- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #141 üzenetére
Na igen, valahogy én is így vagyok, a Sense az már nekem túl sok, a TW/MW meg túl rikító, agyonszínezett, nekem nem elég komoly, úgy is mondhatnám gyerekes
Sony Ericssonhoz volt még szerencsém rövid ideig, de az se nyűgözött le, többit csak videók alapján, de nem hoztak lázba
Az ICS-ben mondjuk pont azt is szeretem, hogy a gyári alap felület teljesen rendben van, mind felépítésben, mind funkcionalitásban, mind kinézetre. Korábban használtam ADW launchert, de most semmi szükségét nem érzem. Mondjuk ha jól tudom ez cél is volt a guglinál, hogy minél többen használják a gyárit. Hát nálam elérték
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #82 üzenetére
Tehát az egyértelmű következtetés, hogy mocskos szemét hazugok? Hol volt szó a Sense-ről, mint ok?
Nem lehet, hogy azért lett bejelentve, mivel HW azonos a legtöbb készülékkel így úgy gondolták, hogy nem lesznek problémák, de a tesztelés alatt kiderül, hogy igenis vannak, tehát megpróbálták megcsinálni, de nem jött össze olyan okok miatt amit nem tudunk, vagy csak sejthetünk? Ha jó fejek kap egy 3.5 frissítést utólag vagy valami mást, de továbbra se hiszem, hogy a HTC-n múlott, hogy nincs ICS-rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest