- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy én is csak hallomás alapján írtam, illetve 1-2 cikk alapján, amit olvastam.
Vannak hülyeségek a rendszerben (pl. symbian után), ezt elismerem. Sőt megkockáztatom, hogy a 8-ban is lesznek.
Csak persze kérdés, hogy ki mit nyel le a dologból, mi mennyire zavaró.
Én szerencsére ezek nagy részével együtt tudok élni, de van 1-2 dolog, ami engem is zavar.
Majd október vége körül, ha megjelenik, okosabbak leszünk.
Egy kis érdekesség (kiszivárgott SDK, igaz, hogy júliusi.) Szóval nem muszáj készpénznek venni a benne látottakat.
-
catroot
veterán
Pl. ébresztőhangot miért ne lehetne állítani?
Szundi is van, ezt sem értem. Mondjuk az igaz, hogy az idejét nem lehet beállítani, ami gyárilag 9 (ne kérdezze senki, hogy miért ennyi) perc.
SMS ésatöbbi backup pedig már lesz a 8-ban, asszem a Zune-tól is búcsút vehetünk.
Fájlkezelő is lesz (bár szerintem csak annyi, hogy a belsőmemóriáról a memre és vissza másolgassunk).
Elvileg már lesz benne csoportos kijelölés is (mondjuk ez vicc, hogy egyenként tudsz képeket törölni. Gondolom úgy voltak vele, hogy ha törölni akarsz több mindent, akkor majd Zune-al megoldod)
Szóval szvsz azért sok mindent orvosolnak majd.
(pl. betűméretet szerintem pont nem)
A kikapcsolt töltés pedig nem tudom, hogy miért olyan nagy érvágás?
Pl. az ipad-emet sem tudom kikapcsolva tölteni. Jó, lehet az ilyesmi valakit zavar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest