- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz SzabóTamàs90 #351 üzenetére
Nálam Revolut, Wise jól megy, kb 1-2 elutasítás volt idáig, de az se az összeg miatt. Curve sose működött megfelelően Gpay alatt amíg használatban volt, szóval szerintem Curve rendszerében nem jó valami.
Én szerintem a Gpay>Curve>Bankkártyád láncnál szerintem a 3DS lehet a probléma, mivel Gpay esetén itthon biztos nem kell PIN kód 15 ezer felett se, és mivel ezek online fizetésnek minősülnek (Curve kártyát használva), így egy nagyobb összeg esetén szerintem a bank hitelesítést kér a Curve-től, de ez Google Pay felé nem úgy megy át, ahogy kellene és hát elutasításra kerülnek.
Szerintem se írj nekik, a sablon válaszon kívül kb. úgy se fognak foglalkozni vele, ez ilyen, el kell fogadni. Minden más esetben legyen nálad a Curve kártya is.
-
István89
tag
válasz SzabóTamàs90 #345 üzenetére
Szerintem a Curve oldalán nem kerek valami. Wise-nál és a Revolut-nál is rendben megy nagyobb összegű fizetés Google Pay-en keresztül. Curve-nél nekem is problémás volt, de volt amikor 760 Ft se ment.
-
István89
tag
Jelenleg, csak a K&H bank kártyáját eszi meg a magyar bankok közül, gpay app még nincs hivatalosan hozzá, de nem is kell ahhoz, hogy tudjál mobillal fizetni, viszont az OTP kártyával biztos nem fog működni a közeljövőben az érintéses fizetés, ezért a Curve-öt még nem felejtheted el, ha Google Pay-t szeretnéd továbbiakban használni, akkor szükséged lesz rá.
-
István89
tag
válasz Freakadude #315 üzenetére
Ha neked soha nem volt problémád a mobilfizetéssel, akkor lehet nem fogsz észre venni különbséget, de sokunknál a bankok androidos megoldása sajnos nem a legjobb. A lassú fizetéstől az egyáltalán nem lehet vele fizetni érzésig minden megvolt már vele. A Google Pay mivel rendszerszinten van jelen, így sokkal gyorsabban érzékeli a terminálhoz az érintést és sokkal stabilabban is működik és mindegy hány száz app fut közben a háttérben, mivel a K&H egyelőre nem vezeti ki a saját megoldását, így én azt ajánlom próbáld ki néhány fizetésnél a Google Pay-t, aztán ha nem veszel észre semmit, akkor visszaállítod azt alapértelmezettre.
Online eddig is lehetett felvenni bármilyen bankkártyát, az eddig bankfüggetlen volt, az érintéses fizetés viszont teljesen más, ezért vártuk sokan, hogy végre bevezetésre kerüljön és megállapodjanak a bankokkal.
Én is örülnék, ha bankom támogatná a Google Pay-t, de nem fogja.
-
István89
tag
Igen, nagyon messze, de ebben a Google-nek kellene lépnie. Pl. egy dedikált gombot fejleszteni rá, mondjuk hangerő le gombot megnyomva kétszer gyorsan egymás után előjönne a fiókszolgáltatások alatt a Google pay és akkor ott csak átváltod a megfelelő kártyát vagy valami hasonló. Lehet van már ilyen fejlesztés és majd Android 12-vel érkezik is.
Amúgy én is azt hittem, hogy majd, ha jönnek a magyar bankok lesz app, de szerintem a többi bank érkezésével se fog jönni, szóval marad az "oldapp" apkmirror-ról, amíg a Google támogatja.
-
István89
tag
válasz bbsofficial #308 üzenetére
Valószínűleg nem holnap. Korábban írták páran itt a fórumon, hogy majd ha jönnek a magyar bankok, de K&H is ezt írja az appról:
Magyarországon nem érhető el dedikált alkalmazás, a Google Pay funkcionalitása a készülékekbe van építve. A kártyadigitalizálást a K&H mobilbank felületén végezheted el, ha pedig alapértelmezett mobiltárcát/kártyát szeretnél beállítani, azt is itt teheted meg.
A Google Pay általános beállítási felületét a következőképpen érheted el készülékeden: „Készülékbeállítások Google Fiókszolgáltatások Google Pay”.
-
István89
tag
Nem az a baj, hogy nincs kártyád. Egyre többen panaszkodnak és lassan már mindegy, hogy magyar vagy uk kártyád van, mert senkit nem kímél. Nekem a múlt hét vasárnapi dupla sikertelen tranzakcióból eddig egy jött vissza, egy pedig valahol még függőben van. Curve persze nem reagált rá. Kedden használtam utoljára, akkor is sikertelen lett, de azt csütörtökön visszakaptam.
Nekem ez a válasz jött a sok elutasítási hibára:
In case you’re often getting declined, it’s worth knowing that our risk engine is particularly sensitive, as with any new bank account or credit card, when you’re a fresh customer.Ahogy fentebb írtad meg kell várni, amíg a magyar bank bevezeti a Google Pay-t, de ez se holnap lesz, sajnos. Ha pedig szeretnéd használni a Gpay-t, akkor TransferWise vagy Revolut lesz a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest