- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #81 üzenetére
HTC-kkel nincs szinte semmi tapasztalatom (mmint Androidosak közül), de azt tudom, hogy elég jó romjaik vannak.
Blade 2.1-től láttam már néhány hirtelen rebootot, de az tény, hogy a legtöbb gép, aminél ilyet láttam, az Samsung volt.. Viszont volt Omnia7-em, ami szintén samsung, ott semmi gond nem volt, tehát (szerintem) sérülékenyebb az android ebből a szempontból..
Én is a frissülése miatt tippeltem azt, hogy van. -
feliks
senior tag
válasz
#19617792 #73 üzenetére
"hát elég vacak egy Android ROM lehet azon a telón, amelyik ettől újraindulgat, ez azért messze nem jellemző, csak a kókányolt ROM-ok esetén (mert custom ROM-ok között van olyan, ami simán gyárinak is jó lenne)."
Nem a hívás/smstől, hanem teljesen véletlenszerűen, nem adott dolog hatására fordulnak elő, azért így írtam, mert ha csak telefonálsz vele, és nem csinálasz semmi különöset, akkor is előjön. SGS-en kéthetente, mostani SGS2-mön havonta van 2-3 random újraindulás. Gyári ROM, nem főzött. (és nem is merem mondani, milyen tapasztalataim vannak ZTE Blade, Galaxy 3, Galaxy Spica, és Optimus GT540-nel)
"hát, free navi droidon se nagyon van (warezolt iGo nem számít), ugyanúgy a Maps (Google), ami "free" és navigál."
Én külföldön szoktam nyaralásokkor használni egy ForeverMaps nevű dolgot, ingyenes, offline térképek, és ha nem is navigál, legalább nem vagyok elveszve. Ilyen nincs WP7-re, mármint olyan, ami működik is, Mert az OfflineMaps az nem.. iGo-t lehet venni elméletileg egy országgal is, de legalábbis több csomagban, wp7re ami van, az kevés konstrukcióban (európa és ennyi), másrészt egyik sem egy iGo, és ahhoz képest mocsokdrága, tekintve, hogy az itthoni PNA-m olcsóbb volt iGO teljes EU-val, mint a WP7-es "turn by turn" europe..
A Maps is több a semminél, vészhelyzetben jól jöhet, viszont a Bing Maps-et nagyjából a "hagyjuk" felkiáltással el lehet intézni..Nokiak esetén inkább bele van építve az árba.
Ezért nem is vennék más gyártótól, csak Nokia WP7-est.
"van egy sanda gyanúm, hogy előbb-utóbb a lelkes XDA devek ki fogják szedni a Nokiakból a navit és majd rá lehet tenni más WP7-esekre is."
Már megtörtént, csak sajnos Unlockolt teló kell hozzá, ami kicsit macerásabb és sokkal veszélyesebb játék, mint az Androidnál a romcsere, és a root..
-
-
Alexios
veterán
válasz
#19617792 #21 üzenetére
Arról is szó volt mondjuk, hogy a tango az nokia only frissítés lesz, bár mostanában erről nem láttam már semmit
Én mondjuk sok értelmét nem látom annak, hogy ennél gyengébb hardver is legyen, ez az 1ghz-es snapdragon se a legacélosabb manapság, illetve szerintem a felbontást se kéne piszkálni
Nincs kedvem alacsonyabb felbontásra újrairni a programjaim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest