- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
oliverkiss32 #47 üzenetére
Ember, nyomkodd csak az Androidos telefonodat és nyugodj meg! Senkit nem érdekel az efféle bla-bla lehúzó kritikád.
-
Воланд
titán
válasz
oliverkiss32 #55 üzenetére
neked lehet, hogy lenyegtelen, de engem speciel erdekel a tema. nem veletlenul irogatok ide.
-
feliks
senior tag
válasz
Csak egy kérdésem van: Láttál te ÉLETEDBEN WP7-es telefont, hogy ilyen magabiztosan alkotsz véleményt róla..? Amíg nem volt vele tapasztalatom, nekem is gagyinak tűnt. Szerintem vegyél egyet a kezedbe, kérj el valakitől megnyomkodni egyet pár órára, hamar meg fog változni a véleményed.
Az android többnyire instabil. Az ios drága. Mi van még? Jah, persze, a WP7. Lehet hogy még sokmindenben nem veszi fel a versenyt a másik két rendszerrel, de láttál te annó iPhone OS-t, vagy nem is tudom, hogy hívták az iOS1-et..? Az sem volt jobb, sőt. Láttál régi androidot, amikor még nem volt tele a market? Az kifejezetten ócska volt. Ez még fejlődik, nem szabad leírni ilyen hamar. -
RaveForce
veterán
válasz
Leírjuk ,hogy a windows phone egy FOS.
a windows phone nem, de a vélemény... az annál inkábbpár év a microsoftnak és elbukik ha nem talál ki valamit rohadt gyorsan.
egy növekvő tendencia hogy vezet bukásba mondd már el? ja hogy te se tudod, csak fröcsögöd a "FOS"-t? köszi... -
Воланд
titán
válasz
oliverkiss32 #49 üzenetére
attol meg igaz amit irtam. senki nem mondta, hogy az ms piacvezeto akarna lenni mobilfronton. csupan egy szeletet akar a tortabol.
-
Воланд
titán
válasz
"hogy nem kell pár év a microsoftnak és elbukik ha nem talál ki valamit rohadt gyorsan"
lol
benned is egy piaci elemzo veszett el. de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest