Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Sokat ez se fog érni VoLTE nélkül itthon sajnos. Szerettem volna egy 6-ost vagy a 6a-t kipróbálni mert a Poco F2 Pro már szétidegel a folyamatos bugokkal, de a VoLTE hiányán nem tudok túllépni. Ha jól tudom hasonló támogatással tiszta droid-os telefon meg nem létezik.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek rá, bár sokára van még az a nyári megjelenés. Remélem azért jó áron jön majd.
-
Drakmusz
addikt
[link]
Teljesen egyértelmű hogy az ember szeret biztosra menni, főleg egy ilyen drága eszköz esetében.
A problémát már az említett topikban is sokszor tárgyaltuk, abszolút érthetetlen a dolog.
Nálam az elődjei(sima XL, 4XL) a családban maradtak és működnek gond nélkül.
Nyilván ha már elsőre is egy rossz darabot fogtam volna ki, akkor más lenne a véleményem. -
törölt tag
válasz
vakablak93 #7 üzenetére
Kezdetektől szimpatizálok a Pixel telefonokkal,így többé‒kevésbé követem a velük kapcsolatos híreket & az azért elmondható,h a 6-os széria problémásabb,mint az elődei (kijelző, ujjlenyomat olvasó, hálózati probléma)..legalábbis én így látom..
mindenesetre én nem mernék nyugodt szívvel belevágni ebbe a szériába..persze ettől még lehetnek jó telefonok & ugyanúgy várom az ezuztán következő termékeiket. -
vakablak93
őstag
Problémák mindenütt vannak, voltak, és lesznek is, mint írtam feljebb semmi nem tökéletes.
Egyéni preferencia kérdése mit tartasz fontosnak és mi az amit nem veszel észre/nem tűnik fel.
Ilyen alapon ne várjon senki semmit egy Xiaomitól peldául mert ott modellenként megy huszonezer hsz a gondokról.....Ennek ellenére mégis sok ember szereti a xiaomi telefonokat és sokan várják az új modelleket minden kategóriában, annak idején én pl ugyanígy sírtam tele az ipad topikokat a gondjaimmal mégis a többség nagyon elvan velük, azaz egy ilyen topikban mi a mobilaréna kockái és azon belül is a kevés elégedetlen ír csak akinek nincs gondja az nem teszi, mert mért is tenné?Egyébként korábbi pixel topikokat követtem, nem láttam hogy gond lenne.
Összességében én úgy látom droid fronton még mindig ezekkel a legkevesebb a nyűg. De természetesen nem baj ha nem értünk egyet.
-
törölt tag
válasz
vakablak93 #4 üzenetére
"nem látom mi lenne vele a gond várhatóan" ezek szerint te nem követed a Pixel 6/Pro topikot😅
-
vakablak93
őstag
Szerintem nem lesz ez rossz, a Pixel 4a is remek volt, most meg még dizájnt is kap és nem is belépő Soc lesz benne mint abban volt.
Jó lesz ez összességében, én magam nem fogok váltani mert minek, de nem látom mi lenne vele a gond várhatóan.
Ha valami hiba van velük azt mindig nagyon felfújják mert hogy ez "a Pixel" hisz referenciatelefon így tökéletesnek kellene lennie de mint tudjuk semmi nem az.......Ami szerintem vicc hogy 2022 van, és még mindig látok csúcssoccal mobilokat amiken még a rendszer is döcög. Szerintem az a vicc, legalábbis én azt elfogadhatatlannak találom.
-
Gábor-KJ
őstag
Nem mindegy mi jön és mikor - úgyis kapufa lesz.(?!)
vicc amit ezek művelnek már egy ideje… -
törölt tag
Vajon ezeket is forgalmazza majd az Alza?
-
Thom!
veterán
kár hogy 60hz a kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindenképpen lesz hardver a Google I/O-n, már csak az a kérdés, hogy mi.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Home server / házi szerver építése
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest