Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy én is csak hallomás alapján írtam, illetve 1-2 cikk alapján, amit olvastam.
Vannak hülyeségek a rendszerben (pl. symbian után), ezt elismerem. Sőt megkockáztatom, hogy a 8-ban is lesznek.
Csak persze kérdés, hogy ki mit nyel le a dologból, mi mennyire zavaró.
Én szerencsére ezek nagy részével együtt tudok élni, de van 1-2 dolog, ami engem is zavar.
Majd október vége körül, ha megjelenik, okosabbak leszünk.
Egy kis érdekesség (kiszivárgott SDK, igaz, hogy júliusi.) Szóval nem muszáj készpénznek venni a benne látottakat.
-
catroot
veterán
Pl. ébresztőhangot miért ne lehetne állítani?
Szundi is van, ezt sem értem. Mondjuk az igaz, hogy az idejét nem lehet beállítani, ami gyárilag 9 (ne kérdezze senki, hogy miért ennyi) perc.
SMS ésatöbbi backup pedig már lesz a 8-ban, asszem a Zune-tól is búcsút vehetünk.
Fájlkezelő is lesz (bár szerintem csak annyi, hogy a belsőmemóriáról a memre és vissza másolgassunk).
Elvileg már lesz benne csoportos kijelölés is (mondjuk ez vicc, hogy egyenként tudsz képeket törölni. Gondolom úgy voltak vele, hogy ha törölni akarsz több mindent, akkor majd Zune-al megoldod)
Szóval szvsz azért sok mindent orvosolnak majd.
(pl. betűméretet szerintem pont nem)
A kikapcsolt töltés pedig nem tudom, hogy miért olyan nagy érvágás?
Pl. az ipad-emet sem tudom kikapcsolva tölteni. Jó, lehet az ilyesmi valakit zavar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest