- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
válasz
Tomy Yayo #167 üzenetére
Már lehűtöttem magam, addig egyébként se adom el a DHD-t amíg van rá gari. Csak azért szar ez a gyártói hozzáállás...ezek után már csak a kiváló anyaghasználat áll a HTC mellett, meg hát nagyon megszerettem Sense-t. Amikor DHD-t vettem még bíztam a supportban is de ez van sajnos, marad a Gingerbread
.
-
vicze
félisten
válasz
Tomy Yayo #132 üzenetére
Ebben persze igazad van, de a QC egy nagy cégnél nem a userek visszajelzéseiből áll és próbálkozunk azt jó lesz talán fejlesztésből, hanem igen erős QC tesztekből.
Az egy AOSP ROM, amit te használsz, ha erre még ráhúznák a Sense 3.6-ot, akkor lehet a fel se férne a telóra, mert túl kicsi a belső tárhelye. (alapból elég kevés)
Lehet fújolni a Sense-re meg hogy szar meg nem kell stb., de ez a HTC végjegye, egyénisége, user XP-je, nélkül nem adják ki. Desire-en Sense-el már egyértelműen erős korlátozások lennének, tehát csorbul az élmény. DHD esetében nyilván más a probléma, még egyszer megcsinálták portolták a 4.0-t, de rosszabb minőségű lett mint a 2.3-as verzió, és visszavonták a frissítést.
Megértem, hogy bosszantó, de veszteni igazából nem veszteszat, és a userek 99%-ka se. Ellenben egy bugos update-tel a 99% vesztene valamit, amivel a pár száz geeken kívül a normál felhasználódhat is magukra haragítaná, azt meg inkább nem, ennyi van a döntés hátterében, a pontos okot valószínűleg sose tudjuk majd meg. Lehet hogy akár egy beta RUU-t is kiadnak, ha nagy lesz a zúgolódás. Majd kiderül most egyelőre megy a protestálás, aminek majd lesz valami eredménye szerintem.Mondja meg valaki miért váltsak <4.0-ra, mi olyan hatalmasat nyerek vele mint DS tulaj?
-
vicze
félisten
válasz
Tomy Yayo #129 üzenetére
Mi is a különbség?
(Mert ugye semmi.)
Igen tudom értelmezni. A lényeg, hogy maga a ROM nem 100%-os, mert nincs meg hozzá a gyári támogatás és ez a többi modellnél hatványozottan rosszabb (HTC-nél kiemelten, de igaz ez minden Qualcommos telóra).
Neked jól működik elfogadom, de attól, hogy neked jó nem lesz egy gyártó számára vállalható, és bugmentes. -
vicze
félisten
válasz
Tomy Yayo #118 üzenetére
Na igen Nexus One az kivételes modell, mivel minden driver megvan 2.3 ASOP miatt és Qualcomm meg kiadta az Adreno 2xx-ekhez a driver forrás, így meg tudták arra hegeszteni ICS-t rajta. De még ez a ROM se 100%-os ahogy nézem, illetve 1hónapja van közel hozzá, ugyan úgy kamera problémák mint a legtöbb ROM-nál. Nyilván számodra elhanyagolható, de ettől már nem 100%.
"Issues: video is capped at 15fps so it is a little choppy, recorded video is rotated 90 degrees
Usb tether is working, not 100% native, using a motorola tethering apk that runs in the background, but for the regular user no difference then regular tethering."@Dany007: Ezt a HTC is belátta ezért lett idén váltva a stratégia, és lesz 6-7 modell összesen. Amúgy US-ben mindig is a szolgáltatóknak fog kedvezni a HTC, ahogy csak tud szóval ha kérnek külön modellt, akkor kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest