- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
[link]
Teljesen egyértelmű hogy az ember szeret biztosra menni, főleg egy ilyen drága eszköz esetében.
A problémát már az említett topikban is sokszor tárgyaltuk, abszolút érthetetlen a dolog.
Nálam az elődjei(sima XL, 4XL) a családban maradtak és működnek gond nélkül.
Nyilván ha már elsőre is egy rossz darabot fogtam volna ki, akkor más lenne a véleményem. -
vakablak93
őstag
Problémák mindenütt vannak, voltak, és lesznek is, mint írtam feljebb semmi nem tökéletes.
Egyéni preferencia kérdése mit tartasz fontosnak és mi az amit nem veszel észre/nem tűnik fel.
Ilyen alapon ne várjon senki semmit egy Xiaomitól peldául mert ott modellenként megy huszonezer hsz a gondokról.....Ennek ellenére mégis sok ember szereti a xiaomi telefonokat és sokan várják az új modelleket minden kategóriában, annak idején én pl ugyanígy sírtam tele az ipad topikokat a gondjaimmal mégis a többség nagyon elvan velük, azaz egy ilyen topikban mi a mobilaréna kockái és azon belül is a kevés elégedetlen ír csak akinek nincs gondja az nem teszi, mert mért is tenné?Egyébként korábbi pixel topikokat követtem, nem láttam hogy gond lenne.
Összességében én úgy látom droid fronton még mindig ezekkel a legkevesebb a nyűg. De természetesen nem baj ha nem értünk egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest