- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Tudom, hogy nem jelent meg, ezért írtam, hogy WP8 guru... gondolom van már a világon, sőt talán kis hazánkban is pár fejlesztő, aki már összefutott a rendszerrel, vagy telefonon, vagy emulátoron...
Catroot kolléga pl egész sok újdonságot mondott, és igen, engem zavar ez a sok megkötés, mert komplikálja az életem, és ráadásul úgy, hogy igazából racionálisan megindokolható oka NINCS!
Főleg akkor tudom nagyon nehezen benyelni az ilyesmit, ha olyan megkötésbe ütközöm, amit már 15 éve tudnak a mobilok, de még egy 5 rugós 1-es Nokia is. Akkor egy 1xx rugós miért nem?? Botrány.De ahogy nézem elég sok mindent javítottak.
Amúgy... ha pl Nokia fő termékmenedzser lennék, nem ilyen "mit rakjunk még bele" típusú kérdőíveket töltetnék ki "parasztvakítás" jelleggel a neten, hanem ha a kezembe kerül egy ilyen 100 pontos lista, az első dolgom lenne kiadni a fejlesztőknek, hogy azonnal orvosoljanak minden olyan pontot, amit fizikailag lehetséges. Nyilván hardvert már nem lehet frissítéssel cserélni, de ha a következő frissítési csomagba belepakolnák ezen problémák orvoslását, az sokat dobna az emberek közérzetén.
-
margithid
veterán
Szerintem is, viszont BB nem fog eltünni szvsz.
Az 50k-s wp8-at én is várom, de félek nem fog bekövetkezni, esetleg 7.8-cal.
A 610 külseje nekem is megtenné, bele egy 1 GHz körüli proci fél GB Rammal, 1 GB tárhellyel. Egy ilyen telefon nagy népszerűségnek örvendene, ráadásul ezzel terjedne is a rendszer, ami a microsoft fő célja.
Amúgy szerintem is kevés az 5 wp8as telefon nokiától, simán kiadhatnának 7-8at is fél éven belül, akár quertyz billentyűzettel is. 3.7-4.8" méretekben, lehetne itt variálni, a 7-8 készülék még nem is lenne sok.
Arról nem is beszélve, hogy 1 éve a microsoft valamelyik magyar munkatársa azt nyilatkozta, hogy a wp8 megjelenésekor a hardverek olyan olcsók lesznek, hogy 30-35k Ft-ért lehet majd venni wp8 telót.
Kicsit elmérte magát a jóember, jelen esetben 50k-nak is úgy örülne sok ember mint majom a farkának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest