Hirdetés
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS! 

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peeat
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Van feltétele az automatikus frissítésnek az engedélyezésen kívül.
-Wifire csatlakozva kell lennie
- töltőn kell lenni a telónak
- nem használod éppen
Mostanában pl nap közben autóban / meló helyen töltöm így nem frissül automatikusan
Naponta egyszer ellenőrzi a frissítést. -
hYpErKe
tag
-
-
hYpErKe
tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy adott egy telefon felcsatlakozik wifi-re és azt jelzi nincs internet a wifin, full jelerősség, static ip-vel sem megy, hálózat visszaállítás is volt.
Cseréltem már szalag kábelt, usb töltő aljzatot, telefon középső keretet is, antenna kábel jó, gyári visszaállítás nem játszhat egyelőre, mert fontos cuccok vannak a telefonon.
Nem Pixel telefon csak androidos, hátha nektek van tippetek mi fenét tudok még csinálni rajta.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ebbe én is belefutottam, nincs rá válaszom de érdekelne. Néha mintha frissülgetnének de inkább nem, vagy csak valami extrém hosszú idő után - passz.
Most pl. ránéztem és azt írja minden friss, máskor meg 20+ frissítés dekkol letöltésre várva. -
tomboy0013
veterán
-
Postas99
őstag
Probléma megoldva. Van alatta 1 pötty... azt el kell húzni balra hogy naptár felül elérhető legyen. ...szom, erről miért nincs egy infó valahol, hogy te ..raszt megváltoztattuk a kezelő felületet...
-
Postas99
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig minden probléma nélkül tudtam használni a google naptárat --- > bal felső kijelzőrészen az időjárás mellett ott volt a hónap nap mutató.
Az új frissítés után ez most eltűnt... és nem tudom előhozni sehogy. Nem akarom letölteni a google naptárat, mert a funkció működött idáig. Csak én vagyok béna vagy megölte a kugli ezt a feature-t is???? -
morfondőr
addikt
válasz
Golota
üzenetére
Telekomos mindkét kártya, végig jártam már ezer féle dolgot még tavasszal, és semmi sem segített. Párszor már leírtam, hogy annyit tudtam tenni, hogy az egyik sim-en max 2G-t engedtem és akkor lehetett telefonálni, a net meg a másikról jött. De egy frissítés mindent megoldott 3-4 hónapig tökéletes volt minden. Lehet a szolgáltató hangolt valamit, amit a Pixelen még nem követtek le, bízom benne, hogy megoldódik majd. Hamarosan itt az android 15 is. Vissza olvasva több helyen azért ezzel a problémával elég sokan küzdöttek korábban is. Viszont egy simmel sosincs probléma.
-
morfondőr
addikt
Az működik, volt egy idő, amikor minden hívás wifin ment, de a cégnél nem túl acélos a hálózat és voltak problémák, így átállítottam arra, hogy csak akkor használja ha nincs térerő. Egyébként volt hogy akkor jött a nem fogadott hívásról az sms, amikor nem voltam wifi közelben.
-
morfondőr
addikt
válasz
hubber19
üzenetére
Volt már sim csere, bár nem a szolgáltató cserélt, hanem a cégnél volt pár bianco sim és arra lett cserélve. Korábban nem oldotta meg a problémát, hanem egy frissítés után lett minden hibátlan. 4-5 hónapot bírt így, bár egyelőre úgy néz ki viszonylag ritkán fordul elő, hogy nem érnek el.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok! Sajnos nálam is (P7) vissza tért az a bug, ami pár hónapja teljesen megszűnt: kapom az SMS-t hogy nem fogadott hívásom volt, pedig a telefon ott hever előttem az asztalon. Korábban ez szinte folyamatosan jött, szinte alig volt hívás, ami beérkezett, most néha fordul csak elő.
-
jamie05
újonc
Hellótok. Adott egy Google Store-os garanciális Pixel készülék, amelynek az akkumulátora felpúposodott. A púposodás hatására a telefon hátlapja is már kezd elválni. A telefont (mert még garanciális) el kellene küldenem javíttatásra. A kérdés, kibírja-e az akksi? Attól félek nem-e robban szét, mert akkor inkább leadom megsemmisítésre, vagy mit csináljak vele?
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Pixel 7 Pro-ra gyári tokot honnan tudok rendelni, aki kihozza Magyarországi címre is?
Magyar boltot nem találtam aki árulna. -
Golota
senior tag
Sziasztok. Yettel eSIM probléma (nem jött be a hívás) megoldódott, miután beszéltem a szolgáltatóval. Nagyon gyorsan reagáltak, tényleg egy szavam sem lehet, mert pár órán belül kerestek hogy ellenőrizzék.
Ami viszont érdekes: az akksi idő látványosan rosszabb lett, mióta el lehet érni. Gondolom aktívabb a neten a SIM. Másnak is volt ilyen tapasztalata?
-
gabro0
őstag
Tényleg, a WiFi SSID-k mentésére van már valami mód? Átvittem az új telóra az adatokat és lehet nyomnék egy factory resetet rajta, de nem akarom hogy elvesszen az a 100+ beírt jelszó

-
K82
őstag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
A minden adat elég tág fogalom. Ha a szinkronizálás be van kapcsolva, kontaktok, jelszavak és fotók maradnak (függően attól milyen minőség van beállítva és mekkora tárhelyed van a Google Photos-ban). Híváslista és sms már lehet hiányos, ha fontos a meglétük célszerű külön appal lementeni. Alkalmazáslistát fogsz látni, ott pipálgatva választhatsz h melyik kerüljön vissza és melyik ne. Viszont nagyjából az összesbe újból be kell jelentkezned és nagyon meg kell nézni az adott appnak van-e saját backup megoldása mert biztos h a Google-ra támaszkodik.
-
bozsokiandra
tag
Factory reset után ha helyreállítom online google backupol a régi adatokat, akkor van még valami teendő vagy tényleg minden ugyanolyan lesz, mint előtte? Tehát nem kell alkalmazásokat sem újra telepítenem? Meg lesz minden adat, fotó, jelszavak, stb?
-
akos727
senior tag
Gyári tárcsázó alkalmazásban csak én nem találom, hogy lehet megnézni, hogy egy adott számmal/kontakttal hány alkalommal és mikor beszéltem?
-
válasz
Pistike1985
üzenetére
Ez a normál A14-ben is benne van, remélem a végleges 15-ben többet tud majd.
-
Quqesz
nagyúr
Ha minden igaz a stabil sincs már messze [link]
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Remek.
És az Akkudiagnosztika menüpont belekerült, ami mutatja hogy hány %-os állapotban van az akksi (tehát, hogy mennyi a degradáció)? -
tomboy0013
veterán
A legújabb bétában valami csodát tettek a gyorstöltéssel, konkrétan hideg marad teljesen a teló töltés alatt a 25 wattos Samu töltővel és nem tűnt fel hogy lassabban töltene. Eddig azért elég langyos tudott lenni a telefon.
Az éjszakai merülés is mérséklődött, 2%-ot merül már csak nekem kb 7 óra alatt a 7 Pro repülő módban.
Jobbak az animációk is a kezdőképernyőre való visszatérésnél. Van 80%-os töltési korlát is már.
Tetszik az irány.
Ez az első telefonom ami főverzióról főverzióra egyre csak jobb lesz. -
bunnyhu
senior tag
playben ha törlök egy appot a listából kiválasztva amikor visszalépne a listába végtelen (legalábbis nekem nem volt türelmem kivárni) homokórázásba kezd. Ti is tapasztaltok ilyen hibát?
-
winbox
senior tag
válasz
peanar
üzenetére
A 8-as szérián megcsinálta a Google, hogy megbízhatónak elfogadja a 2D-s azonosítást a fizetéshez, én is így használom 8 Pro-n, tökéletesen működik, sajna régebbi szériára nem tették elérhetővé. Pixel 4-ben pedig még rendes FaceID volt érzékelőkkel, ott nem is volt kérdés.
-
peanar
senior tag
és hubber19
Ha fizetés előtt megnyitod a wallet appot, lehet látni hogy a hozzáadott kártya felett kiírja hogy még azonosítanod kell személyazonosságod, arra rábökve jön ismét az ujjlenyomat azonosítás.
Ez így működik, biztonsági okokból kell a többszöri azonosítás.vacs
Van telefon, aminél elfogadja az arcfelismerést (nem gugli 2D!), ott viszont egy megerősítés gomb ugrik fel, melynek megnyomásával ismét beolvassa az arcot. Ha ok, megy a fizetés.
Onnan tudom, hogy én így használom. -
Ez bonyolult.
A kártyakibocsájtó, a beállított ország előírásai is befolyásolják a hitelesítés módját és sűrűséget.
Felénk csak a PIN használható.
Az azonosítás véletlenszerű. Eddig a legmagasabb összeg 1800 euró volt, amit azonosítás nélkül tudtam kifizetni.
Én inkább órával fizetek. Azt akkor is meglehet nyitni, amikor a pénztáros dolgozik. Bár már előfordult, hogy kétszer is kért PIN-t az óra.a wallet megnyitásakor és a fizetés közben is.) -
lejbi
tag
válasz
hubber19
üzenetére
Hello
ez ilyen. Régebben engedett belépni a Wallwtbe, de ujlenyomatot kért a kártyához fizetés előtt. Most már a Walletbe lépéskor kéri (oda vannak téve a penny, tesco stb kártyák) mielőtt kiválasztom a pénztárnál a Penny kártyát, de nekem utána fizetéskor már nem kéri. Gondolom, fő a biztonság
-
hubber19
tag
Segítsetek. Wallet gondom van: NFC fizetésre használt (alapértelmezett) kártya egy ideje folyamatosan ujjlenyomatot kér , minden szir-szar fizetésnél. (pár száz forintosnál is!)
Régen ez maximum ilyen 15K+ fizetéseknél volt, eljutottam oda, hogy most már kvázi mindenhol. Baromira lassítja a fizetést, hogy 2x 3x kell oda érinteni és idő megy el az ujjlenyomattal stb.
Van erre valami mód, hogy ne kelljen mindig ujjlenyomatozni? Néztem beállításokat, nem lettem okosabb...
Nektek is ilyen?
P7P stock rom -
hubber19
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
fizikai csere volt szombat reggel: azóta minden hívás kicsengett. (maradjon is így!!!!)
a hívásoknál ott a "HD" ikon és a sim kártya menüben a preferált hálózat eddig csak 4G volt ,most már ott is van 5G. (nem raktam arra - de megjelent már az is - ennyire régi lehetett a SIM)
bízom benne, hogy marad így minden és bejön minden hívás.
köszönöm nektek a tippeket, segítséget.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Beállítások visszaállítása és azon belül Bluetooth és Wi-Fi visszaállítását próbáltad? Ha ezután a factory reset se segít, akkor szerviz.
-
bozsokiandra
tag
-
kerxy
őstag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Új eszköz párosítás gomb nem tűnik inaktívak, arra mit csinál?
-
peanar
senior tag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Milyen appot telepítettél utoljára?
Nézd meg, milyen alkalmazások kezelhetik a Bluetooth-t (közeli készülékek) és tiltsd le az engedélyüket, valamint próbaképpen töröld azokat, melyeknek telepítése után/óta fennáll a hiba.
Hátha csak beakadt valamelyik és nem kell a teljes reszet. -
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Csinálj egy visszaállítást (Factory Reset), ha ez sem segít, akkor szerviz.
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Pixel 7a, nem tudom bekapcsolni a bluetootht.
Újraindítas nem segített. Van esetleg ötletetek?
-
-
K82
őstag
Vodafone ugyanaz, csak és kizárólag személyesen.
Pedig úgy emlékszem amikor régebben gondolkodtam eSIM-en, mintha láttam volna a lehetőséget az appban.Az biztos, én egyelőre maradok a fizikai SIM-nél, még mindig egyszerűbb és gyorsabb kikapni a telóból és átrakni egy másikba; ráadásul offline.
-
K82
őstag
válasz
rankesz
üzenetére
Gyanús volt h nincs DJI app a Play Store-ban így egy keresés megoldotta milyen apk-t kell letölteni. Mondjuk az 500+ MB-on először kicsit meglepődtem de teljesen mindegy, lassan érkezik a 9 XL Pro a P7-re meg a gyalu eladás előtt.

Nem láttam még ilyen üzenetet telepítéskor, eddig csak annyi volt h ismeretlen forrás és akarom-e; na itt a Play Store szólt h ilyen meg olyan privacy-nak nem felel meg - de engedte...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Pistike1985
üzenetére
Tökéletes minden téren nálam.
-
K82
őstag
válasz
Pistike1985
üzenetére
Minden működik már, célegyenesben az A15. A 2. betától kezdve nem találkoztam fagyással vagy inkompatibilitással, vissza sem tértem a stabil 14-re.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az fontosabb appok működnek? A kamera milyen? Hívás, üzenetek terén sincs gond?
-
K82
őstag
válasz
hubber19
üzenetére
Józan paraszti ész szerint így ahogy van, működnie kellene hiszen aktív a VoLTE a telefon és a szolgáltató oldaláról is.
Erősen fogynak az alternatívák mi lehet a bibi, ha tényleg régi a SIM egy próbát megér a csere. Maradhatsz a fizikainál is bár a készülék képes dual eSIM-re is.
Kíváncsi lennék VoWifi-n hogy muzsikálna a Yettel kártyája, viszont ahhoz meg kell várnod az új 15-ös androidot mert stabil A14-en nem elérhető, A15 betán viszont van.szerk.: ne legyen preferált hálózat a 3G mert már nincs
-
hubber19
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Megcsináltam:
Yettel fizikai SIM : 2G bekapcs, hálózat preferált 3G, 4G-Hívás opció kikapcs. (csak telefonon - szolgáltató felé nem... elég ez???)Telekom e-sim : 2G kikapcsolt, hálózat preferált 5G, VoLTE bekapcsolva, Wi-Fi hivás aktív.
Jó lehet így? Szerinted egy Yettel e-sim segíthet a régi fizikai helyett? ??
-
K82
őstag
válasz
hubber19
üzenetére
Pont a lényeg nem látszódik, az első képen jobb felül a három pöttyre kattintva jön elő az IMS service status. Ott kéne látni h a hanghívás rendelkezésre áll-e LTE (4G) hálózaton keresztül.
Kikapcsolt adatforgalom mellett is aktív a VoLTE, nem fogyasztja az adatot - ami Nálad nincs is. De így h prepaid a kártya és csak hang, kezd érdekessé válni a dolog.
-
morfondőr
addikt
válasz
hubber19
üzenetére
Nálam pár hónapja P7-en két telekomos kártya nem akart megférni egymás mellett és ugyanígy nem volt random elérhető a telefon. Én úgy használtam, hogy egyik kártyán (ami nem netezik) 2G bekapcsolva és max 3G-ig engedtem a hálózatot, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy csak 2G-n kommunikált, mert 3G már nincs. A másik, netezős kártyán pedig 2G kikapcsol, 4G + Volte bekapcsol. Ezzel a beállítással nem volt baj az elérhetőséggel egyik simen sem. Egy frissítéssel rendbe jött a dolog és azóta is megy úgy, hogy minden engedélyezve van mindkét simnek. De a P7P-sek pont ezután kezdtek ide jönni erre panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Első Pixeled? Nekem volt, hogy reggelre teljesen más lett a gyárti tárcsázó
Telekom Domino VoLTE-n működnie kellene?

jUUh