- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala17
csendes tag
én nem azt mondtam hogy az n9-es szint legyen meg DHD-n hanem hogyha ha arra is megoldható akkor egy gyártó nehogy már ne tudná a saját készülékére biztosítani az ICS-t megfelelő szinten..
@Youri az igaz hogy igazodik a piachoz azzal hogy erre a telefonra nem adta ki az ICS-t csak maga alá vágta a fát , én nem azért hoztam példának az emlitett nokiákat mert hogy azokon szebben fut az ICS hanem hogy ha azokon is megoldhato akkor egy DHD-n nehogy már ne tudja megoldani a htc
-
Tomy Yayo
senior tag
Épp elég szomorú hogy olyan rohadt erőforrásigényes az a nyamvadt sense. Ezen is lehetne változtatni, és máris több telóra mehetne a frissítés. Érdekes egyébként, hogy egy Samut leszámítva android fronton csak HTC-m volt, de pont a Sense-t amit sokan magasztalnak én nem szeretem
-
feliks
senior tag
Lejárt a szerkesztési limitem, így újat kell írnom, sorry.
Miért érdemes ICS-re váltani..?
Olyannak, akinek nem a stock android GUI van a telefonján, nem sok értelme van/lehet most még. De mi értelme volt 2.2re váltani 2.1-ről? Sok nem, max az apps2sd.. Viszont most a Play alkalmazások 90% vagy 2.2-t vagy 2.3-mat kér minimum requirementnek. Jelen pillanatban amihasznos az ICS-en, az hogy van rá Chrome böngésző ami elég jóra sikeredett.. -
Tomy Yayo
senior tag
Renben, ezen kívül minden príma de vegyük a videót, ami működik ugyan de tényleg nem makulátlanul, akkor nem 100, de mondjuk 99%-os a ROM. Persze, de ezt a ROM-ot kb. 5-10 ember csinálja szabadidejében, és ilyen szinten állnak, a HTC meg egy hatalmas mobilgyártó hatalmas hardveres és szoftveres részleggel, akik főállásban foglalkoznak ezzel
Nem igaz, hogy csorbulna a user experience, az meg végképp nem igaz, hogy egyáltalán nem lehetne megcsinálni. Ha megérné nekik meg tudnák csinálni bugmentesen, hivatalosan, kisujjból. De nem éri meg vesződni vele, hát kuka...
-
Tomy Yayo
senior tag
Csakhogy ez Nexus One, hanem HTC Desire
Videózás terén nem tudom gyárilag miket tud, de nekem nem is hiányzik, gyárilag se volt túl izmos ez a része
De elég nagy a valószínűsége, hogy ez is lesz még javítva, jómagam is több frissítésen vagyok már túl (elég gyakoriak, és sok javítást hoznak), és minden egyes alkalommal csökkent ez a lista, mára csak ennyi maradt.
A másik amit írsz, az nem hiányosság, ha figyelmesebben elolvasod azt írja, hogy az usb tether működik hibátlanul. A "not 100%" után nincs írásjel, nem azt mondja, hogy az usb tether nem 100%-os, hanem azt hogy "not 100% native" vagyis nem 100%-ban a sajátját használja, csak annyit jelent, hogy részben egy motorolás apk-val lett pótolva, DE teljes funkcionalitásában működik. Ezt mondjuk alá is tudom támasztani, mert úton szoktam azért használni rendesen
-
Dany007
veterán
Oh mindig is egy ilyen szépen elrendezett listára vágytam!
Köszi! Így sokkal átláthatóbb az egész. A 21 is sok és a 10 is. Én a 25- re mondtam, hogy negyedelni kéne. Minden szegmensbe 1-1 típus, plusz a középkategóriába kettő. És kész.
Értelmetlenség havi 1 típust piacra dobni azért, hogy utána le se szarják pl a frissítések terén.
Inkább csináljanak évi 4 félét de azt rendesen! Igényesen, odafigyelve a részletekre. És azután nekik is könnyebb lesz 4 típusra Andro 5.0-6.0-t írni, mint 10-20 típusra. Nyilván ami csak USA-ba szántak azzal is foglalkozni kell. Tehát az évi 21 típus továbbra is marad. Az is erőforrásokat és időt vesz el, nem csak a 10 nemzetközi.Tehát összességében továbbra is elmondható, hogy majdnem havi 2 típust dobnak piacra. Ami mocskosul sok. Erre szokták mondani, hogy nem a mennyiség, a minőség számít.
-
Tomy Yayo
senior tag
Mutatok
: Ahogy az előbb is írtam, amit én használok azzal a telefon minden funkciója működik, emellett stabil (se fagyás, újraindulás, se bármilyen programmal fennálló kompatibilitási probléma és egyáltalán semmi gond nem fordult még elő, pedig hónapok óta használom), emellett baromi gyors is. Pedig hivatalosan a készítő is csak Bétának hívja... Egyébként Sandvold ICS.
-
Tikakukac
titán
2.3.3 alapra teljesen tökéletesen stabil romok tömkelege van. 3.5 Sense verziókból is, ezekre kezdenek felhúzni pár dolgot kinézetben. 4.0 erősen béta állapotban van ICS alatt. Egyéb infókért fáradj a teló topikjába, mindannyian hazudni fognak, én is a 2-3 hónap használat utáni maximum 4 darab fagyásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest