Új hozzászólás Aktív témák
-
Tian66
senior tag
válasz
Dr. Akula #289 üzenetére
Írtam én olyat hogy a filmek realtime-ban készülnek? Nem is értem ezt mire írtad. Pont arról beszélek, hogy az eljárás nagyon jó eredményt ad csak eddig ezt semmi sem tudta valós időben kiszámolni. Ahogy azt is mondtam hogy ez se tökéletes még, nagyon nem, de valahol el kell kezdeni.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Dr. Akula #289 üzenetére
Dehogy fér bele az egy nap egy frame-re, az idő pénz...
A rövid határidős produkcióknál pedig még fontosabb, hogy gyorsan lehessen renderelni.
Oké, hogy ez játék de mondom a probléma az, hogy nincs valami eget verő szignifikáns különbség a látvány javára ellenben mellette iszonyatosan előforrásigényes. Nem ér ennyit a "realtime" reflection. Ráadásul ahogy nőni fog folyamatosan a modellek komplexitása úgy fog egyre nagyobb gépigényt kérni ez az effekt a többi mellé. Szóval szerintem nem több az egész egy rosszul elsült üzleti és marketing fogásnál. Kapsz egy "forradalmi" technikát amit amúgy szinte semmi nem támogat, ami igen ott sincs látványos változás, cserébe kérnek közel 100% felárat... Marha jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest