-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Akkor az Android alkalmazások topikot ajánljom.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
specter1468
újonc
Sziasztok!
Itthon járt bárki berepedt kamera üveggel? Épp ma vettem észre, tegnap még semmi baja nem volt
Aqua-nál vásároltam, csak remélni tudom, hogy garanciális úton ha javítani nem is de valamit kezdenek vele. 1 éve vásárolva kereken pár nap múlva.
Spigen tok van rajta, így ütődés nem érhette, nem ejtettem el egyszer sem a telefont.
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok app klónozásra tudnátok ajánlani valami lehetőséget? Tudtommal a pixel alapból nem tudja.
Pixel 7 Pro Hazel
-
K82
őstag
válasz laskr99 #9291 üzenetére
A rossz hír h így is marad a navbar az új circle to search miatt. Ha legalább úgy megoldanák mint az iOS nem lenne probléma, de neeeeem, a saját alkalmazásaik sem támogatják a transparent navbart. Egyedül a FB ahol a navbar színe változik is a tartalommal együtt.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
jUUh
Topikgazda
válasz laskr99 #9288 üzenetére
Szerintem a Pixel sosem lesz ilyen durván testreszabható. Az alap, vegytiszta Android a cél, abban meg ez a legjobb. Beégésre biztos van benne Pixel Shifting, nem?
A navbar pill pl most Samsungnál is egyre macerásabb téma, most Good lock modulba teszik az eltüntetést.
Samsung Galaxy S23+
-
laskr99
addikt
válasz szabi__memo #9287 üzenetére
Ez mind szép és jó, de amit sokan komolyan igényelnének meg xarnak rá. Kikapcsolható navbar pill pl. Nem elég, hogy hosszabb idő után a kijelző is beég fent, de lent is így.
-
akos727
senior tag
válasz tomboy0013 #9284 üzenetére
De te android autoval hasznalod, ez inkabb sima bt kapcsolat zenelejatszassal tud elofordulni.
-
peanar
senior tag
válasz akos727 #9280 üzenetére
Nálam mindkét autóban problémás, de ezt már többször is írtam.
Ha bejön egy hívás, hívás után sokszor visszateszi a zenét a teló saját hangszórójára...aztán egy idő után vagy vissza kerül a hang bt-n keresztül, vagy nem.
De ezt még cifrázni is tudom, ha bejön egy hívás, én kinyomom majd egy másik számot hivok, közben jön a szolgáltatótól is a nem fogadott hivásról az sms...na ilyenkor jön a pixel érzés, lehet telefont vezetés közben b@sztatni hogy újra megszólaljon a zene a 🚗 hangszóróin. -
vacs
veterán
válasz Vincee1027 #9281 üzenetére
Szia.
Igen, a hívás problémák 99 %-a megszűnt, csak a Volte-t (4G hívás) kell bekapcsoltatni a szolgáltatónál és neked is telefon sim kártya menüjében!
Ugyan ez pixel 6, 6a-ra is érvényes!(^)(>.<)(^)
-
Vincee1027
újonc
Sziasztok, van még hetes szériánál hálózati probléma? Barátomnak volt 6A-ja de panaszkodott mindig a gyenge jelre meg hogy megszakad a hívás. Itt már orvosolva van?
-
K82
őstag
Nagyrészt én is, de pl. kocsiban megy a két navi plusz a Spotify egyszerűbb a gesztusvezérléssel váltani közöttük. Ha csak ez a három van az app switcherben nincs esély megnyitni mondjuk egy gmailt vagy Chrome-ot ami már azonnal átrendezné a sorrendet.
-
-
akos727
senior tag
Más is tapasztalta ezt a "featuret", hogy bluetooth fülest használ, majd mikor lerakja a hívást, a zene amit hallgatott, elkezd üvölteni (mert media hangereje amúgy maxon van ha nincs csatlakoztatva hozzá)? Nagyon kellemes másodperceket okozott ez az irodában.
-
dropi
aktív tag
válasz MC Pite #9269 üzenetére
Én alapból annyira nem bízom az ilyen külsős launcherekben, P30Pro után nyilván picit nehézkesebb volt megszokni. Engem is zavart, hogy nincs piros értesítésszámláló. csak egy pötty, de 2 nap után rááll a szemed és kész. Google bar is zavart, de azt is 2 nap alatt megszoktam, hogy ott van, ma már észre sem veszem. Egyedül a betű/ikonméret feldolgozást tudom nehezen megszokni, én a minél kisebb ikonokat szeretem, de itt olyanra nem is lehet állítani sajna, de a legkisebbre veszem, akkor csomó appban nem is látni a betűket. Mert hiába van a betűméret nagyra állítva. Az eredmények.com app pl a betűméretet is az app méretből veszi valamiért, szal így kb olvashatatlan lenne. Itt érzek azért még némi fejlődési lehetőséget
A többi simán megszokás kérdése.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
MC Pite
veterán
Ezt én sem értem. Max ha valami beragad, azt az egyet lövöm ki.
Minden más bajra meg ahogy írták a nova a megoldás.
Ellenben retardált oneui meg miuival, ahol nem működnek gyári Android funkciók, és másik launcherrel funkcióveszteséget kell lenyelni.
Gesztus vezérlés a navi gombok helyett másik launcherrel, mert a gyárivsl szokás szerint nem működik a duplakoppos lezárás? Kizárt![ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
dropi
aktív tag
Halljátok, én most full komolyan kérdem, ti miért akarjátok a kilövögetni az appokat? Nekem ezelőtt P30pro volt négy évig (de volt pár Xiaomi próbálkozás, meg OnePlus, Realme), de az elmúlt 5-6 évben eszembe sem jutott appot bezárni magamtól. Sőt, ha jobban belegondolok, inkább a ZTE Blade óta. Ti miért csináljátok ezt?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
-
jUUh
Topikgazda
válasz szabi__memo #9264 üzenetére
Szerintem a márciusi QPR-ban benne lesz a gyorsabb update.
Samsung Galaxy S23+
-
gabro0
őstag
válasz szabi__memo #9262 üzenetére
Nálam már töltődik, 27.53 MB a patch.
-
szabi__memo
nagyúr
-
gabro0
őstag
A négyzet gomb semmit nem csinál, amikor beakad. Nem hiszem hogy köze lenne a launcherhez, mindenesetre töröltem most.
Várom nagyon a frissítést, egyszer volt már ilyen tavaly nyár környékén, akkor a rákövetkező patch megoldotta, de a januárival újra visszajött a hiba..
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Van valami hír a februári patchról? 2-3 naponta elcsesződik az alkalmazásváltó és csak újraindítással tudom újra működésre bírni. Nagyon várok már valami javítást rá, elég kritikus hiba...
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
Szia!
Jól döntöttél, hogy Pixelt vettél.
Csak minimálisan reagálnék arra amit írtál, mert előttem mások már válaszoltak.
Memória ürítés - Clear all. - Teljesen felesleges kilőni az alkalmazásokat a memóriából, van elegendő. Ettől nem lesz gyorsabb a telefon.
A többi leírt felülethez tartozó aggályodat a Nova Launcher megoldja.IOS: Csak annyit ragadnék ki az ébresztő hangereje továbbra sem állítható be önnállólag.
[Van még egyéb is] -
Alabástrom
senior tag
Ha már van saját topicja is, akkor ide is:
7 Pro-nál tapasztalom, hogy a hangfelvételekben van valami sercegö zaj, mintha elektromos sercegés vagy digitalizálási zaj lenne. Filmvelvételnél és hangüzenetküldéskor jön elö, nem mindíg. Bluetooth kihangosítóval is, nem csak a telefon saját mikrofonjával. Amúgy tökéletesen tiszta, zajmentesen játszik le zenét vagy mások által küldött hangüzenetet.
Mi a fene lehet ez? Szofteveres? Vagy hardverhiba? Tapasztaltatok ilyet?
Köszi elöre is.Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
K82
őstag
"Nos, szerintem a stock Android sokkal jobban korlátoz." - ahogy nézzük. Itt megvan a lehetőséged arra ha nem tetszik valami, változtass rajta.
Nem lehet eltüntetni a search bar-t? Ez a Google telefonja, kereséssel sokkal hamarabb megtalálni szinte bármit - feltéve ha az ember tud keresni. Ha nem tetszik a search bar, felraksz egy másik launchert (ajánlom a Nova-t), megoldódik a problémád. Ugyanígy az értesítéseknél van lehetőséged megjeleníteni pöttyel, számmal, kiskutyával ha van valami. Igazad van h a gyári launcher buta, de legalább lecserélhető bármire. Próbáldd meg iOS alatt. Oh wait...
"Clear all" - megint csak nézőpont kérdése, sokáig nekem is hiányzott, és jelen pillanatban annak is örülni kell h van. Volt jó pár android verzió amikor még ennyi sem volt. És még mindig jobb itt mint OnePlus (vagy más BBK-konszernes) telóknál: van clear all, csak azt nem zárja be amiből indítottad, így ahhoz másodjára is vissza kell lépni és külön kilőni (ha változtattak ezen akkor mea culpa, az OOS - ColorOS összeboronálásakor szabadultam meg a OP telómtól).
Betűméret: próbálj meg a developer options bekapcsolásánál egy custom dpi értéket beállítani, hátha lesz jobban tetsző eredmény mint amit maga a rendszer felajánl.
FP reader: nekem sem a kedvencem, a legggyakrabban használt ujjamra nálam is haragszik (melyikre másikra ha nem arra...). Próbálkozhatsz azzal h direkt napsütésben és töksötétben is felviszed ugyanazt az ujjat. Tökéletes sajnos még így sem lesz, de egy nagyságrenddel jobb.
Navigációs ikon: tudom nem válasz, de a 9-es droid óta van gesztusvezérlés. Az én fájdalmam inkább az h nem lehet a navbar-t eltüntetni, a transparent navbar pedig eléggé ratyi. És az új circle to search miatt nem is lesz rá lehetőség h eltüntessük, az új S24 szérián sem lehet már.
-
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok Pixel 7 pro tulajdonos. Megosztanék pár tapasztalatot, nem tudom, ti hogy vagytok vele, érdekelne a véleményetek.Igyekszem objektív lenni.
Először jöjjenek a negatívumok:
1) Stock Android mint UI. Ajjajj. Emlékeztem, hogy egyszerű, de sz sokkal gyengébb, mint vártam. Az igaz, hogy nincs bloatware, de tele van elképesztően átgondolatlan dolgokkal. A teljesség igénye nélkül, csak a legirritálóbb baromságok:
- Nem lehet eltüntetni a search bart. Sehonnan. MINDEN képernyőn ott van.
- Memória ürítés "Clear All" gomb a LEGVÉGÉN, hogy MINDEN appot végig kelljen pörgetni, hozzá. Pratktikus...
- Navigációs ikonok. Van. 1, azaz EGY layout. Nem lehet változtatni.
- Színek, értesítések az app ikonokon. Fehér kereten rózsaszín pötty, nincs rajta szám. Zseniális. Nagyító alatt mindpssze pár perc alatt észre is lehet venni,ha nagyon koncentrálsz.
- Ez a legnagyobb gáz: A betűméretet nem lehet növelni csak appokon belül, egyben az app nevét is növeli. Sajnos közelre rosszabbul látok, ezértjó lenne a font size nagyobban, de ez azzal jár, hogy döbbenetesen kókány 72-es betűméretet kapnak az app nevek. Elképesztően gagyi, igazi lengyelpiacos cucc.2) Ujjlenyomat olvasó. Ez mi??? 2024 és 10 alkalomból 4x működik. Próbáltam újra rakni. Ez majdnem ugyanolyan rossz, mint minden idők legszarabb ujjlenyomat olvasója a Samsung A sorozaton. Óriási szerencse, hogy a face recognition viszont meglepően jó. Nem IOS szint, de a legjobb, amit Androidon láttam.
Ami számomra semleges:
- Akku idő és töltési sebesség: OK."Not great, not terrible." Szerintem amai világban,ahol kb mindenen lehet telefont tölteni, ez erősen túl van dimenzionálva.
- CPU sebesség és melegedés: szerintem a Tensor tökéletesen megfelel a userek 99%-nak, így nerkem is. A melegedéssel nincs probléma, de tény, hogy az elején volt pár alkalom, mikor meglepően meleg volt a hátlap.Jöjjenek a pozitívumok.
1) Kamera. Nekem fontos szempont, hogy ne kelljen mindenhová rendes fényképezőt és objektíveket vinni. Egyértelműen a legjobb fotzós képességek, amiket telefonban láttam. Valszeg a Sony Xperia manuálban jobb, de szerintem mobilon az ember point and shoot módban fotóz, különben vihetne kamerát is. A color science egészen remek. Szerencsére nem követi a Samsung és a kínai brigád agyon szaturált vonalát, ahol minden kép olyan, mint ha egy Barbie rajzfilm díszlete lenne.
2) "Okos featurök". Lehet nevetséges, de nekem a hátlapi kopogáshoz rendelt funkciók nagyon praktikusak.
3) Műküdési sebesség.Valszeg nem egyedi a kategóriában, de eléggé fluid az élmény, remélem így is marad.
Összefoglalva: van itt mit csiszolgatni. A hardver szerintem remek, de maga a stock Android mérföldekkel marad el a többiektől. Mindig azt hallom, hogy az "IOS azért nem jó, mert korlátoz". Nos, szerintem a stock Android sokkal jobban korlátoz.
Ha a felsorolt problémák az én bénázásom, nyugodtan javítsatok ki, szívesen venném.
A végére egy kérdés: A Google Photo app alapból rátesz egy kis optimalizálást aképekre, pár másodperc alatt. Szerintem kifejezetten jó munkát végez, viszont a képet nem tudom így elmenteni, Ha editálni kezdek, visszaáll az eredeti képhez. Ha megosztom, marad az eredeti kép. Hogy lehet az optimalizált verziót menteni?
-
lejbi
tag
Hello
Másnak is megszakad a hívás menet közben? Van, hogy 1 perc van hogy 8nperc után. Telekom, Volte, mindegy hogy mobilnet, vagy wifin vagyok. Olyankor a kijelzőn az van kiírva, hogy a server nem elérhető. Mindenki telekomos a családban, de csak nálam van ez a probléma, mióta pixel 7 ét használok.
Üdv: Lejbi
-
vacs
veterán
válasz szabi__memo #9239 üzenetére
Ezt gondold át megegyszer!
Két középkategóriás Samu van a családban, havernak pedig S23 Ultra, ezt rendszeresen elkérem, hogy a Pixel 7-hez hasonlítsam, semmivel nem rosszabb, sőt.
Nekem a Pixel elég gyorsan kilő mindent a memóriából!
Toltam egy kis játékot, majd 1 perce átléptem Viberbe és visszalépve újratöltött a játék! Igen, 1 perc alatt kilőtte, pedig ki van kapcsolva az akksi optimalizálás!
Ezt többször eljátszotta, de 1-2 óra alatt tuti kilő kb mindent!
Nekem ne lövöldözzön ki semmit, azért van a memória hogy használja!Az S23-ak nem laggolnak, nem melegszenek, üzemidő talán az eddigi legjobb samsungokon belül. A kamerák bőven a csúcs kategória tetején, még ha nem is no1. Tehát komplex csomagként az s23 szérián nem igazán lehet fogást találni.
A dontkillmyapp.com is érdekes.
"A OnePlus 5 és 6 telefonok kiadásakor a OnePlus a piac eddigi egyik legszigorúbb háttérkorlátját vezette be, amely eltörpül még a Xiaomi vagy a Huawei által előállítottak mellett is."
Ez kamu, én OnePlus 5T-t használtam 5 évig és semmi baj nem volt a memóriakezeléssel.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
jUUh
Topikgazda
válasz szabi__memo #9241 üzenetére
Tényleg fanatikusnak mondanám magam Pixelek felé, de semmi, azaz semmi probléma nincs a OneUI 6-tal. Nem tudom, mi ez a dontkill oldal, amit említesz.
Samsung Galaxy S23+
-
*RLaci*
addikt
válasz szabi__memo #9241 üzenetére
Használom, nulla problémával. Jó ideje Pixelekkel párhuzamosan is.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz szabi__memo #9239 üzenetére
"Sőt az egyik legszarabb" Dehogy, abszolút rendben van. Mára már nagyon rendbe rakták, nem tudok rosszat mondani rá, persze ebben van szubjektívitás is, ahogy a "legszarabban" is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz tomboy0013 #9236 üzenetére
Köszi!
-
tomboy0013
veterán
válasz szabi__memo #9235 üzenetére
2026 decemberig kell megejteniük, szóval várhatunk még Egyébként jó eséllyel Android 15 alatt megkapjuk.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Hieronymus #9234 üzenetére
Az elég szép. Kíváncsian várom
-
Több oldalon információ jelent meg a a Linux kernel váltásáról. Az új 6.1 kernel, a Pixel 6 tól kezdve, nagyjából 10 százalék teljesítmény növekedést fog jelenteni az update után.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
tomboy0013
veterán
-
jUUh
Topikgazda
A rendszer tisztasága oké, de nem olyan smooth, mint elvárható lenne. A Good Luck már évek óta van sztem itthon is. Akksiban azért kipróbálnám, hogy mobilneten mit tudnak + melegedésben. Javított rajta az A14, de nem sokat.
Önmagában nem volt rossz a Pixel 7, de 1 nap S23 kinyitotta a csipám, pedig anno egy Snapdragonos S20FE 2 hónapig volt nálam, annyira gyűlöltem.
Félre értés ne essék, ezek nagyrészt szubjektív dolgok, sokszor szőrszálhasogatással. Mindenki azt használjon, amit jónak érez, és szeret Más prioritások, elvárások, felhasználási körülmények, vételárak, ingerküszöbök.
Samsung Galaxy S23+
-
TTomax
félisten
Én ezt teljesen máshogy látom....
Kijelző: Szerintem tökéletesen látható,Kocsiban napfény alatt is.Nem túlszaturált mint a samsungok nagy része...
Kinézet: Szubjektiv....
Ujjlenyomatolvasó: Nálam hibátlanul 99%ban megy csak egy picit tovább kell az ujjad rajta tartani....
UI:
Egyértelmüen a tiszta rendszer a jobb,majd én eldöntöm mit szeretnék és mit telepitek..A OneUI hasznosnak gondolt funkciói nagyon sokszor mokusvakitások, persze azért nagy részük egy 3rd appal elérhető... hivatkozol itt pl a GoodLockra ami nem is volt elérthetö jó ideig...
Akku:
Csak és kizárólag a töltési sebességet tudom felróni,de ebben éppen a Samsungok sem remekelnek...Most hogy fél óra alatt 50,vagy 65%-ot tesz éppen bele,hát szerintem tökmindegy.... Nálam soha nem melegszik még akkor sem ha éppen közben használom,pl navigálok,és nekem nem is merül mint a Titanic... Android14 nagyon sokat javitott egyébként ezen.
Kamera:
Az valóban jobb, ebben az ársávban szerintem jobb nincs...Én nagyon meg vagyok elégedve a Pixel7pro-val...Pixel6ról váltottam,elötte csak Samsungok,és Iphoneok voltak. Egyedül attól féltem,hogy nem fogom megszokni a méretét,de valahogy alig érzem nagyobbnak mint a Pixel6-ot...bosszantó hibára vagy hiányosságra az én felhasználási szokásaimmal nem leltem, de persze ezt mindenki máshogy éli meg.(mondjuk nálam azért az is közre játszik,hogy nagyon jó áron vettem egy 10hónapos készüléket,és ez azért teljesen más megvilágitásba helyezi hogy mit is várok el töle.... Ha a teli első napos árát kellett volna kifizetnem, biztosan kritikusabb lennék!!!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
jUUh
Topikgazda
válasz akos727 #9228 üzenetére
Tartom a véleményem: ha a kamera a top 1 prioritás, maradjon a Pixel. Nekem fontos, hogy megbízható szép, jó képek legyenek, de nincs szükségem a legjobbra a Pixeltől. Az összes többi aspektus nekem fontosabb összességében (akksi, teljesítmény, rendszer, kijelző, töltés, stb)
Ja, meg ez nem melegszik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
akos727
senior tag
Érdekes, mert P7P-m előtt s21 és s20u-m volt, és összeségében kevesebb bugot véltem felfedezni bennük, mint most ebben. Viszont kamerában tényleg brutal jó a Pixel, pedig azok is nagyon jó képeket csináktak. Kijelzővel, külsővel nincs bajom, ahogy az ujjlenyomatolvasóval sem gél fóliával, míg az s20u-n nagyon rossz volt pl.
-
-
jUUh
Topikgazda
válasz akos727 #9222 üzenetére
Egyszerűen sajnos szerintem jobb telefon egy S23+, de nyilván árban sem egy liga, ezt nagyon fontos kiemelni, ilyen szempontból kicsit alma és körte összehasonlítás. Volt nálam a sima S23 is, az most használtan de patika állapotban 200 körül kifogható.
Kijelzőben egyértelműen a Samsung jobb, színek, 120HZ, fényerő, betekintési szög. Az automata fényerő a Pixel-en jobb.
Kinézet szubjektív, erről felesleges írni szerintem, de az S23 kifejezetten kezes, a plusz modell is nagyon kényelmesen kezelhető.
Ujjlenyomatolvasó 99%-ban felold, eddig kétszer volt hogy nem oldott fel elsőre. Pixelen naponta többször pint kellett beütni ha nem tökéletes körülmények vannak.
Rendszer nagyon szubjektív, sokak szerint "bloated" a OneUI. Valóban sok alkalmazás van benne, de le lehet törölni, nem kötelező semmilyen Samsung szrt használni. Ami objektíven látható: sebességben, simaságban, "smoothness" szempontból sokkal jobb a Samsung. Ez pár éve elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Stock Pixel Android megakad, szaggat az animáció, kimarad, ugrál, stb. Lásd amit itt is említettük záróképernyő animáció. A Samsung AOD óra is animálva van, itt miért sima, Pixelen miért szaggat? Egyébként a OneUI ömlesztve van tényleg hasznos funkciókkal, kezdve a statusbar testreszabhatóságától a Módok, rutinok, Good Lock modulon át. Érdekes módon itt nem okoz gondot a a Gmail (!!!)nek időben szinkronizálni az emaileket, akkor kapok róla értesítést amikor jön az email. Pixelen akárhogy piszkáltam az akkumulátoroltimalizalast az appon, a szűrést, mindent, sehogy sem jött időbe a mail, sokszor órákkal később kaptam egyszerre ötöt.
Akksi, teljesítmény is ég és föld szintén. Pixelen alap dolgok 20 fokos szobában melegítették a telefont. Samsung 45w töltés közben nagyon maximum langyos. Nem merül felesleges, éjszaka 1% van, Pixelen mindent kikapcsolva 10. Vegyes használattal aktív merülés 10% óránként, tétlen kb 1-1.5% AOD-vel. Ez Pixelen mobilneten akár 20% is volt nekem óránként, tétlen meg szintén merül mint a Titanic. Semmi nem szaggat, minden sokkal gyorsabb, memóriakezelés ezerszer jobb.
Kamera részleget nem használom sokat, többek között ezért váltottam. Biztos jobb a Pixel, nem vitatom, de a Samsung is teljesen jó, főleg arra amire nekem kell. Nem nyomtatom ki, max magamnak nézegetem, erre teljesen jó, nincsenek rossz képek, elrontott felvételek, megbízható.Ha van konkrét kérdés, mondd
Samsung Galaxy S23+
-
TTomax
félisten
Ez egy pillanat alatt orvosolható. Telepített alkalmazások/Camera/Jobb felül három pötty/összes frissités eltávolítása.... Problem solved....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
amargo
addikt
válasz falabu88 #9215 üzenetére
Szerintem tedd mérlegre mik a fontosak. A gyors töltés az pont olyan, ami egy kis figyelmességgel egyáltalán nem hiányzik.
A mérete pedig pont az a pixel-nek, ami nekem jobban kézre állnak, egyedül a túl alacsonyan lévő hangerő gombok a zavaróak, de ez is megszokás kérdése.
Maga a szoftver nekem bőven elég és kifejezetten tetszik is a pixel-en“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
falabu88
aktív tag
Köszi! Pont a méret és a töltési sebesség ami miatt nagyon agyalok. Igazából bajom magával a Xiaomival nincs, csak már nagyon utálom az ívelt kijelzőt így 3-4 év után, de a 13 végre nem ívelt , így inkább afelé húz szívem. De a kíváncsiság meg a Pixel esetleg egy s23/24 fele sodor..
-
amargo
addikt
válasz falabu88 #9213 üzenetére
12X-ről váltottam sima P7-re, így a Pro-val nincsenek tapasztalataim.
Összességében nem bántam meg, hiányoztak funkciók az elején, mind rendszer szinten mint maga a készülék szintjén is. Pedig én nem használom semmi extrára a telefont csak szeretem, ha mindig reszponzív a készülék és segít megkönnyíteni az életem.
A 12x-ben szerettem, ha indulás előtt felraktam a telefont a gyors töltőre, akkor 5 perc alatt volt annyi energia benne, hogy azzal bőven több órán keresztül működik. A P7 csodás képeket csinál, maga a rendszer eléggé egyszerű (nekem megfelel) a mérete kicsit nagyobb mint a 12x-nek, de legalább nem lekerekített, ami idegesített. Viszont a P7-nek a kezelő gombja nekem rossz helyen vannak, nehéz megszokni. Az elején az ujjlenyomat zavaróan gyengén működött.
Nálam annyi volt a képlet, hogy nem maradhatott tovább kínai telefon, mivel egyre több cég tiltja, de a családban maradt a 12x-is.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Pro-kontrát tudna írni a 7 Pro mellett akinek van/volt? Xiaomi 12X utódját keresem. Xiaomi 13 Pixel 7a és 7 Pro amiket nézegetek. Xiaomi van 4-5 éve (és elégedett is vagyok), lehet kipróbálnék valami újat.. Érdemes?
-
amargo
addikt
válasz dominating #9207 üzenetére
P7-em van béta fw. Most is olyan képet csinál mint nálad az első kép.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
bbendre
őstag
Pontosan ez volt a gondom a Pixel-el.
Két telefon. Ugyana abban az időben ugyan ott egyszerre megnyomva a shutter button.
Az összes ilyen lett: (Pixel 2XL vs Pixel 4XL)
https://photos.app.goo.gl/yuv5Xami7i2iptYY7
és ez 2019-ben volt[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
tomboy0013
veterán
Portrét nem szoktam lőni, de normál módban nekem nem ilyen a 7 Pro. 5x zoom is mérföldekkel jobbat csinál szobában mint itt neked a főkamera. Szerintem engedd el a portré módot és nem lesz gond, utólag tudsz a normál képből portrét csinálni ha kell.
TTomax: a telegram csoportban segítenek ha valami nem megy. Én nem használok GCamot, így nem tudom pontosan melyik a megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz tomboy0013 #9206 üzenetére
Nekem majd a telepitéshez kellene segitség....
-
dominating
tag
válasz tomboy0013 #9206 üzenetére
mutatom mi a probléma: https://photos.app.goo.gl/fgATChnY6KhMqxVi6
az első kép tavaly valamikor készült és minden kép legalább ilyen minőségű volt, a második kép pár napja készült és ez a kép előtt kb 10-et már töröltem mert válalhatatlan volt. És ezek nem esti képek hanem normális fényviszonyok között.5800x3d + 6900xt
-
tomboy0013
veterán
Hát srácok nem tudom mit kellene látni a kameránál, de én nem igazán látok gondot a régi képekhez viszonyítva a mostaniaknál. Fókusz probléma sem igazán rémlik hogy lett volna bármikor is. Nah mindegy, addig jó még nincs gond.
Akinek Gcam-hoz kell config P7P-hez, az ebben a telegram csoportban talál: [link]
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz dominating #9202 üzenetére
Nem vagyok nagy pixel rajongó és régi felhasználó sem (párszor kostolgattak is a fanok a véleményeim miatt) de nagyon hazavágták kb az egyetlen dolgot amit szerettem ebben a telefonban (p7pro).
Mint ahogy sokan itt, én is nagyon szerettem a gyorsan telefont elő és már készültek is a remek, jobbnál jobb képek az izgő mozgó gyerkőcökről és szortírozásnál minimális darabszámú képet kellett törölni. Mára ez megváltozott, sok képet kell törölni és minimális ami jó.Sajnos én sem csináltam mentést a régi kamera appról, de tanulva a hibáiból mostmár minden frissítés előtt megy a backup..
Egyszer ha véletlenül is, de csak javítja a gugli... és akkor már lesz mentésem🙂 -
bbendre
őstag
válasz dominating #9202 üzenetére
Ami durva, hogy mi régi-régi Pixelesek a Pixel 4 óta folyamatosan ezzel szívunk.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
dominating
tag
Visszatérve a kamera appra. Tegnap kicsit visszatekertem a fotót és sokkal de sokkal szebb képek vannak (régebbi kamera appal) mint a mostaniak A14 óta. Sajnos most már ott tartok, hogy 10 képből 8at instant törlök, mert mintha oneplus3al csináltam volna olyan rosszak a képek. Fel lehet tenni valahogy A13as kamera appot? Segítene visszanyerni a fotós képességeket? Direkt rontott a gugli a kamera appon, h vegyenek az emberek 8as szériát?
5800x3d + 6900xt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest