- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Nem valószínű, hogy belebukna.
IOS-ről jöttem, jelenleg SGS2-t használok, és WP7re fejlesztgetek, szal ismerem a rendszereket én is.Az android hiába sikeres, se nem stabil, se nem fut el rendesen normális vason.(reménykedek a 4.0-ban, de ez még amig nem jön ki, csak remény) Van amelyik program forceclose-ol, van amelyik telefon újraindul, a rossz optimalizálás miatt, a frissítés meg vagy érkezik, vagy nem.
Az iOS(ami ugye az iphoneokon van csak) drága, stabil és jó, van akit zavar a zártsága, van akinek nincs igénye rá, hogy nyílt legyen.
A WP7 pedig hozza az iOS sebességét, stabilitását, olcsóbban, és hozzáteszem gyorsabban(akadásmentesebben) fut egy magon(1Ghz) 576rammal(Trophy), mint az Android 2.3.4 2maggal(1,2Ghz), 1Gb Rammal..(SGS2) Az alkalmazásbolt még nem az igazi, de amilyen ütemben növekszik, előbb-utóbb lesz rá rendes mennyiségben alkalmazás. A GUI sokaknak tetszik, sokaknak nem, de tekintve hogy androidon elég sokan töltötték eddig a wp7 launchert, szerintem van létjogosultsága a metro ui-nak. Az update pedig egyszerre jön ki a készülékekre, nem kell reménykedni h kijön-e az adott kütyüre, és ha igen, akkor valyon mikor...
-
Black Dragon
addikt
Szerintem ezzel a telefonnal nincs nagy gond, a külső letisztult, és ezáltal tetszik is nekem.
Nővérem vett magának egy htc radart, amit élből elítéltem, de rövid nyomogatás után rájöttem, hogy nem olyan rossz, mint aminek elsőre, vagy tapasztalatlanul mondják. Egyszerű, mint kb az iOS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest