- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
Igen valószínűleg az lesz. Más alternatívát nem látok android fronton. Csak a Nexus-hoz jár megfelelő support. A HTC meg elmehet a p.csába mert még az a fostelep Desire C is ICS-vel jön, itt meg jönnek ezzel a "nem megfelelő felhasználói élmény..." dumával. Soha többé nem veszek HTC-t.
-
vicze
félisten
@feliks: Őszintén szólva annyira nem emlékszek pontosan, de rengeteg API szintű újítás volt 2.3-ig, ami valóban a rendszerhez tesz hozzá, és a DlvikVM kb. dupla olyan gyors lett 2.1-hez képest. 4.0 főleg a 3.0 újításait hozta, és viszonylag kevés API-t. Engem Chrome hidegen hagy Operás vagyok, a tab sync nem izgat, de azt FF tudná ICS nélkül is ha nagyon kell. 1 szem bétás app van, ami ICS nélkül rettentő bugos/lassú, amiért nekem ICS kellene, minden más most is megvan, vagy nem kell. (Ami meg tényleg kell és gyorsít, azt kernelbe kell a modderek rakják, az meg nincs.
) Ettől függetlenül várom, a végleges 3.6-ot DS-re, de nagy változás nem lesz.
@Tomy Yayo: A felület ízlés kérdése, én a Holo UI-től kapok frászt. De a Sense nem csak Roise-ból áll, ami szerintem nagyon fapados. Rengeteg minden van amit Sense tud, de a többi ROM nem. Amúgy a HW igény kimerül a RAM/ROM párosban, ami ugye N1-nél elég szűkös, így számomra érthető hogy nem kapott 2.3-at. A DHD volt pont az ahol a HTC változtatott a minimális belső tárhely stratégiáján, és simán mehetne rajta minden, sajnos a pontos okot valószínű nem tudjuk meg, hogy miért nem kap ICS-t.
(Továbbra is valamilyen driver hiányára/hibájára tippelnék.)
-
feri95
csendes tag
Én értem amit mondasz, lehet kicsit tényleg túlságosan elfogult is vagyok... de nekem az hogy a 3 hónapos s2-esemen elkezdett kopni a fényes műanyag és undoritó matt lett az egész, annak ellenére hogy nagyon vigyáztam rá. simán a zsebembe betéve lett ilyen. egyszer nem huzogattam fel alá az asztalon vagy ilyesmi. szóval nekem ott lett elegem.. egy 120ezer forintos telefonon ez szerintem elfogadhatatlan. nekem amúgy a mai napig a nexus one az isten.. nekem az volt az eddigi kedvenc telefonom, de sajnos a hardware mára elavult nagyon szóval muszáj volt a csere, ha szeretnék mindent normális tempóban elvégezni :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Társasjáték topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest