Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS! 

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hubber19
tag
P7P sosem fagyott még le, pedig jó ideje megvan. Gyári rom van rajta, nem mókolt.
Viszont olyan párszor előfordult, hogy a fizikai sim (Yettel) nem fogadta a hívást, hanem SMS jött, hogy kerestek. Aki hívott azt mondta nem voltam elérhető...
4G hívás be van kapcsolva a sim-en. 2G engedélyezése ki. Ez jelenthet bármit?
Előnyben részesített hálózattipus : 4G
A fő kártya e-sim, Telekom : azzal semmi gond. A fizikai sim szokott néha ilyen furcsa dolgot produkálni. (pre-paid kártyás, nem előfizetés - egy régi számom amit nem akarok eldobni) -
dropi
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Na majd kipróbálom akkor ezt a módszert is, köszi.
Én is szeretem, de valszeg augusztus 14-én lecserélem egy 9 pro XL-re, ha valakinél kapható lesz itthon. Mármint szolgáltatónál, és akkor ezt megtartom tartalék telefonnak, mert már a kijelző üvege pár helyen szépen be van repedve. -
morfondőr
addikt
Nálam ritkán fordult csak elő, hogy nehezen volt érthető a beszélgetés, de volt rá példa. Én találtam egy megoldást arra, hogy stabilan működjön a telefonálás: azon a kártyán, amin csak beszélgetés volt csak a 2G volt engedve, a másikon - amiről a net is jön - pedig tiltva a 2G és 4G Volte be. Így nem akadt össze a két sim. Kb. 3 hónapig használtam így (márciusban vettem a telefont), aztán a júniusi frissítéssel érkezett új carrier setting is, és megoldódott minden probléma, vissza kapcsoltam mindkét kártyán minden hálózati típust és azóta is hiba mentesen üzemel. Talán egyetlen egyszer kaptam azóta sms-t, hogy nem fogadott hívásom volt, de az lehetett akármitől.
Most attól félek, nehogy egy frissítés újra elbarmolja az egészet!
De nagyon szeretem ezt a készüléket, azóta az asszonynak is vettünk egy ugyanilyen P7-et, de neki csak 1 sim van benne, és semmi problémája nem volt eddig. -
dropi
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Na ez nekem új, mert nekem is volt problémámn ezzel. Telekom esim a sajátom, Voda sima sim a céges. Együtt használtam, kicsörgéssel nem volt gond, de mindenki arra panaszkodott, hogy nem hall, nincs térerőm, miközben fullon volt.
Neked is ilyen jellegű problémád volt, ami azóta megoldódott? Mert akkor kipróbálom újra. (Nekem a béták is fent vannak mindig)tomboy0013: Ha van is különbség, kb észrevehetetlen. A teljes felbontás meg az 5G kikapcsolása viszont nagyon is észrevehető
Pláne miota a mobilarénán láttam, hogy a telekomos 5G tulajdonképpen nem is 5G csak 4 
-
Pistike1985
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy 7 proval csatlakoztam hozzátok. Lehet hogy lesznek majd kérdéseim, remélhetőleg nem lesz nagy gond a készülékkel.
-
morfondőr
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem nincs vele gondom. A céges a fizikai Telekom, a saját az esim Yettel, de működik szépen. Még régebben más telefonon be volt állítva, hogy csörögjön át, ha épp az egyiken beszélek, vagy nem veszem fel és a másikra átcsörög.
-
tomboy0013
veterán
Okés, köszi. Előző telómnál nem éreztem különbséget duál SIM-mel csak azért kérdeztem.
Probléma nincs amúgy velük? Nem csörög ki a teló és társai?
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
"Illetve a duál SIM esetén érezhető-e gyengébb üzemidő?"
Csak akkor, ha folyamatosan úton van a telefon. Akkor viszont a dupla háttér kommunikáció elég sok energiát emészt el.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Persze hogy gyengébb az üzemidő.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
"Illetve a duál SIM esetén érezhető-e gyengébb üzemidő?"
Remélem ez csak költői kérdés volt!
Ha egy sim helyett kettő lóg folyamatosan a hálózaton, akkor?
-
tomboy0013
veterán
Most hogy a Telekom elérhetővé tette kártyás csomag esetén is az eSIM-et, gondolkodtam hogy a privát számom is beleraknám ilyen formában a telefonba.
Kérdés, hogy akinek 2 telekomos SIM van a telóhoz annak vannak-e anomáliák a hálózati résznél. 1 SIM-ről használnám a netet és a hívást is, az eSIM csak lenne a telón ha esetleg valaki a másik számon hívna.
Illetve a duál SIM esetén érezhető-e gyengébb üzemidő? -
Sty01
tag
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni. Pixel 7Pro-n vagy Pixel 8 vásárlásán gondolkodom. Az első érdesem úgy hallottam hogy Pixel 7-töl megoldották ide haza is az 5 G problémát. A másik kamera téren nagyon jókat olvastam viszont érdekelne hogy teljesen amatőrként és hobbi célra jobb-e a 7 Pró vagy oda is tökéletes az újabba 8?
-
-
komyka
tag
válasz
phoenix64
üzenetére
Nekem egy éve volt egy időszak amikor teljesen random újraindulgatott napon belül akár többször is, illetve volt egy par alkalom amikor a tiédhez hasonlóan merevre fagyott és csak a HR segített.
Kérdeztem az Aqua-t, hogy lehetne e gari vagy valami, ott nagy nyögdécselve valami másfél két hónapot mondott a srác, hogy annyi idő alatt tudnák intézni de ha nem tudják reprodukálni a hibát akkor felesleges az egész. És nekem volt simán h hónapokig nem jött elő aztán egy héten belül 10-15 alkalom...
Aztán most egy éve egyszer sem jött elő. A14 óta legalábbis nem volt vele bajom.
-
K82
őstag
Inkább a szolgáltatói oldal hibás, mivel lassan másfél éve megvan a hivatalos 4G hívás (VoLTE) támogatás a készülék részéről. Azóta nem nagyon vannak ilyen bajok, az összefoglalóban megtalálod a megoldást annak kiderítésére h aktív-e a VoLTE vagy sem. Ha nem, lehet hívni az ügyfélszolgálatot, esetleg SIM kártyát is cserélni ha régi darab.
-
Golota
senior tag
Írták páran korábban, hogy bizonyos sim kártyákkal nem kezeli a hívásokat rendesen a 7Pro. Nekem is jelentkezik ez a probléma. Nem csörög ki, aztán jön az sms, hogy hívott valaki. Sanszos, hogy kimenő hívásokkkal is gondban van. Erről lehet tudni valami közelebbit? Az új beta szoftverekkel van ilyebn gond? A14 hivatalos firmware van fent.
-
phoenix64
őstag
Rajtam kivul tenyleg nem tapasztalja senki azt a problemat, hogy tok random heti szinten parszor fogja magat a telo es lefagy? De totalra, kozepen egy zoldes vizszintes pixel csik, aztan kampo csak hard restart segit neki. Redditen olvastam h erint azert egy parszaz embert, de nem tudja senki mitol.
-
L623
csendes tag
Köszönöm a megerősítést, 7 pro lesz.
-
tomboy0013
veterán
Huzamosabb Android 15 után most már ki merem jelenteni, hogy ez eddig a legjobb rendszer a 7 Pro-n.
Az üzemidő és melegedés a 4.1-es bétaverzióval a 14 szintjére javult, illetve szinte 0 animáció akadás van. Nagyon ritkán elcsípek egy nagyon minimális röccenést, de kb napi egyet és ennyi. Bug nem jut eszembe hogy bármivel is találkoztam volna eddig.
Remélem így is marad
-
L623
csendes tag
Üdv mindenkinek!jelenleg egy pixel 7 telefont használok,fényképezés miatt(tele lencse hiánya) azon gondolkodom,hogy lecserélném pixel 6 pro-ra.Esetleg van-e valaki,akinek mindkettővel van(volt)tapasztalata?Lenne-e valami hátránya a cserének?Az azért fontos lenne,hogy stabil legyen a működése.Megjegyzem jószerével csak alapdolgogra használom(sms,telefon,messenger).
-
daver88
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Az emagnak az a lényeg, hogy behúzhassa a sarcot a cégtől az eladás után, aki használja a felületét értékesítésre. Minden más másodlagos..
Előlapi kamera nálatok is sokkal jobban melegszik, mint a hátlapi? Tegnap volt egy Messenger beszélgetésem - ami nem mostanában fordult elő, és 10 perc után meglepően forró volt a telefon. (hátul ilyet még nem tapasztaltam, pedig videózás során ennél hosszab ideig is ment már...)
-
morfondőr
addikt
válasz
daver88
üzenetére
Az tiszta, hogy nem az Emag-tól rendeltem, de a fene se nézte az értékeléseket, mikor tudtam, hogy jó nekem ez a típusú töltő! De tanultam az esetből és legközelebb jobban figyelek!
Amúgy az Emag ilyen értékelések után akár levehette volna a terméket, vagy legalább az "eredeti" jelzőt! -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Töltő mizéria ismét!
Érkezett a családba még egy Pixel 7, így már van egy fekete és egy fehér (inkluzívak vagyunk nagyon
). Hónapok óta megelégedéssel használok egy Samsung 25W töltőt, ezért gondoltam rendelek még egyet az új készülékhez. Nos úgy néz ki, hogy egy hamisítványt kaptam "eredeti" jelzővel hirdetve: emag
Az első egy rendes papírdobozban érkezett, az új csak egy zacsiban. Az első 55g-ot nyom a mérlegen, az új 44g-ot, az elsőn az usb port körüli rész teljesen sík, míg az újon púpos. Telefonra nem mertem dugni, egy powerbank volt az áldozat, amit töltött ugyan, de pár perc után már olyan szinten felmelegedett a töltő, hogy a kéznek majdnem kellemetlen volt. Ezután írtam meg a visszaküldési kérelmet!
Neten rákerestem, rengeteg találat volt hamis Samsung töltőkre!
Ezt csak azért osztottam meg, hogy más ne járjon így! -
akos727
senior tag
Csak engem zavar a relative agresszív ram managementje a 7 pro-nak sima A14 rendszeren? Mit lehet csinálni, hogy ne lövöldözze ki az appokat ilyen sűrűn? Előző S21-em 8gb rammal nem volt ilyen agresszív.
-
amargo
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Nekem is a P7, merül és melegszik is, tegnap a kocsiban, alig akarta tölteni mert waze alatt forró volt a telefon (átraktam a befúvó elé, hogy hűljön, utána töltötte..)
-
tomboy0013
veterán
Nekem olyan gondom egyszer sem volt.
Most így a második este után is csak azt tudom mondani hogy a készenléti merülés gázabb lett. Eddig stabil 3%-ot mert kb 7 óra alatt éjszaka, ma meg 7%-ot dobott el 6 óra alatt. Ez nagyon nagy romlás. Remélem rendbe teszik. Napközben is érzem hogy gyorsabban pörögnek a százalékok. Kb 1 napja vettem le töltőről 100-on, 60%-ot esett a töltöttség 5 óra kijelző idő mellett, eddig ez kb 45-50% volt nálam.
-
gabro0
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A Pixel launchert megjavították már hogy ne kelljen force close-olni amikor épp rájön, így laza 2 év után?
-
tomboy0013
veterán
Lehet elkiabálom, de úgy fest teljes mértékben eltűntek az animáció laggok az Android 15-tel. Feloldottam ma vagy 1000-szer a kijelzőt és egy röccenés se volt. Ilyen még nem volt közel másfél év alatt a 7 Pro-val, de minden más is vajsima. Remélem most már így is marad.
-
sasa311
veterán
Sziasztok!
másnál merült fel olyan probléma, hgoy a telefon egyszerűen nem cseng ki? ( a másik fél pedig azt hallja, mintha foglalt lenne)
Már elég rég használom a P7P-t egy fizikai és egy virtuális SIM (voda) SIM-el. Eddig semmi gond nem volt, de kb egy hónapja rendszeresen észreveszem, hogy a virtuális SIM hol kicseng tökéletesen hol pedig csak kapok egy SMS-t, hogy nem fogadott hívásom volt. Ilyenkor azt mondják akik hívtak, hogy foglaltat jelzett.
Semmit sem változtattam semmin, nem is tudom semmihez sem kötni, hogy mikor cseng ki és mikor nem. De kb. az utolsó rendszerfrissítés óta ilyen.
Bárkinek ötlete vagy megoldása?
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk az első éjszaka nem sokat jelent. Ekkor még optimalizálhatja a rendszert a háttérben.
-
dropi
senior tag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Én pont azt vettem észre, hogy jobb, nekem éjszaka 2 százlékot merült csak, melegedésnek nincs nyoma. Bár én szinte semmi változást nem vettem észre
-
tomboy0013
veterán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Szerencsére ilyennel nem találkoztam eddig, illetve a laggok most ismét eltűntek, bár a korábbi verziókat alapul véve pár nap és meg fognak jelenni
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Plusz még egy dolog. Nálam még sosem fordult elő melegedés, de most ezzel a betával nagyon nagyon melegszik. Fél órán át Chrome/Instagram és már nem tudom kézben tartani.
-
tomboy0013
veterán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Kár hogy ez az infó eddig nem jött szembe, ha tudom fel se rakom. A 14-ből indultam ki, azzal semmi gond nem volt.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ebben a bétában érezhetően rosszabb az akku idő. Az előző bétában szerintem jobb volt...
-
tomboy0013
veterán
Feldobtam a 15 bétát, azt már látom hogy az üzemidő gyatrább lesz mint eddig bármikor. Éjszaka dupla annyit merült mint Android 13 és 14 alatt. Ez eddig nem túl jó jel.
-
hubber19
tag
FYI [link]
-
laskr99
addikt
Akinek tört kijelzője, hol javította? Alzánál próbálkozom, hátha ők be tudják küldeni a googlenek pénzesre, azon kívül saját javítás van még ami lehetne, mert ilyen smart clinik 150k javítást kösz, de nem, meet majd duplája a gyári alkatrésznek a 3 órás csere. 25k/ órában én is dolgoznék szívesen.
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok, megjött az új BETA 4
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az első két Beta-n laggolt a P8Pro-val ...
-
tomboy0013
veterán
Aki esetleg használja az Android 15-öt, mennyire jellemzők az animáció laggok? Kijavították végre a Google vagy ugyanolyan mint 13-on és 14-en? Attól kérdezem aki amúgy látta ezeket a laggokat és váltott közben Android 15-re.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Fotózásnál nálam se. A videó készítés már melegíti a telefont.
Kocsiban a szellőzőrács tartja a telefont. Ha az AA használatban van, a telefon töltődik, miközben navigál. Ha még egy kis napsütést is kap hozzá, légkondi nélkül az életéért.
Korábban használtam Tomtom navigációs eszközt. Régi autóval voltam úton. A szellőzésről csak a lehúzott ablak gondoskodott. Első körben az eszköz melegedése okán leállt a töltés. Utána az akkumulátor lemerülése okán, inkább kikapcsolt. Magamra maradtam.Az estleges kérdező kommentekre az összefoglaló válasz.
Igen, telefon nélkül is lehet navigálni. Igen az útvonalakt is ismerem. De azt nem tudom, hogy az adott pillanatban melyik útvonalon van baleset vagy szimpla torlódás. Szóval melyik útvonal a leggyorsabb.És igen lehet kapni gombot, amit csak be kell nyomni a régi helyére. De piszok drágán árulják.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nálam nem melegszik túl szerencsére a 7 Pro még fotózás közben sem gyári tokban. De valóban nem a toknak kell egyben tartani. Bár ahogy olvastam nem vagy ezzel egyedül, ez egy 7 Pro hiba. Ezért ajánlatos inkább tokban tartani.
-
peanar
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Sajnálom, enyémnek meg kettérepedt a hátlapján, úgy hogy nem ejtettem el, nem ütöttem oda sehova.
Pon mielőtt felraktam volna eladni...nem akar tőlem távozni ez a telefon, úgy szeret
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
wow, ismert hiba sajnos, de akkor is wow és részvétem
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nyár van. A tokban hamar túlmelegszik használat közben.
Amúgy sem a toknak kellene a telefon szétesését megakadályoznia.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Tok nem volt a telón?
-
Kiesett, elhagytam...
A hangerőszabályzó "gombját".

-
Jona00
tag
Üdv! A Pixel 8A szériánál is hibapont, hogy egy idő után felmelegszik és leszabályozza a teló fényerejét, vagy ezt már javították? Illetve 8, 8 prónál mi a helyzet?
-
gabro0
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nekem azt írja a tartózkodási helyemen nem elérhető
-
tomboy0013
veterán
válasz
slayernick66
üzenetére
Én nem vettem észre különbséget mióta megvan (2023 áprilisban vettem). Másfél napot elmegy 6 óra körüli SoT-okkal általában. Este repülő üzemmódban az első perctől kezdve stabilan 3%-ok merül kb 8 óra alatt. Szerintem elég jó üzemideje van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
slayernick66
üzenetére
Bár én 14-el kezdtem

-
Ha valaki használja a Google One VPN szolgáltatását, akkor észre vehette, meg szűnt létezni.
A hálózat és internet, VPN beállításainál aktiválni kell Google VPN-t.A szolgáltatás fejlődött. Most már nem csak a mobil hálózatoknál lehet használni.
WIFI hálózatokban is használható. A hálózatokat egyesével kell engedélyezni. -
válasz
slayernick66
üzenetére
Én nem vettem észre jelentős változást.
Amúgy is használattól függ. SIM + eSIM van a telefonban. Ha helyben vagyok, kevés telefonálás és egy kis netezés mellett 2 napot is kibír. Egész nap úton, sok telefonálással és navigálással a biztonság kedvéért viszek magammal mobil töltőt. 1-2 alkalommal volt rá szükség.
-
steewcv65
őstag
válasz
slayernick66
üzenetére
Nalam mindig jo volt az akku ideje, nem volt vele gondom.1,5 nap az en felhasznalasommal ...
-
slayernick66
tag
sok pixelem volt mar, 5a, 6a, 6, 7, 8 pro, jelenleg kenyszerusegbol mast hasznalok, de msot kacerkodok egy p7p-val, viszont szeretnek kicsit informalodni az akksiidorol android 14 alatt. tobb helyen nagy fejlodesrol szamolnak be a neten, masok szerint szarabb lett, SOT-okkal dobalozhatunk, de talan kontextusba helyezve van tobb ertelme. kinek mennyirol mennyire valtozott a SOT android 13-rol android 14-ra valtas utan? csinalhatnank kis statisztikat?
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Cseréltetett már valaki P7P-n hátlapot, ha igen, hol, mennyiért és kb mennyi idő volt?
Feljött a fólia két felső része, és mivel napok, hetek óra küzdök a "visszaragasztásával", ma végre kibújtattam a tokjából hogy normálisan orvosoljam a fólia problémát.
Megdöbbenve szembesültem azzal a ténnyel, hogy a hátlap a kamera baloldali részétől a telefon (hátlap felől nézve) jobb alsó sarkáig átlósan végig van repedve!
Tette mindezt úgy, hogy (az első pár nap kivételével ameddig megérkezett a tok) végig kemény tokban volt és soha nem ejtettem el!!!
(tok megérkezéséig a csúszós hátlap miatt egyenes felületről kétszer lecsúszott és pofára esett, de ezeknek több mint egy éve és akkor megúszta karcolás nélkül)
Láttam a töréstesztjét, tudom hogy törik mint a ropi, de azért nem gondoltam volna, hogy egy 400k telefon kemény tokban végig rá vigyázva elejtés nélkül "ketté törik".
Kb 26 év alatt egyetlen telefonom se tört el, főleg nem magától, így számomra ez kritikán aluli! -
K82
őstag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Dettó. Ugyanígy restart ideig-óráig megoldja aztán megint elfelejt jól működni...

-
-
rankesz
veterán
Vigyétek el egy gsm-eshez, nekem múlt héten egy perc alatt kitisztította, nem kért érte semmit. Igaz, utána vettem neki egy üdítőt
Igaz ez nem pixel hanem iphone, de már ugye az is type-c
Anno a OP 7t-t én tisztítottam ki tűvel, de ennek azért már nem mertem nekiesni -
steewcv65
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem ezt a jelenséget, amiről itt többen is beszélnek(töltés ki be kapcsol), ezt egy update hozta helyre. Töltőm a kábel nem változott......Egyszer csak jó lett az egyik update után
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Rendszeresen fújom körtepumpával. Karban van tartva a csatlakozó és mégis.
-
gabro0
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem azt szokta hogy rádugom, tölt két másodpercig, megszakad, majd újra elkezd tölteni és aztán jó
Szerintem csak a csatlakozó koszos, majd megtakarítom. Kis papírdarabkát szoktam hajtani, ami befér és ki tudja szedni a ruhaszöszt.A Pixel 2 XL-em is ugyanezt csinálta. Egyszer amikor nagyon kellett volna, nem akart tölteni... Nem árt ha van kéznél vezeték nélküli töltő (nekem sincs még).
-
-
kerxy
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám, szerintem a csatlakozó adta meg magát. Két gyári töltővel próbáltam és szinte nem tudom úgy bedugni, hogy töltsön vele. Kocsiban az IKEA-s kábellel ugyan ez a helyzet úgy , hogy eddig ezekkel tudtam tölteni. Jelenleg egyedül feleségem Motorola töltőjével tudom tölteni a telot... Próbáltam sűrített levegővel kitisztítani a csatlakozót, de nem segített. Lehet, hogy megpróbálom gariztatni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincsen bekapcsolva az adaptív töltés? Nem lehet az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
Pláne miota a mobilarénán láttam, hogy a telekomos 5G tulajdonképpen nem is 5G csak 4

jUUh