- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
ez érdekes, mert én az egy szem Blademmel és több ismerősöm HTC-vel, Samsunggal ilyen random újraindulásokat nem produkált. egyszer volt nekem reboot, az is egy pre-alpha féleség ROM-mal... ez inkább a Samsung sara, ha ilyen előferdül...
bár asszem már a GMaps is tud offline működni, ha becacheli a térképeket. iGO hivatalosan nincs Androidra, illetve volt, de azt készülékkel együtt lehetett kapni. Samsung Spica pl. emellett azt nem értem, hogy akkor hogyan frissül és működik újabb készülékeken is, ha hivatalosan nincs.
-
törölt tag
"A Marketplace tényleg hiányos, de kihangsúlyozom: Ez friss rendszer, így ez nem meglepő, hiába igaz."
és gyorsan bővül a Marketplace és többnyire igényes kinézetűek az appok. míg Androidon a Market felét launcherek, taskkillerek, témák, tweaktuninghiperOC progik, és egyéb szemetek tesznek ki. igaz, szemét van Appstoreon, meg Marketplacen is...
"-facebook, twitter, linkedin, meg ilyen social dolgok."
kb. brutálisan jól integrálva, és nem külön appokból és azon keresztül leszipkázott adatokkal.
"-Office (Ami alapból van a WP7-ben)"
szintén nagyon durván jó, mert MS Office, szintén jól integrálva, SkyDrive-val is összekapcsolódik. az Androidra elérhető Office-ok fele ennyire se jók.
"-Adobe Reader (ami free)"
mindenre van, de legalább szar
"-Böngésző (ami mocsokjó a WP7ben, ha a kihaló flasht nem vesszük pozitívumnak, akkor jobb, mint a 2.3.4-es driodé)"
hát igen, gyors böngi és jól megjeleníti az oldalakat. az Android alap TunnyBrowserénél szinte csak jobbak vannak. megjeleníti az oldalakat megfelelően az is, esetleg Flash is megy (bár kell a kutyának), csak kicsit buta.
"-Mail (ami nagyon jól meg van oldva, az összes rendszer közül ennek szerettem legjobban a kezelését)"
jaja, ez tényleg jó benne, Androidon szintén elég jól a GMail van megoldva, bár az csak GMail.
"-hívás, sms (ez jó, mert nem indulgat újra a WP7, mint az android néha)"
hát elég vacak egy Android ROM lehet azon a telón, amelyik ettől újraindulgat, ez azért messze nem jellemző, csak a kókányolt ROM-ok esetén (mert custom ROM-ok között van olyan, ami simán gyárinak is jó lenne).
"-Navigáció (az egyetlen, amiben nagy hátrányban van a wp7, mert free megoldások nemnagyon akadnak, a beépített maps ócska, és jó térkép csak nokiákra van ingyé.. (meg ugye van európa-navi alig 30k-ért)"
hát, free navi droidon se nagyon van (warezolt iGo nem számít), ugyanúgy a Maps (Google), ami "free" és navigál. Nokiak esetén inkább bele van építve az árba. van egy sanda gyanúm, hogy előbb-utóbb a lelkes XDA devek ki fogják szedni a Nokiakból a navit és majd rá lehet tenni más WP7-esekre is.
"az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
ezen én is mosolyogtam egyet... egy buherálható launchertől nem lesz jobb egy rendszer. nem ezen múlik a "nyíltság", meg a "képtelen ráunni a rendszerre". WP7 Launcher meg szép, de csak távolról és csókolommal köszönhet a WP7-nek és nagyon nem illik droidhoz.
-
daniel909
addikt
de ami működik az iOS-nek(évi 1 hw), az nem biztos h működik a wp7nek (évi több hw amik teljesen egyformák sebességben és tulajdonságokban).
A marketplace azon kívül h hiányos, drága is összehasonlítva az iOS-el, droiddal.
A frissítéssel voltak gondok a samu esetében de tény h a legtöbb teló tényleg megkapta.
Szerintem a livetiles sokkal rosszabb mint a widgetek, ugyanis a livetile csak mutatja az információt, görgetni benne pl nem lehet, vagy kapcsolgatni nem lehet mint droidon a switch vagy időjárás widgeteket.
Zune megkötés gáz. (az itunes is gáz)
miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná... ez a fekete vagy fehér háttér 2012 cinkes..
az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú.
wp7 tele van feles animációkkal.
az xbox név integrálása egy csalódás számomra. mi köze az xbox játékaihoz azon kívül hogy a hülye figurád ugrál a kezdőképernyőn?a zökkenőmentesebb működés igaz, de ilyen áron nem érdekes mert akkor inkább iphone.
-
Воланд
titán
"Az update pedig egyszerre jön ki a készülékekre, nem kell reménykedni h kijön-e az adott kütyüre, és ha igen, akkor valyon mikor..."
khmm, azert ez nem igy van. addig oke, hogy kijon, csak a mikor a kerdeses. de meg mindig jobb a helyzet attol, mint ami az android haza tajan van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest