- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Problémák mindenütt vannak, voltak, és lesznek is, mint írtam feljebb semmi nem tökéletes.
Egyéni preferencia kérdése mit tartasz fontosnak és mi az amit nem veszel észre/nem tűnik fel.
Ilyen alapon ne várjon senki semmit egy Xiaomitól peldául mert ott modellenként megy huszonezer hsz a gondokról.....Ennek ellenére mégis sok ember szereti a xiaomi telefonokat és sokan várják az új modelleket minden kategóriában, annak idején én pl ugyanígy sírtam tele az ipad topikokat a gondjaimmal mégis a többség nagyon elvan velük, azaz egy ilyen topikban mi a mobilaréna kockái és azon belül is a kevés elégedetlen ír csak akinek nincs gondja az nem teszi, mert mért is tenné?Egyébként korábbi pixel topikokat követtem, nem láttam hogy gond lenne.
Összességében én úgy látom droid fronton még mindig ezekkel a legkevesebb a nyűg. De természetesen nem baj ha nem értünk egyet.
-
vakablak93
őstag
Szerintem nem lesz ez rossz, a Pixel 4a is remek volt, most meg még dizájnt is kap és nem is belépő Soc lesz benne mint abban volt.
Jó lesz ez összességében, én magam nem fogok váltani mert minek, de nem látom mi lenne vele a gond várhatóan.
Ha valami hiba van velük azt mindig nagyon felfújják mert hogy ez "a Pixel" hisz referenciatelefon így tökéletesnek kellene lennie de mint tudjuk semmi nem az.......Ami szerintem vicc hogy 2022 van, és még mindig látok csúcssoccal mobilokat amiken még a rendszer is döcög. Szerintem az a vicc, legalábbis én azt elfogadhatatlannak találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest