Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
"Nem véletlenül használja a teljes filmipar meg az összes vizualizacioval foglalkozó cég"
Mivel én konkrétan filmeken meg reklámokon dolgozom nekem nem kell bemutatni a sugár követést, azt meg pláne nem, hogy milyen erőforrás igényes még gpu renderekkel is.
Mellesleg pedig nem, még véletlenül sem ez a szent Grál, nincs semmiféle szent Grál a képalkotásban, bármi megoldható már nagyon régóta csak erőforrás igényes eljárásokról van szó. 8 darab gpu-val már akár fél perc alatt is lehet nagyszerű képeket renderelni, ellenben 60 jó képet renderelni másodpercenként az kb ma hallva született ötlet...
Szóval én arról beszélek, hogy ez a játékok esetén a mai hardverekkel bizony hallva született ötlet... Több ok miatt is, egyrészt van erre egy fake eljárás ami nagyon jó eredményt ad viszonylag kis erőforrás igénnyel, ellenben nvidia RTX alig add szebb eredményt cserébe meg elviszi az összes számítási teljesítmény kétharmadát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest