- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
staccato
tag
Kíváncsi lennék erre a telóra.még inkább a wp7-re.szívesen kipróbálnám.
-
törölt tag
-
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #81 üzenetére
HTC-kkel nincs szinte semmi tapasztalatom (mmint Androidosak közül), de azt tudom, hogy elég jó romjaik vannak.
Blade 2.1-től láttam már néhány hirtelen rebootot, de az tény, hogy a legtöbb gép, aminél ilyet láttam, az Samsung volt.. Viszont volt Omnia7-em, ami szintén samsung, ott semmi gond nem volt, tehát (szerintem) sérülékenyebb az android ebből a szempontból..
Én is a frissülése miatt tippeltem azt, hogy van. -
törölt tag
ez érdekes, mert én az egy szem Blademmel és több ismerősöm HTC-vel, Samsunggal ilyen random újraindulásokat nem produkált. egyszer volt nekem reboot, az is egy pre-alpha féleség ROM-mal... ez inkább a Samsung sara, ha ilyen előferdül...
bár asszem már a GMaps is tud offline működni, ha becacheli a térképeket. iGO hivatalosan nincs Androidra, illetve volt, de azt készülékkel együtt lehetett kapni. Samsung Spica pl. emellett azt nem értem, hogy akkor hogyan frissül és működik újabb készülékeken is, ha hivatalosan nincs.
-
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #73 üzenetére
"hát elég vacak egy Android ROM lehet azon a telón, amelyik ettől újraindulgat, ez azért messze nem jellemző, csak a kókányolt ROM-ok esetén (mert custom ROM-ok között van olyan, ami simán gyárinak is jó lenne)."
Nem a hívás/smstől, hanem teljesen véletlenszerűen, nem adott dolog hatására fordulnak elő, azért így írtam, mert ha csak telefonálsz vele, és nem csinálasz semmi különöset, akkor is előjön. SGS-en kéthetente, mostani SGS2-mön havonta van 2-3 random újraindulás. Gyári ROM, nem főzött. (és nem is merem mondani, milyen tapasztalataim vannak ZTE Blade, Galaxy 3, Galaxy Spica, és Optimus GT540-nel)
"hát, free navi droidon se nagyon van (warezolt iGo nem számít), ugyanúgy a Maps (Google), ami "free" és navigál."
Én külföldön szoktam nyaralásokkor használni egy ForeverMaps nevű dolgot, ingyenes, offline térképek, és ha nem is navigál, legalább nem vagyok elveszve. Ilyen nincs WP7-re, mármint olyan, ami működik is, Mert az OfflineMaps az nem.. iGo-t lehet venni elméletileg egy országgal is, de legalábbis több csomagban, wp7re ami van, az kevés konstrukcióban (európa és ennyi), másrészt egyik sem egy iGo, és ahhoz képest mocsokdrága, tekintve, hogy az itthoni PNA-m olcsóbb volt iGO teljes EU-val, mint a WP7-es "turn by turn" europe..
A Maps is több a semminél, vészhelyzetben jól jöhet, viszont a Bing Maps-et nagyjából a "hagyjuk" felkiáltással el lehet intézni..Nokiak esetén inkább bele van építve az árba.
Ezért nem is vennék más gyártótól, csak Nokia WP7-est.
"van egy sanda gyanúm, hogy előbb-utóbb a lelkes XDA devek ki fogják szedni a Nokiakból a navit és majd rá lehet tenni más WP7-esekre is."
Már megtörtént, csak sajnos Unlockolt teló kell hozzá, ami kicsit macerásabb és sokkal veszélyesebb játék, mint az Androidnál a romcsere, és a root..
-
törölt tag
Flash-nek akkor van értelme, ha sikerül egy olyan oldalt eltalálnod, ahol a kedves webfejlesztő csak Flasht használ és esetleg még html navigálás sincs, nemhogy mobil verzió. akkor tényleg jól jön. Flashes játékok meg általában inkább billzet + kurzort igényelnek, nem igazán jók érintőkijelzőn. reklámok nekem se hiányoznak.
-
-
törölt tag
"A Marketplace tényleg hiányos, de kihangsúlyozom: Ez friss rendszer, így ez nem meglepő, hiába igaz."
és gyorsan bővül a Marketplace és többnyire igényes kinézetűek az appok. míg Androidon a Market felét launcherek, taskkillerek, témák, tweaktuninghiperOC progik, és egyéb szemetek tesznek ki. igaz, szemét van Appstoreon, meg Marketplacen is...
"-facebook, twitter, linkedin, meg ilyen social dolgok."
kb. brutálisan jól integrálva, és nem külön appokból és azon keresztül leszipkázott adatokkal.
"-Office (Ami alapból van a WP7-ben)"
szintén nagyon durván jó, mert MS Office, szintén jól integrálva, SkyDrive-val is összekapcsolódik. az Androidra elérhető Office-ok fele ennyire se jók.
"-Adobe Reader (ami free)"
mindenre van, de legalább szar
"-Böngésző (ami mocsokjó a WP7ben, ha a kihaló flasht nem vesszük pozitívumnak, akkor jobb, mint a 2.3.4-es driodé)"
hát igen, gyors böngi és jól megjeleníti az oldalakat. az Android alap TunnyBrowserénél szinte csak jobbak vannak. megjeleníti az oldalakat megfelelően az is, esetleg Flash is megy (bár kell a kutyának), csak kicsit buta.
"-Mail (ami nagyon jól meg van oldva, az összes rendszer közül ennek szerettem legjobban a kezelését)"
jaja, ez tényleg jó benne, Androidon szintén elég jól a GMail van megoldva, bár az csak GMail.
"-hívás, sms (ez jó, mert nem indulgat újra a WP7, mint az android néha)"
hát elég vacak egy Android ROM lehet azon a telón, amelyik ettől újraindulgat, ez azért messze nem jellemző, csak a kókányolt ROM-ok esetén (mert custom ROM-ok között van olyan, ami simán gyárinak is jó lenne).
"-Navigáció (az egyetlen, amiben nagy hátrányban van a wp7, mert free megoldások nemnagyon akadnak, a beépített maps ócska, és jó térkép csak nokiákra van ingyé.. (meg ugye van európa-navi alig 30k-ért)"
hát, free navi droidon se nagyon van (warezolt iGo nem számít), ugyanúgy a Maps (Google), ami "free" és navigál. Nokiak esetén inkább bele van építve az árba. van egy sanda gyanúm, hogy előbb-utóbb a lelkes XDA devek ki fogják szedni a Nokiakból a navit és majd rá lehet tenni más WP7-esekre is.
"az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
ezen én is mosolyogtam egyet... egy buherálható launchertől nem lesz jobb egy rendszer. nem ezen múlik a "nyíltság", meg a "képtelen ráunni a rendszerre". WP7 Launcher meg szép, de csak távolról és csókolommal köszönhet a WP7-nek és nagyon nem illik droidhoz.
-
feliks
senior tag
válasz
daniel909 #60 üzenetére
Az évi több hw miatt mindenki eldöntheti, hogy nek mi kell, mi nem, a belső hasonlóságok miatt meg könnyen maradhat stabil a rendszer. A Marketplace tényleg hiányos, de kihangsúlyozom: Ez friss rendszer, így ez nem meglepő, hiába igaz. Azzal, hogy drága, teljesen egyetéretek. A legtöbb feladatra(mindennapokra) azért talál az ember programot még ingyenesben is.
Az emberek nagyja (a geekeket nem véve számításba) ha használja az okostelefonját, ezek kellenek neki:
-facebook, twitter, linkedin, meg ilyen social dolgok.
-Office (Ami alapból van a WP7-ben)
-Adobe Reader (ami free)
-Böngésző (ami mocsokjó a WP7ben, ha a kihaló flasht nem vesszük pozitívumnak, akkor jobb, mint a 2.3.4-es driodé)
-Mail (ami nagyon jól meg van oldva, az összes rendszer közül ennek szerettem legjobban a kezelését)
-hívás, sms (ez jó, mert nem indulgat újra a WP7, mint az android néha)
-Zene (ebben szívás s Zune az tény, de aki elviseli az iTunest, az ezt is el fogja..)
-Navigáció (az egyetlen, amiben nagy hátrányban van a wp7, mert free megoldások nemnagyon akadnak, a beépített maps ócska, és jó térkép csak nokiákra van ingyé.. (meg ugye van európa-navi alig 30k-ért)
Livetilest sokan szeretik, ezért is hoztam szóba a wp7launchert, ami ugye ugyanúgy nem widgetes. Pl én is utálom a widgeteket, bóvlinak néz ki tőle az ember telefonja."az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
Épp ezt magyaráztam, hogy gyorsabb a mindennapokban az egymagos trophym, mint a 2magos SGS2-m.Nem xboxoztam soha, úgyhogy engem nem zavar, de az xbox játékok minősége viszont hoz egy szintet., ami jó.
"a zökkenőmentesebb működés igaz, de ilyen áron nem érdekes mert akkor inkább iphone."
No igen, ha valakinek elég vastag a pénztárcája hozzá, mert van köztük árkülönbség.. (meg nekem kevés a 3,5'', de nem folytatom, mert nem akarok ios-wp7-android flamet.. -
-
Воланд
titán
válasz
daniel909 #60 üzenetére
az, hogy te nem erted a rendszer koncepciojat nem a rendszer hibaja.
"évi több hw amik teljesen egyformák sebességben és tulajdonságokban"
igazad van, hulye az ms, hogy nem engedi meg a gyartoknak, hogy tetulassu keszulekekre tegyek fel a wp-t. meg hogy hagyja, h a user neki megfelelo meretu telefont vasaroljon, peldaul.
"Szerintem a livetiles sokkal rosszabb mint a widgetek, ugyanis a livetile csak mutatja az információt, görgetni benne pl nem lehet"
igazad van, tok ertelmetlen egy dinamikusan valtozo lapka, ami anelkul mutat meg szamomra fontos informaciokat, hogy be kellene lepnem az alkalmazasba.
"miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná... ez a fekete vagy fehér háttér 2012 cinkes.."
az a cinkes, hogy nem veszed eszre hogy az elo lapkak hordozzak a lenyeget, nem pedig a hatter. mellesleg egy "jol" megvalasztott kep szepen el is takarna a lenyeget.
"a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
lol, durva, hogy a wp7-nek nem kell ket mag, anelkul is jol el van.
"az xbox név integrálása egy csalódás számomra"
ne zavarjon, hogy vannak xbox live-os jatekok wp telefonokra. es egyre tobb olyan jatek lesz amivel konzolon es wp-s telefonon is lehet majd jatszani. w8 - wp8 - kovetkezo xbox egy egeszet fog alkotni.
na, szoval ertem en, hogy nem tetszik a rendszer, de ettol fuggetlenul legalabb baromsagokat ne irnal.
-
Gabi 8906
senior tag
Nem mennek a Windows-os Nokiák.
(Nem mostani hír, de én csak most találtam rá.
) Bár remélem, az éven villant valami nagyot a Nokia Symbian téren.
-
Alexios
veterán
válasz
daniel909 #60 üzenetére
görgetni benne pl nem lehet, vagy kapcsolgatni nem lehet mint droidon a switch vagy időjárás widgeteket.
Tulajdonképpen de, meglehetne oldani.
miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná...
Mert ez a rendszer koncepciója, nem akarnak csilivili felületet, a lényeg, hogy minnél könnyebben és átláthatóbban eljuss az információhoz.
-
daniel909
addikt
de ami működik az iOS-nek(évi 1 hw), az nem biztos h működik a wp7nek (évi több hw amik teljesen egyformák sebességben és tulajdonságokban).
A marketplace azon kívül h hiányos, drága is összehasonlítva az iOS-el, droiddal.
A frissítéssel voltak gondok a samu esetében de tény h a legtöbb teló tényleg megkapta.
Szerintem a livetiles sokkal rosszabb mint a widgetek, ugyanis a livetile csak mutatja az információt, görgetni benne pl nem lehet, vagy kapcsolgatni nem lehet mint droidon a switch vagy időjárás widgeteket.
Zune megkötés gáz. (az itunes is gáz)
miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná... ez a fekete vagy fehér háttér 2012 cinkes..
az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú.
wp7 tele van feles animációkkal.
az xbox név integrálása egy csalódás számomra. mi köze az xbox játékaihoz azon kívül hogy a hülye figurád ugrál a kezdőképernyőn?a zökkenőmentesebb működés igaz, de ilyen áron nem érdekes mert akkor inkább iphone.
-
Iomega
addikt
válasz
oliverkiss32 #47 üzenetére
Ember, nyomkodd csak az Androidos telefonodat és nyugodj meg! Senkit nem érdekel az efféle bla-bla lehúzó kritikád.
-
-
Воланд
titán
válasz
oliverkiss32 #55 üzenetére
neked lehet, hogy lenyegtelen, de engem speciel erdekel a tema. nem veletlenul irogatok ide.
-
feliks
senior tag
a MeeGo nem csak téged fogott meg.. Csak sajnos halott rendszer, ha nem lesz több telefon, amit kiadnak vele. Ha nem így lenne, már régen N9-em lenne.
Felhasználói élményben lehet hogy kevesebb(bár én nem érzem így), viszont minden gyorsan elérhető, könnyen kezelhető, logikus. Az embernek egy hét használat után sokkaljobban rááll a keze a használatára mint bármi más esetében. -
oliverkiss32
aktív tag
Amúgy meg olyan apróságokról beszélünk ha belegondolunk.... cégek, tortaszeletek, pénzek ->mind semmi. Holnap már nem is emlékszel mit írtál egy fórumba. Kikapcsolódásra ,szórakozásra talán jó, de többre nem ,hogy lényegtelen dolgokon törjük a fejünket.
Beleszólnak ezek az életünkbe? Nem. :-)
Ha még nem láttad nézd meg ezt a filmet, tetszeni fog:
http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c
Erről szól minden. -
Воланд
titán
válasz
RaveForce #52 üzenetére
azert ne kiabaljuk el azt a novekvo tendenciat, a negyedik negyedeves reszesedesi adatok meg nem jottek ki. mert szep es jo, hogy ezeregy helyen dobogos helyen vannak az ertekelest (es valahol az eladast is) tekintve a wp7-es keszulekek, viszont siman lehet, hogy csak stagnalasig vitte az utolso negyevben a platform az idei ev viszont nagyon erdekes lesz az eladasokat is tekintve, meg ugy a platform jovojet illetoen. de kukazni nem fogjak szvsz, hiszen egy nagyobb egesz resze.
-
feliks
senior tag
válasz
Csak egy kérdésem van: Láttál te ÉLETEDBEN WP7-es telefont, hogy ilyen magabiztosan alkotsz véleményt róla..? Amíg nem volt vele tapasztalatom, nekem is gagyinak tűnt. Szerintem vegyél egyet a kezedbe, kérj el valakitől megnyomkodni egyet pár órára, hamar meg fog változni a véleményed.
Az android többnyire instabil. Az ios drága. Mi van még? Jah, persze, a WP7. Lehet hogy még sokmindenben nem veszi fel a versenyt a másik két rendszerrel, de láttál te annó iPhone OS-t, vagy nem is tudom, hogy hívták az iOS1-et..? Az sem volt jobb, sőt. Láttál régi androidot, amikor még nem volt tele a market? Az kifejezetten ócska volt. Ez még fejlődik, nem szabad leírni ilyen hamar. -
RaveForce
veterán
válasz
Leírjuk ,hogy a windows phone egy FOS.
a windows phone nem, de a vélemény... az annál inkábbpár év a microsoftnak és elbukik ha nem talál ki valamit rohadt gyorsan.
egy növekvő tendencia hogy vezet bukásba mondd már el? ja hogy te se tudod, csak fröcsögöd a "FOS"-t? köszi... -
BobTail
őstag
Lehet, sőt biztos hogy elfogult vagyok, mert már egy hónapja használom az N9-et, és még mobil operációs rendszer ennyire nem fogott meg, mint a MeeGo, de szerintem nem nyújt akkora felhasználói élményt a Windows, mint a többi OS. Biztos mindenki tisztában van a Microsoftos társulás miértjével, és sokakkal vagyunk egy véleményen, hogy az Inteles kapcsolattal később nagyobb nyereségre tehettek volna szert, azonban a WP azonnali megoldást jelentett a mobilóriás számára. Ez van! Viszont szerintem van ebben valami kölcsönösség is, ugyanis kihasználva a Nokia nevét iszonyat nagy marketinget adnak a WP7-nek, illetve a marketbe is egyre több energiát fektetnek, és szerintem jó hatással lesz későbbiekben a rendszer fejlődésére, még talán az általam hiányolt felhasználói élményre is!
Egy szónak is száz a vége, az biztos, hogy ennél már csak jobb lesz a helyzet!
-
Воланд
titán
válasz
oliverkiss32 #49 üzenetére
attol meg igaz amit irtam. senki nem mondta, hogy az ms piacvezeto akarna lenni mobilfronton. csupan egy szeletet akar a tortabol.
-
Воланд
titán
válasz
"hogy nem kell pár év a microsoftnak és elbukik ha nem talál ki valamit rohadt gyorsan"
lol
benned is egy piaci elemzo veszett el. de nagyon.
-
oliverkiss32
aktív tag
Emberek mik ezek a gagyi dumák??? Leírjuk ,hogy a windows phone egy FOS. Után ne írogassatok oda mindenhova ,hogy nekem tetszik mert a mobil formái letisztultak! De ki nem sz*rja le a mobilt amikor arról beszélünk ,hogy nem kell pár év a microsoftnak és elbukik ha nem talál ki valamit rohadt gyorsan. Mit jelent magyarul ,hogy letiltsztult?? Valami suttyó találta ki biztos aki nem tudta leírni azt ,hogy a készülék egyszerű. Hú!
-
kpal
nagyúr
szívesen kipróbálnám 1hétig milyen lehet
-
-
Воланд
titán
"Az update pedig egyszerre jön ki a készülékekre, nem kell reménykedni h kijön-e az adott kütyüre, és ha igen, akkor valyon mikor..."
khmm, azert ez nem igy van. addig oke, hogy kijon, csak a mikor a kerdeses. de meg mindig jobb a helyzet attol, mint ami az android haza tajan van.
-
feliks
senior tag
Nem valószínű, hogy belebukna.
IOS-ről jöttem, jelenleg SGS2-t használok, és WP7re fejlesztgetek, szal ismerem a rendszereket én is.Az android hiába sikeres, se nem stabil, se nem fut el rendesen normális vason.(reménykedek a 4.0-ban, de ez még amig nem jön ki, csak remény) Van amelyik program forceclose-ol, van amelyik telefon újraindul, a rossz optimalizálás miatt, a frissítés meg vagy érkezik, vagy nem.
Az iOS(ami ugye az iphoneokon van csak) drága, stabil és jó, van akit zavar a zártsága, van akinek nincs igénye rá, hogy nyílt legyen.
A WP7 pedig hozza az iOS sebességét, stabilitását, olcsóbban, és hozzáteszem gyorsabban(akadásmentesebben) fut egy magon(1Ghz) 576rammal(Trophy), mint az Android 2.3.4 2maggal(1,2Ghz), 1Gb Rammal..(SGS2) Az alkalmazásbolt még nem az igazi, de amilyen ütemben növekszik, előbb-utóbb lesz rá rendes mennyiségben alkalmazás. A GUI sokaknak tetszik, sokaknak nem, de tekintve hogy androidon elég sokan töltötték eddig a wp7 launchert, szerintem van létjogosultsága a metro ui-nak. Az update pedig egyszerre jön ki a készülékekre, nem kell reménykedni h kijön-e az adott kütyüre, és ha igen, akkor valyon mikor...
-
Tegnap nyomkodtam egy ilyen telót nem rossz az összkép sőt pozitiv....
-
nicu71
addikt
Nekem tökéletesen megfelel,boldogan használom és egykét apró trükkel itt is el lehet érni,hogy ne hiányozzon semmi sem.
Azt hiszem ez így elég kultúrált hozzászólás -
Hennet
aktív tag
majd csorog a fújolók nyála, ha minden akrobatika nélkül össze lehet majd kötni minden multimédiás eszközt
és nem épp az android lesz az alapja... -
Iomega
addikt
"de azért lehetne ezt kicsit visszafogottabban is."
Ezt miért nekem írod
Én a WP7-es rendszert kedvelőknek a védelmére írtam azt, hogy aki leszólja a WP7 rendszert, az egyszerűen csak fogadja el azt a tényt, hogy van többféle OS, és mindenki használja azt, ami számára a megfelelőbb.
Alwares:
-
Alwares
aktív tag
Tetszik ez a hozzáállás. Nálam a telefon első sorban csak egy eszköz, ahogy a Pc-m is. Egy másodpercet nem akarok olyan dolgokkal törődni ami nem tartozik hozzá szorosan a használathoz. És a használat nem az, hogy birizgálom a registryt. Nekem semmit ne kelljen vele foglalkozni, működjön. Ennyi.
Tudjam használni különféle feladatok végrehajtására és ezt a lehető legegyszerűbben tehessem.
Mi mást akarnék? És minek akarnék bármi mást? -
Iomega
addikt
Ez az örökös civódás.
Nem kell folyamatosan leszólni valamit csak azért, mert az éppen nem tetszik valakinek.
Maradjunk annyiban, hogy a WP7-es rendszert, a konzervatívabb felfogásúak veszik, akik már kinőttek a dizájn hajhászásból és abból is, hogy minden áron , hogy lehet mókolni egy telefont, akinek elég az, amit a gyártó összeállított. Vannak akik, köztük én is, arra törekszünk, hogy egy telefon működjön megfelelően, és nem akarnak időd arra fecsérelni, hogy éppen milyen új főzött rom-ot rakjon fel. Akinek elég az, ha egy telefonnak a megjelenése letisztult és átlátható.
Tartsuk tiszteletbe másoknak a nézetét. -
Lall
veterán
válasz
daniel909 #19 üzenetére
Jelzem nem csak Nokia telókat árulnak az MS Store-ban csak a Lumia 800 is bekerül. Westend, MS Store (HTC Titan, HTC Radar). Csak hogy egy magyar példát mondjak.
a.sebi: Tényleg muszáj ezt minden topikban leírni? Nem jött be a rendszer ezt tudjuk és akkor mi van? Nekem sem jön be a BMW, mert szerintem egy szar mégsem megyek, minden BMW-vel foglalkozó topikba és mondom el, hogy szerintem mekkora szar.
-
a.sebi
őstag
jelenleg 3 kèszulrk van a birtokomban....olvasd el az alàiràsomat....ha rangsorolni akarnam a rendszert akkor 1 droid a szabadsàg miatt pl azt toltok le amit akarok....minden program nelkul....2 ios mert az alkalmazàs bolt meg mindig a legjobb....sebessèg hibatla.....3wp 7 mert nem szabad es nem is tud sokat a többihez kepest....es az alkalmazàs bolt is szar.....viszont sebessèg nagyon baresz....sebessègen kivul viszont nincs mas olyan tulajdonsaga amimiatt megint wp 7et vennek.....soha többet...azok utan amit szoptam mostanaban a wp7el elhataroztam h xboxon kivül nalam semmi nem lesz microsoft.......soha
-
Alexios
veterán
válasz
#19617792 #21 üzenetére
Arról is szó volt mondjuk, hogy a tango az nokia only frissítés lesz, bár mostanában erről nem láttam már semmit
Én mondjuk sok értelmét nem látom annak, hogy ennél gyengébb hardver is legyen, ez az 1ghz-es snapdragon se a legacélosabb manapság, illetve szerintem a felbontást se kéne piszkálni
Nincs kedvem alacsonyabb felbontásra újrairni a programjaim
-
Alexios
veterán
válasz
daniel909 #19 üzenetére
mivel a nokia-ms megállapodás némileg másabb mint a többi gyártóval, ez szerintem senkit nem lep meg, az meg hogy mit árulnak az ms store-ban, arra pont tesz a többi gyártó, emiatt senki nem fog kihátrálni.. Ráadásul ugye a mango-val csatlakoztak új gyártók, és újabbakat is pletykálnak(huawei pl.)
-
daniel909
addikt
jah a másik meg az hogy szerintem nem igazságos az hogy csak nokia telókat fog árulni a MS. mivan a többiekkel? ez lépéselőnybe hozhatja a nokiát, ami miattt a többi gyártó hisztizhet hozzáteszem jogosan. előre látom h kihátrál mindenki a wp7 mögül csak a nokia nem..
-
törölt tag
-
daniel909
addikt
szerintem gagyi. de ettől függetlenül másnak tetszhet, csak a véleményem írtam le. meg azt a tényt h kicsi a részesedés. nem vontam párhuzamba őket.
Nem azt mondom h 20% kell lenni a részesedésnek, de szerintem a rendszer halála pont az hogy minden márkán ugyanazt nyújtja ezt többször le is írták mások is.
12: volt a kezembe de nem jött be... alapbol a homescreen sem tetszik a kockákkal. olyan mint egy 10évvel ezelőtti oldschool OS ami fut a mostani hw-eken is.
17: jah de az iOs "megteheti" ezt mivel amögött valami kultusz van, és divat. nem mellesleg évi 1 hw. az androidon meg minden gyártó más gui-t használ.
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #12 üzenetére
csak a szokásos MS/Windows divatfikázás...
-
Black Dragon
addikt
Szerintem ezzel a telefonnal nincs nagy gond, a külső letisztult, és ezáltal tetszik is nekem.
Nővérem vett magának egy htc radart, amit élből elítéltem, de rövid nyomogatás után rájöttem, hogy nem olyan rossz, mint aminek elsőre, vagy tapasztalatlanul mondják. Egyszerű, mint kb az iOS.
-
daniel909
addikt
elég gagyi a wp7 de hát nem is veszik az emberek. szerintem biztos bukás.
-
a.sebi
őstag
kivancsi vagyok mikor fog bele bukni ebbe a nokia..szerintem a rendszer szar uhogy majd meglatjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14,Midnight,128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest