, viszont gyatra a térerő, gyakran eldobálja a vonalat. A Snapis kevésbé, de azon is előfordul néha.
Az iOS is elég jó, de 100 hívásig visszanézhető, azaz 1-2 napig látom.
Hát nagy vonalakban ennyi
-
bbendre
őstag
Alapvetően a Google billentyűzet nagyon szuper, talán az egyik legjobb. A prediktív bevitel is nagyon jó, valamit ha esetleg angol vagy német nyelvet használsz a nyelvhelyesség ellenőrzés valami zseniális. Egyszerűen nem is értem hogy lehet enélkül élni És azt sem értem miért nem oldották már ezt meg más telefonokon. Pl Apple…
-
bbendre
őstag
Szerintem 4k 30fps hdr+:
+ Kb ugyan az a visszanézés élménye. Van akit a 60FPS zavar is.
+ A HDR+ nagyobb dinamika tartománnyal dolgozik. Színesebb és nem lesznek "kiégett",, "bebukó" fények/árnyékok. (Elvileg)
+ Kevesebb fénynél is kevés zaj és szebb színek
+ A video mérete is kisebb -
A 30 fps, fele annyi képkocka rögzítést jelen, mint a 60.
A 720p és a 1080i felbontás, sávszélesség felhasználásban azonos. Viszont a 720p 60 képkockát rögzít. Sokkal folyamatosabb a mozgás látvány, mint az 1080i felbontásnál. Közel nulla mozgás mellett az 1080i képe szebb.A HDR+ megjelenítéséhez nem elég a HDR támogatás, ha jól gondolom. A plusz esetében nem a teljes tartalomra vonatkozik a HDR bejegyzés, hanem jelenetenként változhat a fényerő beállítás. Ezt tudnia kell kezelni a megjelenítőnek.
-
-
Faék egyszerűségű program, AA támogatással. Kedvencek kezeléssel.
-
Apollyon
Korrektor
Illetve nem csak az OS miatt jók a pixelek, hanem a Titan M2 security chip is sokat emel a dolgon, amely még a 6-os szériával lépett egy nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Hegesztés topic
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest