-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz vadászcsiga #9899 üzenetére
Olvastam itt, hogy elég háklis a töltőre és kábelre is, de akkor így a töltő kizárható! Ki kell próbálni tomboy0013 javaslatát, lehet annyi is elég lesz a boldogsághoz!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
tomboy0013
veterán
válasz vadászcsiga #9896 üzenetére
Nekem 25 wattos Samsung töltő van és csinált ilyet nemrég. Megforditottam a kábelt, azaz az usb-c-s vége ami eddig a töltőbe volt dugva, most a telefonba van és eltűnt a probléma.
-
morfondőr
őstag
válasz vadászcsiga #9896 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, másik töltővel tökéletes lett! Itt leírtam részletesebben: [link]
-
vadászcsiga
félisten
Nektek nem hektikus a vezetékes töltés? Radugom, elkezd tölteni, majd 20 perc múlva többször egymás után szól a töltő hang.
-
oroszLajos
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz vadászcsiga #9891 üzenetére
Ez tuti igy van
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
vadászcsiga
félisten
válasz oroszLajos #9892 üzenetére
Akkor véletlenül a betat adtak ki véglegesnek és forditva?
[ Szerkesztve ]
-
oroszLajos
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz vadászcsiga #9888 üzenetére
Már egyik gyártó sem az ami volt. Lassan a Huawei lesz következő nagy gyártó (ismét)
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
gabro0
őstag
Kint a júliusi frissítés [link]. Csak bugfixek vannak.
-
-
hard74
senior tag
válasz oroszLajos #9882 üzenetére
Köszi, már jön is le.
Remélem megoldja a problémát, mert egyre jobban zavar.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Lasy
veterán
-
Mono_G
tag
Ha bekapcsolom az Ultra Hdr-t, akkor visszanézéskor van különbség az így készített fotó, és a nélküle készült fotó között. Direkt csináltam ugyanarról a témáról két fotót, és látványos a különbség dinamikában. A minőség lehet hogy ugyanaz, de uhdr-rel sokkal látványosabb (eyecandy-bb)
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Szerencsére nem nagyon kell piszkálni a beállításokat, az esetek 99%-ában úgy jó ahogy van szerintem. Persze ha van ideje az embernek a fotót elkészíteni belenyúlhatsz, ha gyereket fotózol pedig annak is örülhetsz ha időben sikerül megnyomni a gombot.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Quqesz
nagyúr
Hali. Kevered a 2 fogalmat.
A fotózásban az ultra hdr a világos és sötét közti különbséget korrigálja, pl ne égjen ki a kép egyes részei. Ennek visszanézéskor nincs jelentősége.
A HDR10 az videózásnál van és ez számít visszanézéskor is, mert ami tv tudja jobb képet eredményez levetítéskor.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Mono_G
tag
válasz bunnyhu #9872 üzenetére
Nekem volt hasonló tapasztalatom más gyártóval. Szerintem az android ilyen. Akkor is a restart segített. Olyan is volt, hogy a gmail-ben lévő emaileket nem akarta megnyitni, szintén nem Pixel készülékkel.
1 hete van nálam a Pixel 7, vannak androidos hülyeségei, de talán komolyabb nem leszMás: milyen beállításokkal érdemes fotózni? Eddig csak telefon kijelzőjén néztem vissza. Ultra HDR jó lehet, vagy ahogy ezt jelzi, csak olyan kijelzőn lesz hatása, ami támogatja is ezt?
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz oroszLajos #9870 üzenetére
Nálam ugyan nincs AOD, de sokkal jobban erőlteti az új Beta 3 a feloldást. Ami eddig ment feloldás nélkül a zárképernyőről, most nem megy addig amíg meg nem adom a jelkódot (pl. Spotify zeneváltás vagy értesítés törlése). Plusz olyan is van h felhozza a jelkódot amit nem tudok berajzolni mert alatta a fp látszik aktívnak amit nem fogad el. Majd a következő beta javítja gondolom.
-
bunnyhu
senior tag
Érdekes élményem volt ma, a telefon nem csöngött ki. Próbáltam hangerő gombbal hangosítani, de se le se fel, semmire se reagált. Végül restart kellett, akkor már ment a hangerő gomb. Némítás, ne zavarj stb nincs bekapcsolva. Hasonló élménye valakinek? Sima gyári nem beta rom.
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz oroszLajos #9870 üzenetére
Nálam is ez van.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Van itt valaki BETA-n?
Mert nálam olyat csinál a telefon, hogy lezárt kijelzőnél ha hozzá érek a kijelzőhöz AlwaysOn-nál, akkor rögtön kéri a jelkódot mintha fel akarnám oldani. Az érintéses ébresztés ki van kapcsolva.
Sokszor már csak azt hallom, hogy a segélyhívónál nyomkodom a számokat a zsebemben. Elég idegesítő.
Valakinél van ilyen?Pixel 7 Pro Hazel
-
phoenix64
őstag
válasz Hieronymus #9866 üzenetére
Azert ezen eszkozok nagy resze sztem szinte minden mobil szervizben megvan, inkabb a hajlandosag nincs ezzel pepecselni. Na meg ugye ok benyelik a "rossz" kijelzot, amit ha helyre pofoznak egy par ezres uveggel, akkor dupla haszon.
-
-
phoenix64
őstag
ilyet Vajon csinalnak barhol az orszagban?
-
vacs
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Nem biztos, de mintha az utolsó frissítés óta lenne egy furcsa jelzés szerű hang így este háromnegyed 10 körül minden nap. Van amikor korábban, és nem tudom mi az mert semmilyen ébresztő vagy ilyesmi nincs beállítva és értesítés sincs. Baromira idegesít. Nálatok nincs ilyen?
-
vacs
veterán
válasz akos727 #9857 üzenetére
Érdekes dolog az ujjlenyomat olvasója.
Alapból sem túl acélos, nálam kb 10/7 volt sikeres tempered glass nélkül!
Az üveg felrakása után se változott azonnal, de kb 1-2 hét után 10/9-re javult az arány (kivétel éjszaka az ágyban, mert akkor kb 10/2 az arány )!
Be van kapcsolja az Érintésérzékelés növelése!
Egy ujjam, csak 1x van felvéve.(^)(>.<)(^)
-
phoenix64
őstag
válasz tomboy0013 #9854 üzenetére
Na talaltam egy jonak tuno eladot, meg is rendeltem. Ujjlenyomat olvaso az mukszik vele egyebkent?
-
phoenix64
őstag
válasz tomboy0013 #9854 üzenetére
Rendben, köszi! Esetleg egy linket tudnál dobni hozzá alin? Amiket nézek ilyen 20-30 orderes eladók, nem túl jó visszajelzéssel.
-
tomboy0013
veterán
válasz phoenix64 #9853 üzenetére
Nem nehéz leszedni, egyet már szedtem le, az kb 0 erőfeszítéssel lejött. Nem hinném hogy gondot okoz a repedésnél, én azt gondolom hogy még jobban be is tömíti az UV-vel megszilárdított ragasztó. Szerintem kevésbé fog látszani a repedés. Ha kipróbálod, mindenképp jelezz itt vissza hogy mi a tapasztalat, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
válasz tomboy0013 #9852 üzenetére
Azt nem nehéz leszedni ha törik? Illetve így repedt kijelzőre is felrakhatom, nem lesz baja ha bele megy a repedésbe?
[ Szerkesztve ]
-
-
phoenix64
őstag
Hát lehet én is átállok erre, csak nem tudom mennyire van normális tempered glass erre a lekerekített kijelzőre (7 pro).
Agyrák666: Hát az biztos h többször ejtem le, mint az átlag. De ilyen magasságból még 1 telómnak sem sikerült megadnia magát. Gondolom ez is a lekerekített kijelző egyik előnye.. Gondolkodtam is, hogy inkább 8-as széria lenne a nyerő, ott ha jól tudom már nincs ez a lekerekítés.
-
vacs
veterán
válasz phoenix64 #9844 üzenetére
Hydrogel fólia helyett én ezer éve aliexpress-es 500-1000 Ft-os üveget (tempered glass) használok és átlag évente 1x esik le úgy a telefonom, hogy ez az üveg bereped, pókhálós lesz, de a telefon kijelzője még soha nem sérült meg!
Család, barátok, munkatársaknak is én rendelem és én is teszem fel, nekik is megfelelő!
Ettől függetlenül lehet az a szerencsétlen eset, hogy ez sem védi meg.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
phoenix64
őstag
válasz tomboy0013 #9845 üzenetére
Hat lehet tenyleg szerencsetlenul esett, mert a p40 prot 2 ev alatt tobb szazszor elejtettem es nem volt semmi baja.. Lehet h hydrogel helyett vissza kell allni tempered glass foliara, mert gondolom ez nem ved semmit eses ellen. Na mind1 annyibol jobb a helyzet, hogy ehhez legalabb van olcson utangyartott kijelzo alin. De akkor sem ertem h tud berepedni foliaval 30-40 centirol
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz phoenix64 #9844 üzenetére
Hát szerencsétlenül bármilyen telefon eshet. Gondolom nem ez volt életed első ejtése és nem tört be kivétel nélkül minden GG-s telefonod kijelzője. Mert ha így lenne akkor lehetne azt mondani hogy a GG nevetséges. Mondjuk én megszámlálhatatlanul sokszor ejtettem el telefont, de egyik kijelzője se tört be. Köztük a Pixel 7 Pro-é se.
-
phoenix64
őstag
Nevetseges ez a "gorilla glass". Hydrogel folia, nillkin armor tok, aztan egy 40 centis esestol vegig reped a kijelzo...
-
Mono_G
tag
Megérkezett a telefon (Amazon.de-ről Pixel 7 128GB).
Most ismerkedünk, szokjuk egymást
Huawei Nova 5T-ről váltottam.
Vannak furcsaságok a korábbi rendszerhez képest, de volt már Android One készülékem is (HTC U11 Life).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz pár nap múlva.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz vadászcsiga #9840 üzenetére
Mondjuk a lencseválasztás számomra baromi hasznos, egy csomószor váltogat az 5x-ről főkamerára, így most már nem tud.
De lehetne amúgy több lehetőség is, bár a Google-t ismerve a 8 alatti szériákra nagy újdonságokat nem várhatunk már... Bár szerintem ahogy kijön a 9, a 8-as széria is ugyanúgy a szőnyeg alá lesz söpörve mint az 7-es a 8-as megjelenésekor. -
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #9840 üzenetére
Pro módnak túlzás nevezni....
-
Quqesz
nagyúr
Jött frissítés a kamerára. Bekerült a Pro mód, ami raw és lencseválasztás funkciót ad. De csak fotó módban, videónál nincsen ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Megvan a megoldás. Jeleztem nekik a hibát webchaten, ott nem tudták megoldani de látták h vmi nem kerek; hívni kellett őket, az ügyfélszolgálatos jó pár percre eltűnt a vonalból, mikor visszajött jelezte h már kitalálták hogyan lehetne megoldani a problémát és átadta a háttércsapatnak. Maximum 72 (!) órán belül elintéződik...
Annyira jól sikerült a számhordozás (egy előfizető, kettő telefonszám) hogy csak az egyik szám ment át elsőre (a másik számhoz, amelyik soha nem volt a feleségem nevén, előkotorták valahonnan a 8 évvel ezelőtti lakcímem és sikertelen azonosítás miatt mehettem még egyszer személyesen újraindíttatni), plusz kimaradt az SMS szolgáltatás is. Bónuszként jött tört számla amin az előfizető én vagyok a régi lakcímemmel, a számla befizetője én vagyok a jelenlegi lakcímemmel. De persze nem tudják honnan került oda a régi cím, szerződéskötéskor elkértek minden létező igazoló kártyát...Hogy valami jó is legyen a dologban:
15 beta 2.2 alatt működik a VoWifi (végre meg tudtam rendelni SMS-ben) és 5G is van alapáron a Yettelnél.[ Szerkesztve ]
-
hubber19
junior tag
válasz tomboy0013 #9825 üzenetére
Jó hír, épp vánszorog le a frissítés OTA 781mb. P7P
-
gabro0
őstag
válasz tomboy0013 #9831 üzenetére
Az alkalmazásváltó gomb (négyzet) nem csinál semmit. Érintésre megy az érintés animáció a gombon, tehát regisztrálja az érintést, de nem vált ablakot.
Amikor így beakad, akkor a középső gombbal be tudok lépni a főmenübe, majd alkalmazások, itt kikeresem a Pixel launchert (hiába használok Novát) és itteni fórumjavaslatra alkalmazásadatok törlését nyomok, erre egyből megjavul ... egy időre
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Ezzel tisztában vagyok, de akkor is nem elérhetőnek jelzett a hívónak, amikor csak az asztalon pihent a telefon. Itt írtam bővebben róla: [link] Ahogy láttam, hogy a carrier settings frissült tegnap, mindkét sim-en vissza kapcsoltam mindent és azóta úgy tűnik rendben van, bár azért nem 100 hívásom van naponta csak néhány.
-
steewcv65
őstag
Sziasztok,
mit kellene eszrevenni az update-tol?
Pixel7#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
morfondőr
őstag
Úgy tűnik, hogy megoldódott a frissítés után az elérhetőség problémám. Korábban hol az egyik hol a másik, hol egyik sim sem volt elérhető ha valaki hívni akart. Egy idő után csak jött egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt. Most frissült a carrier settings 2023 decemberiről 2024 február végire és azóta működik rendesen. Kopp-kopp!
-
gabro0
őstag
válasz tomboy0013 #9825 üzenetére
A Pixel launcher viszont még mindig beakad
Ez mostmár lassan a vicc kategória. Nem tudom már hány bugreportot küldtem, hogy beakad és force close/app data törlés kell neki, de nem javítják.
-
tomboy0013
veterán
Nekem egy dolog tűnt fel frissítés után, most már tényleg szinte teljesen laggmentes lett a rendszer.
-
-
bbendre
őstag
válasz tomboy0013 #9821 üzenetére
Sok funkció lassan érkezik, néha a kamera app csak hetekkel később kap frissítést mint az OS update
-
K82
őstag
Hacsak a Vodafone nem kapott észbe és kapcsolta be a 4G hívást - a mai napig vannak olyanok akiknél nincs aktiválva a szolgáltató által. A céges számoknál pedig még rosszabb a helyzet, főleg ha csak kapcsolattartón keresztül lehet bármit is intézni. Szerintem inkább ez okozta a problémádat és nem a dual SIM.
-
dropi
aktív tag
Nekem fizikaival nem. Onnan tudom ilyen biztosan, mert a Telekom eSIM, a Voda meg fizikai (céges). Engem is utolért ez a dual simes probléma, a telekomossal nincs semmi gond, de ha a cégesen hívtak, akkor kb senki nem hallott semmit annyira rossz volt a vonal.
Most, hogy lett ez a kapcsoló, majd kiderül, hogy változik-e valami.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
Most vagy én vagyok nagyon tufa, vagy egy Voda fizikai SIM kivétel és visszahelyezés után megjelent a a 4G hívás a menüben a Voda kártyánál. 99 százalék biztos vagyok benne, hogy előtte nem volt ott.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
Áfa mentes pixel hétvége van Németországban bizonyos készülékekre. Mediamarkt.de oldalán is és az amazon.de-n is (amazon az eladó). A pixel 7 snow 128gb most 399 euróra jön ki ingyenes szállítással. Rendes ár látszódik, de alatta mutatja a kedvezményt ami check out-nál levonódik. Aki gondolkodik valamelyik pixelen, nézzen szét még ma
[ Szerkesztve ]
-
-
vacs
veterán
válasz Hieronymus #9810 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal ... a Play Store nem összekeverendő a google store-al ahol eszközöket (telefon, tablet, hangszóró stb) vásárolhatsz!
(^)(>.<)(^)
-
válasz tomboy0013 #9809 üzenetére
A store szolgáltatás meg van most is. Nélküle egy darab használhatatlan téglatest lenne a telefon.
De bizonyos szolgáltatások nem vagy csak trükközéssel működnek.
Például az LTE és WIFI hívási szolgáltatások.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bonifa333
aktív tag
válasz Hieronymus #9805 üzenetére
Köszi. Akkor a 9es széria?
-
gabro0
őstag
Még nem írtátok, akkor felhozom én. Megint késik a patch?
-
válasz bonifa333 #9804 üzenetére
A dátuma ismert. Pontosan következő Pixel telefon bejelentésétől.
Az kérdés, hogy a korábban eladott telefonokra mennyire fog kiterjedni. Például a helyi szerviz garancia. A szolgáltatások vélhetően kiterjednek a régi készülékekre is.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bonifa333
aktív tag
válasz tomboy0013 #9795 üzenetére
Köszi, de nem erről volt szó, hogy mo-on lesz?
Mikorra várható?Szép estét
-
steewcv65
őstag
válasz tomboy0013 #9801 üzenetére
Folytatolagos valasz volt az eredetire
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
K82
őstag
válasz Hieronymus #9800 üzenetére
No, they don't work.
Ugyanazt a számot hozza fel ami a Messages-ben van SMSC-nek megadva, ha kitörlöm és kézzel írom be ugyanez.
Valószínűbb h nem úszom meg az ÜFSz-t ez alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest