- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem is, viszont BB nem fog eltünni szvsz.
Az 50k-s wp8-at én is várom, de félek nem fog bekövetkezni, esetleg 7.8-cal.
A 610 külseje nekem is megtenné, bele egy 1 GHz körüli proci fél GB Rammal, 1 GB tárhellyel. Egy ilyen telefon nagy népszerűségnek örvendene, ráadásul ezzel terjedne is a rendszer, ami a microsoft fő célja.
Amúgy szerintem is kevés az 5 wp8as telefon nokiától, simán kiadhatnának 7-8at is fél éven belül, akár quertyz billentyűzettel is. 3.7-4.8" méretekben, lehetne itt variálni, a 7-8 készülék még nem is lenne sok.
Arról nem is beszélve, hogy 1 éve a microsoft valamelyik magyar munkatársa azt nyilatkozta, hogy a wp8 megjelenésekor a hardverek olyan olcsók lesznek, hogy 30-35k Ft-ért lehet majd venni wp8 telót.
Kicsit elmérte magát a jóember, jelen esetben 50k-nak is úgy örülne sok ember mint majom a farkának. -
margithid
veterán
Nokia hírekben már szerepelt, hogy jővő év elején jöhet egy 4" körüli olcsóbb wp8.
Mondjuk a 7.8-as wp-vel szerelt készüléknek igencsak olcsónak kell lennie, ohgy labdába rúgjon.
Kínai gyártók nem tudom mennyire mennek még rá wp vonalra, jó lenne, igencsak jót tennének az áraknak. -
margithid
veterán
válasz
Tigerclaw #58 üzenetére
Azt szerintem el lehet felejteni. Simán megtehetné, beletesz egy 3g chipet az ipod touchba és árulja 100ért. (amúgy nekem a touch formavilága jobban bejön mint az iphoneé)
Olcsó készüléknek ott van a 4 és a 4S, 3GS-t szeritnem nem forgalmazzák igy tovább.
4 lesz mondjuk 100k, 4S 130, az új iphone meg 160 (persze nem nyitóárban).
Okosan csinálja aplle amúgy, ipad mini is teljesen felesleges szerintem, 10" körül van az ideális tabletméret, felesleges kisebbet nagyobbat kiadni. (esetleg majd akkro ha ultrabookot és tableteket egybegyúrják).
Amúgy egy ipadre én is benevezek, főleg ha jővő év elején kijön az új és a 3as 100k Ft körül lesz. Attól félek ennél olcsóbban win RT-s tablet se lesz. -
-
margithid
veterán
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Szerintem pont elég lesz wp8nak, ez nem android.
Az árára leszek kiváncsi, nekem egy ilyen teló lenne a tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest