Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kövi

csendes tag

válasz Freakadude #315 üzenetére

- KH Mobiltárca app is tökéletesen kezelte a telefonról való fizetést boltokban stb. Ehhez képest a GPay mitől jobb?
    Válasz: pl. attól. hogy a GPay az Android része, integrált, gyorsabb. Másik dolog,hogy az ApplePay és a GPay megjelenésével csak idő kérdése volt, hogy minden fizetős app feleslegesé válik.

- Nagyon régóta használok online vásárlásnál (ahol támogatva volt pl GPay) a bankom kártyáját ami hozzá volt rendelve a Google accountomhoz így pl App store vagy egyes ritka online boltokban tudtam eddig is GPay-en keresztűl fizetni mindenféle spéci beállítás nélkül. Így a kérdés ismét az, hogy most hogy hivatalosan is elérhető a GPay ez miben más, több, jobb?
    Válasz: nem gondolom,hogy jobb, vagy rosszabb. Más a platform.

• István89

tag

válasz Freakadude #315 üzenetére

Ha neked soha nem volt problémád a mobilfizetéssel, akkor lehet nem fogsz észre venni különbséget, de sokunknál a bankok androidos megoldása sajnos nem a legjobb. A lassú fizetéstől az egyáltalán nem lehet vele fizetni érzésig minden megvolt már vele. A Google Pay mivel rendszerszinten van jelen, így sokkal gyorsabban érzékeli a terminálhoz az érintést és sokkal stabilabban is működik és mindegy hány száz app fut közben a háttérben, mivel a K&H egyelőre nem vezeti ki a saját megoldását, így én azt ajánlom próbáld ki néhány fizetésnél a Google Pay-t, aztán ha nem veszel észre semmit, akkor visszaállítod azt alapértelmezettre. :)

Online eddig is lehetett felvenni bármilyen bankkártyát, az eddig bankfüggetlen volt, az érintéses fizetés viszont teljesen más, ezért vártuk sokan, hogy végre bevezetésre kerüljön és megállapodjanak a bankokkal.

314 pdr755

Én is örülnék, ha bankom támogatná a Google Pay-t, de nem fogja. :(

Új hozzászólás Aktív témák