Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
"Nem véletlenül használja a teljes filmipar meg az összes vizualizacioval foglalkozó cég"
Mivel én konkrétan filmeken meg reklámokon dolgozom nekem nem kell bemutatni a sugár követést, azt meg pláne nem, hogy milyen erőforrás igényes még gpu renderekkel is.
Mellesleg pedig nem, még véletlenül sem ez a szent Grál, nincs semmiféle szent Grál a képalkotásban, bármi megoldható már nagyon régóta csak erőforrás igényes eljárásokról van szó. 8 darab gpu-val már akár fél perc alatt is lehet nagyszerű képeket renderelni, ellenben 60 jó képet renderelni másodpercenként az kb ma hallva született ötlet...
Szóval én arról beszélek, hogy ez a játékok esetén a mai hardverekkel bizony hallva született ötlet... Több ok miatt is, egyrészt van erre egy fake eljárás ami nagyon jó eredményt ad viszonylag kis erőforrás igénnyel, ellenben nvidia RTX alig add szebb eredményt cserébe meg elviszi az összes számítási teljesítmény kétharmadát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest