- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Csodálkozok, hogy az Intel meg az AMD nem lát fantáziát a mobiltelfonokba szánt chipekben.
-
vicze
félisten
Nincs megkötés, ezért is írtam, hogy a tablet verzió C-A9 a teló meg C-A15. Mivel az alap ugyan az 1-1-ben ezért nyilván megy a WP8 is C-A9-en, csak éppen nincs olyan GPU-s SoC, ami DX támogatással rendelkezik, azaz van a Adreno 225, a GeForce meg a elvileg a PowerVR 544-től felfelé jöhet szóba, a kisebbek túl gyengék lennének, a másik kettőhöz képest. Tehát ezekkel szerelt SoC-okból lehet elvileg válogatni. Telóba nem tudom miért nem akartak Tegra3-at ezt MS-t kéne megkérdezni, de mindenesetre nem lesz. OMAP4-en fut a WinRT ez biztos, még sincs termék belőle. Lehet hogy telóra ugyan úgy ahogy WP7 esetén platformot szeretne csinálni, ami szerintem logikus és jó lépés lenne, a fejlesztők dolgát megkönnyítené, főleg a natív kód miatt, szóval A9-et tudja, de személy szerint nem hiszem hogy WP8-ból lesz A9-es teló.
A WP8 bejelentésen csak Qualcomm volt mint HW partner megjelölve senki más, innentől tényleg minden más puszta spekuláció és nem kiszámítható. -
tjb007
nagyúr
Ez mind jó kérdés de válaszokat még nem tudom egyikre sem.
A Rockchip csak egy pletyka alapján jött a képbe, hogy a 32 -és sorozaton kívül mit terveznek még nem tudom, az viszont biztos, hogy licencmegállapodásuk az ARM -mel csak a Cortex-A9 -re és a Mali-400 -ra szól, másra nem.
Esélyesebb lehet viszont a MediaTek, nekik van élő licencmegállapodásuk a Imagination -nel de, hogy mikor fogják beélesíteni az még kérdés mivel a 28nm -en készülő új, jövő év elején érkező chipekben is még csak az SGX544 lesz.
Reálisan nézve a dolgokat egyelőre az ST-Ericsson az aki a "kicsik" közül betörhet a WP8 -as telefonok világába.A CA9 -et meg nem értem. Van valamiféle kikötés, hogy a CA15 a minimum ami a telefonokba kerülhet ? Ha van akkor a Huawei K3v2 ki is esett mivel az is Cortex-A9 magos.
Nagyon kusza még minden a WP8 körül.
-
vicze
félisten
Hát ST-Ericsson ugye Nova A9600-el szállhat be talán jövő év közepén(???).
A Rockchip-ben meg mikor lesz DX-et támogató GPU? Mert hogy még a 32xx-ben se lesz olyan, arrol nem is beszélve hogy A9-es még az is, van már infó az utániról? Illetve abból a pár partnerből ki gyártana egyáltalán olyannal telót. Huawei-nek akkor már ott a saját SoC-ja, ahogy a többieknek is.
Persze ha az MS még most se tudja, hogy egyáltalán mi a fenét akar, akkor lehet kuszálni...
WP8 -> C-A15
WinRT -> C-A9 (Tegra3) ????
A gazdasági okokat értem a fenti dolgok mögött csak a konzekvens termékeket nem. Egy GPU-ban gyenge tablet nem érem miért jó...DemonDani: NovaThor U8500 nem támogatja a DX-et (azaz a Mali 400), kiesett...
-
zord01
senior tag
Akkor marad a várakozás, és a reménykedés. Amúgy ha ezt a rendszert is úgy eltolják, mint a 7-est, akkor meg is érdemlik a csődöt. Amúgy meg akkor remélem valaki elkapja a product manager(ek) fejét, és betekeri egy satuba. Ha már arra nem tudja(ák) használni, amire kell, talán jó lesz üllőnek...
Várunk,várakozunk...
-
catroot
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy én is csak hallomás alapján írtam, illetve 1-2 cikk alapján, amit olvastam.
Vannak hülyeségek a rendszerben (pl. symbian után), ezt elismerem. Sőt megkockáztatom, hogy a 8-ban is lesznek.
Csak persze kérdés, hogy ki mit nyel le a dologból, mi mennyire zavaró.
Én szerencsére ezek nagy részével együtt tudok élni, de van 1-2 dolog, ami engem is zavar.
Majd október vége körül, ha megjelenik, okosabbak leszünk.
Egy kis érdekesség (kiszivárgott SDK, igaz, hogy júliusi.) Szóval nem muszáj készpénznek venni a benne látottakat.
-
zord01
senior tag
Tudom, hogy nem jelent meg, ezért írtam, hogy WP8 guru... gondolom van már a világon, sőt talán kis hazánkban is pár fejlesztő, aki már összefutott a rendszerrel, vagy telefonon, vagy emulátoron...
Catroot kolléga pl egész sok újdonságot mondott, és igen, engem zavar ez a sok megkötés, mert komplikálja az életem, és ráadásul úgy, hogy igazából racionálisan megindokolható oka NINCS!
Főleg akkor tudom nagyon nehezen benyelni az ilyesmit, ha olyan megkötésbe ütközöm, amit már 15 éve tudnak a mobilok, de még egy 5 rugós 1-es Nokia is. Akkor egy 1xx rugós miért nem?? Botrány.De ahogy nézem elég sok mindent javítottak.
Amúgy... ha pl Nokia fő termékmenedzser lennék, nem ilyen "mit rakjunk még bele" típusú kérdőíveket töltetnék ki "parasztvakítás" jelleggel a neten, hanem ha a kezembe kerül egy ilyen 100 pontos lista, az első dolgom lenne kiadni a fejlesztőknek, hogy azonnal orvosoljanak minden olyan pontot, amit fizikailag lehetséges. Nyilván hardvert már nem lehet frissítéssel cserélni, de ha a következő frissítési csomagba belepakolnák ezen problémák orvoslását, az sokat dobna az emberek közérzetén.
-
catroot
veterán
Pl. ébresztőhangot miért ne lehetne állítani?
Szundi is van, ezt sem értem. Mondjuk az igaz, hogy az idejét nem lehet beállítani, ami gyárilag 9 (ne kérdezze senki, hogy miért ennyi) perc.
SMS ésatöbbi backup pedig már lesz a 8-ban, asszem a Zune-tól is búcsút vehetünk.
Fájlkezelő is lesz (bár szerintem csak annyi, hogy a belsőmemóriáról a memre és vissza másolgassunk).
Elvileg már lesz benne csoportos kijelölés is (mondjuk ez vicc, hogy egyenként tudsz képeket törölni. Gondolom úgy voltak vele, hogy ha törölni akarsz több mindent, akkor majd Zune-al megoldod)
Szóval szvsz azért sok mindent orvosolnak majd.
(pl. betűméretet szerintem pont nem)
A kikapcsolt töltés pedig nem tudom, hogy miért olyan nagy érvágás?
Pl. az ipad-emet sem tudom kikapcsolva tölteni. Jó, lehet az ilyesmi valakit zavar.
-
zord01
senior tag
Itt van egy 110 pontos lista, hogy miért nem érdemes WP7-et venni:
http://www.phonearena.com/news/Here-are-101-reasons-not-to-buy-Windows-Phone-7.5_id30255
Annak idején úgy egy éve kb., mikor elolvastam a cikk eredeti verzióját, nagyon sok olyan megkötést, és feleslegesen betoldott elbaltázott megoldást találtam rajta, ami miatt annak idején a Symbian-os 5800-án is jelen volt, és a hajamat téptem miattuk. (Egyszer még a telót is földhöz vágtam, annyira szar volt (mielőtt megkapnám, hogy barom vagyok, persze visszaszámáló/stopper nem volt rajta, mondván töltsél le. Le is töltöttem, de a third party alkalmazások nem tudtak jelezni, ha le volt zárva a képernyőkímélő. Ezt persze nem írta senki sehol. Szal beállítottam 30 percre a visszaszámlálót, menet közben persze a képernyő lezárt, a cucc meg nem riasztott... eléggé rábasztam miatta. Még jó hogy földhözbaxtam, más kérdés, hogy a keret cseréje 6k-ba került...))
Szóval, mint látom baromi sok apró hibát hagytak benne. Engem pl ezek tántorítottak el anno:
-nincs fájlkezelő
-videó hangját nem lehet A2BP-n kilőni BT fülesre
-SMS-eket egyesével lehet csak törölni
-SMS vázlatot nem lehet menteni
-lejátszási listát nem lehet szerkeszteni a telón
-Nincs equalizer
-csak Zune-nal lehet fájlokat küldeni, ami nem kezel dokumentumokat (És ugye még csak SD kártya se volt, hogy arra felmásolhasd direktbe),
-Nincs VPN
-Betűméretet nem lehet változtatni (Ha valamit, hát ezt nagyon nem értem miért)
-Email csatolmánynak csak fényképeket enged a rendszer, dokumentumokat nem...
(Ez mondjuk egy magát préimum meg üzleti telefonnak hirdető cucctól nagyon durva)
-Az appokat nem lehet kategóriába rendezni
-Nincs haptic feedback (Symbán mondjuk volt, csak néha késett, és emiatt kva idegesítő volt, szóval lehet ezen megfontolásból hagyták ki. Én mondjuk inkább fejlesztettem volna, hogy ne akadjon, de ők tudják...)
-Nem engedélyezett third party böngésző (ez milyen már he???)
-Kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni a telefont (és ez milyeeeeeeeeeen máááár??)
-Nincs Bluetooth fájátvitel
-Az ébresztő órára különösen hipciás vagyok (és mivel a legtöbb okosteló nem ébreszt kikapcsolt állapotban azt nem említem, de az már röhej,hogy) nem lehet ébresztőhangot beállítani, és nincs szundi...És ezek a hibák csak azok voltak, amik ENGEM NAGYON zavartak/zavarnának. Van még dögivel, amik szintén felnyomnák az agyam, de még együtt tudnék élni velük.
Az olyan dolgokat amiket már nyilván javítottak (felbontás, egymagos proci, SD kártya) már nem említem.Amúgy ami különösen érthetetlen számomra, hogy miért követik el ezeket a gaztetteket, mikor látható, hogy a legnagyobb részük nem hardveres megkötés. Egyszerűen csak nem figyeltek oda a készítők, vagy valamilyen elbaxot perverz, életidegen a gondolkodásuk...
Szóval, hogy nálam mennyi esélye lesz az új WP8-nak, az azon is múlik, hogy ebből a tengernyi idegesítő hibából mennyit javítanak.
Egyébiránt elhiszem, hogy sokan ezeket a funkciókat nem használják, így ezek korlátai, hiányosságai nem zavarja őket, és külön-külön még mindegyikkel együtt lehet élni, de tapasztalatból tudom, hogy mikor a sok kis xar összeadódik, az ember már a haját tépi, és keresi a benzines palackot, meg a gyufát...
-
Ricardo
titán
Ez sajnos több szempontból nem opció.
1. T-s vagyok
2. Van "saját" csomagom, amit nem váltanék le, tehát az ilyen olyan díjcsomagra aláírás nem játszik. Ha sima két évvel elhozható, hogy a sajátomat hosszabítom, akkor lehet opció.
3. A WP7 nem tetszik. A főképernyőn lévő nyíl, az alatta található "kihasználatlan csík, és az ebből adódó aszimmetria pár nap alatt kivinné a hajam. Ahányszor ránézek, minden alkalommal megpróbálnám az elcsúszott képernyőt beállítani
4. Ahogy írták kevés a ram. Ezt beleszámolva gyenge az ár /érték aránya még a nulla forintos akciót (a díjcsomag miatt)is beleértve. -
3ye
tag
Emiatt én is aggódtam és persze át is beszéltük, hogy mi lehet a hátrány. Gondolok itt skype és társai de igazság szerint, aki kapta nem is használ ilyeneket, így semmi hiányérzete nincs.
Néha fotózik egyet, facebook, net, gmail, egy-két egyszerűbb játék...ennyi. Ezért írtam, hogy megismerkedni a rendszerrel tökéletes, nyílván vannak hiányosságai, de ez az árában is látszik
-
3ye
tag
Persze az is lehet, de ahogy írod a smart 3 is jó áron van és nyílván kevesebb a havidíj. Ennyi pénzért megismerkedni a rendszerrel szerintem tök jó. Az, hogy most nem WP8, ízlések és pofonok. Családban nem rég vettünk egy 610-et. Teljesen elégedettek vele, mindent tud amire szükség van.
-
Ricardo
titán
Egy két olcsó változat mindenképpen kell, mert az emberek jó része nem ad ki 100E Ft-t hogy kipróbáljon egy rendszert.
Nekem az első Androidos (és érintős)kütyüm egy ZTE Blade volt amit előfizetéssel 17.000Ft-ért vettem.
Előtte amik voltak, nem győztek meg. Nem láttam értelmét, hogy csak azért mert "divat" vegyek egy olcsó érintős készüléket, és szívjak a kezelésével.
Több pénzt meg nem akartam kiadni valamire, amit nem ismerek, mert ha nem jön be akkor szívás.
Máig olvasok olyanokat hogy "anno kipróbáltam az Androidot és annyira szar volt"
Ezek a 70%-ban nem a rendszer volt szar, hanem a vas.A Blade már hozta kezelhetőségben azt a szintet ami elvárható.
.
Maradtam is Droid vonalon.
Megnéznék egy WP8-at is, de nem ölnék bele túl sok pénzt, a már vázolt indokok miatt. -
margithid
veterán
Szerintem is, viszont BB nem fog eltünni szvsz.
Az 50k-s wp8-at én is várom, de félek nem fog bekövetkezni, esetleg 7.8-cal.
A 610 külseje nekem is megtenné, bele egy 1 GHz körüli proci fél GB Rammal, 1 GB tárhellyel. Egy ilyen telefon nagy népszerűségnek örvendene, ráadásul ezzel terjedne is a rendszer, ami a microsoft fő célja.
Amúgy szerintem is kevés az 5 wp8as telefon nokiától, simán kiadhatnának 7-8at is fél éven belül, akár quertyz billentyűzettel is. 3.7-4.8" méretekben, lehetne itt variálni, a 7-8 készülék még nem is lenne sok.
Arról nem is beszélve, hogy 1 éve a microsoft valamelyik magyar munkatársa azt nyilatkozta, hogy a wp8 megjelenésekor a hardverek olyan olcsók lesznek, hogy 30-35k Ft-ért lehet majd venni wp8 telót.
Kicsit elmérte magát a jóember, jelen esetben 50k-nak is úgy örülne sok ember mint majom a farkának. -
zord01
senior tag
Jó de ez ördögi kör. Kicsi a piacom, kevés pénz van fejlesztésre, kevés az új modell, kevés a vásárló, még kisebb lesz a piacom, még kevesebb a pénzem, még kisebb a palettám, még kisebb a részesedésem... és így tovább a végtelenségig. Azaz ebben az esetben a csődig...
Ezt az öngerjesztő folyamatot kéne megtörni valahogy. Ha hiány van tanárból vagy orvosból, nem az a megoldás, hogy több iskolát, kórházat bezárunk, hanem az, hogy új tanárokat, orvosokat képzünk. Előbbi eset hanyatláshoz, az utóbbi talpra álláshoz vezet.
Ezt egy menedzsernek tudnia kell. Ha nagyon beüt a gebasz, vegyenek fel egy válságmenedzsert, de ne lépjenek bele egy ilyen ördögi körbe. Személy szerint úgy vélem, most jó irányba indultak el, főleg azzal, hogy a MS a WP8-cal sok, negatív megkötéséből engedett, amivel a fogyasztók jól járnak majd, de hogy ez mire lesz elég, azt meglátjuk.
Én szurkolok nekik, csak... kicsit kevésnek tűnik a produkció. Remélem eleget tudnak nőni ahhoz, hogy ismét beinduljon a motor. Nagyon szomorú lennék, ha egy régi nagy név hullana ki ismét, pláne hogy a Nokia EU-s gyártó. Ha csődbe megy, akkor a fél kontinens lapátolhatja ki a zsét a sok távol keleti országba (olyan értelemben, hogy akármit veszel, ázsiából fog érkezni (még az Iphone is ott készül, Nokiának vannak (ha csak mindet be nem zárta már) EU-s gyárai), ami a mostani recesszióban nem túl faxa dolog.
Nekünk fogyasztóknak is védeni kéne a saját gazdaságunkat, pl úgy hogy "hazai" terméket veszünk. De ha csődbe megy a Nokia, már nem is lesz hazai termék. -
zord01
senior tag
válasz
Plazmacucci #68 üzenetére
Hát őőőőőőőőőő... először is bármibe bele lehetne tenni a 800as tudását, 40k-ér még egy tejfölös dobozban is megvennék.
Másfelől viszont nekem spec nem tetszik a 610. Tiszta gagyi az alsó perem, tiszta kínai hatása van. A 800-900-as szériák meg még rondábbak azzal a kocka házba lekerekített képernyős koncepcióval. Az új 820 az viszont nekem nagyon bejön. MS-nek mázlija, hogy végre lesz memoriakártya támogatás. Anélkül tőlem akár a világ legszebb telefonját is megtervezhették volna, akkor sem kellett volna a bús életbe soha. Pláne nem ilyen röhejese 8-16 gigás belső memóriával. Ugyan már. De szerencsére észbe kaptak.820 faxa hardver (bár a kijelző kicsit avittnak hat ma már, a hd kijelzők korában) bővíthetőség, (szerintem) gyönyörű készülékház... ha 100 alatt lenne elgondolkoznék rajta.
-
-
zord01
senior tag
Ekez az új Nokiák szimpik, még ha a WP nem is áll közel hozzám. Úgy hírlik jövő év elején még 3 teló csatlakozik a családhoz, amit azért picit kevésnek tartok.
Szerintem a Nokiának valahogy most nincs versenyképes telefonja.
Igazából szerintem legalább 8-10 telót kellene mos kihozniuk, 50 rugótól, a csúcsmodellig, 10000 forintos ugrásokkal, hogy mindenki megtalálja a magának valót. Méretben is lehetne differenciálni a palettát, nem mindenki szereti a 4+ colt, és simán beérném egy SE Ray méretű, és arányú telefonnal, de erős kamerával.Az alsó szinteken, butatelefon fronton meg botrány mi megy. Olyan szinten hülyültek vissza, hogy sírok. Utoljára kb 10 éve voltak ilyen szarok, hogy 640*480-as kamera meg ilyenek. Honnan a fenéből kukáznak ma még ilyet???? Azét butateló fronton is kidobhatnának egy 6700 utódot, és még 80k-ba is megvenném, de szerinte azt a telefont ma már az eredeti ár feléből össze tudnák dobni, tehát kb 40 rugóba lehetne árulni. Sztem lenn rá kereslet, mert a mostani butatelefonok kb arra jók, hogy 3 éves unokatesóm focizzon vele...
Szóval szurkolok a Nokiának a túlélésért, csak kicsi a választék. Talán most a WP8-nak hála (meg annak pl hogy végre lesz memóriakártyás bővíthetőség, stb) kicsit fog nőni a piaci részesedésük, de ilyen üzletpolitikával nem küzdik vissza magukat az élre...
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #65 üzenetére
Szerintem 15 elérhető, a ciklus végére, az jó két év. A BB és a Symbi addigra végleg eltűnik, vagy minimalizálódik.
De majd kiderül. -
vicze
félisten
Nem csak arra gondoltam. Kötelező még a TPM 2.0 chip is bele bitlockerhez meg secure boothoz annak az árából 2GB RAM is belefért volna, ez még megfejelik még az OS licence-el, és akkor már necces, nem mondom, hogy lehetetlen, csak az nem feltétlenül éri meg a gyártónak, hogy 80-ért árul egy középkategóriás telót minimális nyereséggel, ezt se HTC se Nokia nem játssza el szerintem. Huawei-től várok egyedül 100 alatti WP8 telót, de kb. akkora sikerre számíthat mint a Tania... (Bár ahogy az előjeleket néztem, a platform mi a 2. halálát fogja megélni.)
-
margithid
veterán
Nokia hírekben már szerepelt, hogy jővő év elején jöhet egy 4" körüli olcsóbb wp8.
Mondjuk a 7.8-as wp-vel szerelt készüléknek igencsak olcsónak kell lennie, ohgy labdába rúgjon.
Kínai gyártók nem tudom mennyire mennek még rá wp vonalra, jó lenne, igencsak jót tennének az áraknak. -
margithid
veterán
válasz
Tigerclaw #58 üzenetére
Azt szerintem el lehet felejteni. Simán megtehetné, beletesz egy 3g chipet az ipod touchba és árulja 100ért. (amúgy nekem a touch formavilága jobban bejön mint az iphoneé)
Olcsó készüléknek ott van a 4 és a 4S, 3GS-t szeritnem nem forgalmazzák igy tovább.
4 lesz mondjuk 100k, 4S 130, az új iphone meg 160 (persze nem nyitóárban).
Okosan csinálja aplle amúgy, ipad mini is teljesen felesleges szerintem, 10" körül van az ideális tabletméret, felesleges kisebbet nagyobbat kiadni. (esetleg majd akkro ha ultrabookot és tableteket egybegyúrják).
Amúgy egy ipadre én is benevezek, főleg ha jővő év elején kijön az új és a 3as 100k Ft körül lesz. Attól félek ennél olcsóbban win RT-s tablet se lesz. -
Tigerclaw
nagyúr
Azon gondolkozok, hogy mi lenne ha az Apple belépne a középkategóriás telefonok piacára valami iPhone minivel.
-
Ricardo
titán
Megfelelő áron ütős ajánlat lehet.
Be kellene zárni a topicot, hiszen a fórumon tiltott a Flame
-
törölt tag
Na akkor ez lesz az új telefonom. Remélem nem rontják el a dizájnt, és nem lesz benne valami buta szériahiba. És remélem függetlenül 100k alatt lesz.
-
vicze
félisten
De ebben Krait-os S4-es proci kell legyen WP8 miatt, C-A5 tudtommal kevés lenne, meg hát a GPU alapból nem támogatja a DX-et szóval MSM8225 biztos nem lehet.
Ha meg Krait akkor, hogy megy 100 alá?@Blyan: De ha beleraktam a 4GB-set akkor nem tudom "bővíteni" mondjuk egy 8GB-sel, csak ha hard restelem a telót. Hot swap ment közbeni csere lenne, szerintem szerintem most se fogja tudni.
-
tjb007
nagyúr
-
=Mentor=
őstag
Egy dolgot nem értek, miért nem lehetett már idén összedobni legalább egy alsóházas WP8 Nokiát. Ezt a pató palis hozzáállást nagyon hanyagolni kéne.
-
Probber
őstag
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
Majd jön a Skype 2!
-
mate317
tag
válasz
szilagyiv #44 üzenetére
Ja persze, ez a lumia 710 utódja lesz a specifikációk alapján. Az mennyivel is kezdet újonnan? 90k? A 820-ast pedig a középkategóriába szánják, pedig az a 800 utódja, ami 130 körül kezdett. Tehát alsó kat. a nokiánál 90k, középkat. 130k.
Amúgy jó lenne ez a telefon, ha kap egy normális házat akkor szerintem nagyobb siker lesz mint a 820, aminek rossz ránézni a vékony lepattintható hátlapjára.(Ja, és meg tudom erősíteni, hogy a bolti lumia 800-ak amoledje be van égve rendesen.)
-
szilagyiv
senior tag
Ha ráírják a készülékre hogy: PureView Advanced - na az lesz a Flame!
-
-
DemonDani
addikt
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
tiéd mindenképpen, sőt, szerintem vezess át rajta egy úthengert hogy biztosra menj, esetleg vess be biológia fegyvert, vagy hass az érzelmeire és törd össze a szívét
(...alsó kategóriáben 256 mb lesz továbbra is és 512 lesz még a Zealben is ami 2x1ghz 4,3"os kijelzővel)
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
6 oldalon mekkora szopás, tényleg...
Én most i4-et használok, és bár akármennyi oldalt nyitok meg, ha sok alkalmazás van nyitva akkor egy idő után az újra megnyitott böngészőben újratöltődnek az oldalak. NA ilyen WP7-ben nem rémlik. Ami oldal nyitva volt, az nyitva van akkor is, ha előtte két napig rá sem néztem a böngészőre.
-
gerilee
aktív tag
válasz
Translator #32 üzenetére
WP8-tól.
-
Воланд
titán
válasz
Translator #32 üzenetére
a wp7 ota.
-
negyedes
addikt
válasz
Translator #32 üzenetére
wp8wp7 ota(), de elerheto lesz belso memoria is.
Plazmacucci: igen 6ot kezel. mondjuk azt a 6ot 1 honapig sem kell bezarni....
-
3ye
tag
válasz
Plazmacucci #31 üzenetére
Nem voltam egyértelmű szerintem, de próbáltam kicsit humorizálni.....nekem még a 6 is sok lenne
-
Translator
tag
> microSDHC kártyával bővíthető
Ilyet mióta tudnak a WP telefonok?
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem jó, csak az ára is legyen a 610-es árához közel. Ez a kép amúgy csak illusztráció, hogy WP7 van rajta?
-
3ye
tag
válasz
Plazmacucci #23 üzenetére
Csak 6?
-
-
-
DemonDani
addikt
-
margithid
veterán
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Szerintem pont elég lesz wp8nak, ez nem android.
Az árára leszek kiváncsi, nekem egy ilyen teló lenne a tökéletes. -
vicze
félisten
Pusztán az S4 és a WP8 követelményei miatt 100 alatt szinte lehetetlen ezt kihozni, felesleges reménykedni. Mondjuk talán ha januárban kapni is lehet majd...
-
Lovey
csendes tag
[ Módosította: bolondember ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy kihagyják a karácsonyi szezont...aztán meg csodálkoznak, hogy az emberek nem veszik a telefont.
-
titi75mdr
csendes tag
smartglass+wp8 várós, unom már a statikus ikonokat, nokia 700-amat imádom, de addigra pont megunom
-
zsoca1986
csendes tag
Na ez az igazi FLAME keltő hír!
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Ez egy hülyeség... Szvsz. a 710 árán fog indulni, a 610 árán pedig egy 7.8-as készüléket tudok elképzelni.
-
Ezzel kéne jönni karácsonyra, jól árasítva. Ráírva, hogy WP8 és vinnék mint a cukrot.
-
saelin
veterán
Az 512 ramot én is bánom, de legalább nem 600-800 Mhz-es procit kapott!
Erősen fontolgatom az android lecserélését (nem, semmi bajom vele) egy wp8-ra, csak lenne valami hír a rendszerről és az áruházról... -
L4mie
veterán
Na ez még szép is
WP nek meg csak-csak elég az 512. bár az tényleg lehetne 1024
a 4" meg 3.7 -
NGA
addikt
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Még az asztali Win8-nak is elég az 1 giga.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
A droidnak.
-
Brutális eb
addikt
Jövőre az 512 ram kevés lesz.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na ez már meggyőző, ilyennek kéne lennie az "alsó kategóriás" ajánlatoknak technikai fronton. Remélhetőleg az árazást nem rontják el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest