- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tian66
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #299 üzenetére
Korai az biztos.
-
Tian66
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #295 üzenetére
Mivel a filmes szakmában dolgozol, tudod hogy az RT mint eljárás jó. Én a magam részéről Vray-t használok render programként, ezért én is tudom miben és miért jó az RT leképező. Arra értettem hogy szent Grál, persze nem szó szerint, hogy ha lenne egy valós időben működő RT program kissebb erőforrás igénnyel annak kézzel fogható előnyei lennének. És annak mindenki örülne. Az Nvidia belekezdett ebbe a dologba. Hogy jó irányba próbálkoznak e azt nem tudom. Amit tudok, hogy az árazást nagyon elszabták. Durván. Ez még be is tehet a dolognak csökkentve a felhasználói bázist. Ez a hiba szerintem.
-
Tian66
senior tag
válasz
Dr. Akula #289 üzenetére
Írtam én olyat hogy a filmek realtime-ban készülnek? Nem is értem ezt mire írtad. Pont arról beszélek, hogy az eljárás nagyon jó eredményt ad csak eddig ezt semmi sem tudta valós időben kiszámolni. Ahogy azt is mondtam hogy ez se tökéletes még, nagyon nem, de valahol el kell kezdeni.
-
Tian66
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #282 üzenetére
Ó, a sugár követés nem annyira halva született. Nem véletlenül használja a teljes filmipar meg az összes vizualizacioval foglalkozó cég. Render minőségben a Szent Grál csak eddig ezt semmi sem tudta realtime kiszámolni. Még ez se teljesen az , de egy elég nagy lépés ebbe az irányba. Ez az amiben az Nvidia nagyot tett. És mindez rendben is lenne ha az árcédula is a helyén lenne. De az sajnos nagyon nem ott van.
-
Tian66
senior tag
Sajnos ez is igaz. Ha olcsóbb lenne , többen vennék. Például én is. De hogy mennyi az induló ár az az Nvidia döntése. Hogy ezt az árat mennyire lehet levinni az még a piac döntése lesz. Nehéz igazságot tenni. Arany középút lenne a megoldás, de általában nem sikerül eltalálni.
-
Tian66
senior tag
A vásárló a pénztárcájával szavaz. Akinek ez a fejlesztés nem tetszik az ne vegye meg. Én jónak tartom az RT-t, de ennyit nem adok VGA-ra. Viszont köszönöm azoknak akik igen mert így lehet jövője a dolognak, aminek az eredménye az lesz, hogy egyszer én is veszek RT képes VGA-t értelmes áron. Ezért ne birkazzuk le azokat akik hajlandóak fizetni egy kiforratlan de jövőbe mutató dologért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest