Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Szerintem nem lesz ez rossz, a Pixel 4a is remek volt, most meg még dizájnt is kap és nem is belépő Soc lesz benne mint abban volt.
Jó lesz ez összességében, én magam nem fogok váltani mert minek, de nem látom mi lenne vele a gond várhatóan.
Ha valami hiba van velük azt mindig nagyon felfújják mert hogy ez "a Pixel" hisz referenciatelefon így tökéletesnek kellene lennie de mint tudjuk semmi nem az.......Ami szerintem vicc hogy 2022 van, és még mindig látok csúcssoccal mobilokat amiken még a rendszer is döcög. Szerintem az a vicc, legalábbis én azt elfogadhatatlannak találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest