Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Szerintem nem lesz ez rossz, a Pixel 4a is remek volt, most meg még dizájnt is kap és nem is belépő Soc lesz benne mint abban volt.
Jó lesz ez összességében, én magam nem fogok váltani mert minek, de nem látom mi lenne vele a gond várhatóan.
Ha valami hiba van velük azt mindig nagyon felfújják mert hogy ez "a Pixel" hisz referenciatelefon így tökéletesnek kellene lennie de mint tudjuk semmi nem az.......Ami szerintem vicc hogy 2022 van, és még mindig látok csúcssoccal mobilokat amiken még a rendszer is döcög. Szerintem az a vicc, legalábbis én azt elfogadhatatlannak találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest