- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Sokan viszont igen, úgyhogy ne csak magadból indulj ki
Én pl. utoljára egy SE W810i-t vettem boltban. Nem bántam meg, mert marha jó kis telefon volt, de olcsóbban is megvehettem volna. Manapság néha még elcsábulok egy új telefon iránt, aztán megnézem az árakat, aztán legyen szó akár szolgáltatóról, akár GSM boltról röhögök egy jót. Pofátlan ami megy
De mai napig nem kellett csalódnom egyetlen kéztől vett telómban sem. Ha kicsit türelmes az ember 1-2 hónapon belül 30-40%-al olcsóbban is megvehet ezt-azt és még mindig gyönyörű állapotban, csak olyat kell keresni.
Szóval ennyi erővel én meg mondhatnám, hogy nem veszek újonnan telót, mert túlárazott parasztvakításnak tartom. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
kiskekko #166 üzenetére
Azért csak emiatt szerintem ne fordulj el teljesen egy gyártótól. Persze mindenkinek más mértékben fontosak a frissítések, de mégis... emellett viszont van sokminden amiben jók. Nem védeni akarom, mert én is csak főzőcskézve használok ICS-t, de hidd el, más gyártó se áll annyival jobban ezen a téren, hogy azt mondanám csak a frissítés miatt, hogy megéri váltani. Talán a Sony, ők ugye szinte a komplet palettára kihozták. Mondjuk ezek fényében bambultam is, hogy most kihoznak olyan felső-középkategóriás telókat, amin gyárilag Gingerbread fut (nem tudom hirtelen melyik volt, de talán az Xperia P).
Ha ekkora prioritást élveznek az update-ek akkor viszont tényleg csak a nexusok maradnak. Abból meg kétség kívül a galaxy nexus a legjobb. Gondolkodtam rajta én is, de mostmár megvárom azt az 5 telefont
Ha más nem, legalább annak lenyomhatják az árát.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #141 üzenetére
Na igen, valahogy én is így vagyok, a Sense az már nekem túl sok, a TW/MW meg túl rikító, agyonszínezett, nekem nem elég komoly, úgy is mondhatnám gyerekes
Sony Ericssonhoz volt még szerencsém rövid ideig, de az se nyűgözött le, többit csak videók alapján, de nem hoztak lázba
Az ICS-ben mondjuk pont azt is szeretem, hogy a gyári alap felület teljesen rendben van, mind felépítésben, mind funkcionalitásban, mind kinézetre. Korábban használtam ADW launchert, de most semmi szükségét nem érzem. Mondjuk ha jól tudom ez cél is volt a guglinál, hogy minél többen használják a gyárit. Hát nálam elérték
-
Tomy Yayo
senior tag
Épp elég szomorú hogy olyan rohadt erőforrásigényes az a nyamvadt sense. Ezen is lehetne változtatni, és máris több telóra mehetne a frissítés. Érdekes egyébként, hogy egy Samut leszámítva android fronton csak HTC-m volt, de pont a Sense-t amit sokan magasztalnak én nem szeretem
-
Tomy Yayo
senior tag
Renben, ezen kívül minden príma de vegyük a videót, ami működik ugyan de tényleg nem makulátlanul, akkor nem 100, de mondjuk 99%-os a ROM. Persze, de ezt a ROM-ot kb. 5-10 ember csinálja szabadidejében, és ilyen szinten állnak, a HTC meg egy hatalmas mobilgyártó hatalmas hardveres és szoftveres részleggel, akik főállásban foglalkoznak ezzel
Nem igaz, hogy csorbulna a user experience, az meg végképp nem igaz, hogy egyáltalán nem lehetne megcsinálni. Ha megérné nekik meg tudnák csinálni bugmentesen, hivatalosan, kisujjból. De nem éri meg vesződni vele, hát kuka...
-
Tomy Yayo
senior tag
Csakhogy ez Nexus One, hanem HTC Desire
Videózás terén nem tudom gyárilag miket tud, de nekem nem is hiányzik, gyárilag se volt túl izmos ez a része
De elég nagy a valószínűsége, hogy ez is lesz még javítva, jómagam is több frissítésen vagyok már túl (elég gyakoriak, és sok javítást hoznak), és minden egyes alkalommal csökkent ez a lista, mára csak ennyi maradt.
A másik amit írsz, az nem hiányosság, ha figyelmesebben elolvasod azt írja, hogy az usb tether működik hibátlanul. A "not 100%" után nincs írásjel, nem azt mondja, hogy az usb tether nem 100%-os, hanem azt hogy "not 100% native" vagyis nem 100%-ban a sajátját használja, csak annyit jelent, hogy részben egy motorolás apk-val lett pótolva, DE teljes funkcionalitásában működik. Ezt mondjuk alá is tudom támasztani, mert úton szoktam azért használni rendesen
-
Tomy Yayo
senior tag
Mutatok
: Ahogy az előbb is írtam, amit én használok azzal a telefon minden funkciója működik, emellett stabil (se fagyás, újraindulás, se bármilyen programmal fennálló kompatibilitási probléma és egyáltalán semmi gond nem fordult még elő, pedig hónapok óta használom), emellett baromi gyors is. Pedig hivatalosan a készítő is csak Bétának hívja... Egyébként Sandvold ICS.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Peterson_ #112 üzenetére
Tudom, ezért is írtam, hogy ehhez főzött ROM kellett, mert a gyártók szavára már semmit sem lehet adni. Sajnos ez a helyzet, hiába 100+ egy telefon, onnantól, hogy megvetted, ők már megkapták amit akartak
Hogy ezután még plusz munkát öljenek bele, mindenféle anyagi előnyök nélkül... ugggyan kérem
Egyébként a 4.1-re leszek majd igazán kíváncsi, ha ennyire el vannak maradva a gyártók az ICS-el, elképzelni nem tudom, hogy hány telefonra veszik majd a fáradtságot, és ha igen, mikor jön a JB a telókra. A csúcskészülékek (One X, SGS3, 4X HD és hasonlók) még tuti megkapják (bár szerintem nem kis késéssel), de a többi... Akinek a frissítések fontosak (a gyáriak) annak lassan tényleg csak a nexusok érik meg...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Peterson_ #110 üzenetére
Van rá ICS is, én is azt használok
Természetesen főzött, de szerintem már mindenki tudja, hogy support tekintetében nem érdemes a gyártókban bízni. Nagyjából egyikben sem. Mellesleg minden működik, és smooth-abb, mint az eddig használt CM7.1-el volt, úgy hogy már ugyanúgy tele van telepítve, sőt
Úgyhogy ne mondja nekem senki, hogy a felhasználói élmény esetleges csorbulása miatt nem frissítenek egy-egy telefonra, ezek alapján minimum a Desire és afeletti bármilyen hardver röhögve elviszi. Egyszerűen csak lusták/nincs kedvük beleölni az erőforrásokat/több új telefon eladására számítanak ezáltal. A többi bullshit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest