- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
daniel909 #60 üzenetére
Az évi több hw miatt mindenki eldöntheti, hogy nek mi kell, mi nem, a belső hasonlóságok miatt meg könnyen maradhat stabil a rendszer. A Marketplace tényleg hiányos, de kihangsúlyozom: Ez friss rendszer, így ez nem meglepő, hiába igaz. Azzal, hogy drága, teljesen egyetéretek. A legtöbb feladatra(mindennapokra) azért talál az ember programot még ingyenesben is.
Az emberek nagyja (a geekeket nem véve számításba) ha használja az okostelefonját, ezek kellenek neki:
-facebook, twitter, linkedin, meg ilyen social dolgok.
-Office (Ami alapból van a WP7-ben)
-Adobe Reader (ami free)
-Böngésző (ami mocsokjó a WP7ben, ha a kihaló flasht nem vesszük pozitívumnak, akkor jobb, mint a 2.3.4-es driodé)
-Mail (ami nagyon jól meg van oldva, az összes rendszer közül ennek szerettem legjobban a kezelését)
-hívás, sms (ez jó, mert nem indulgat újra a WP7, mint az android néha)
-Zene (ebben szívás s Zune az tény, de aki elviseli az iTunest, az ezt is el fogja..)
-Navigáció (az egyetlen, amiben nagy hátrányban van a wp7, mert free megoldások nemnagyon akadnak, a beépített maps ócska, és jó térkép csak nokiákra van ingyé.. (meg ugye van európa-navi alig 30k-ért)
Livetilest sokan szeretik, ezért is hoztam szóba a wp7launchert, ami ugye ugyanúgy nem widgetes. Pl én is utálom a widgeteket, bóvlinak néz ki tőle az ember telefonja."az hogy jól megy a wp7launcher szerintem megint a droid malmára hajtja a vizet. képtelenség ráunni a rendszerre mert szabad vagy, a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
Épp ezt magyaráztam, hogy gyorsabb a mindennapokban az egymagos trophym, mint a 2magos SGS2-m.Nem xboxoztam soha, úgyhogy engem nem zavar, de az xbox játékok minősége viszont hoz egy szintet., ami jó.
"a zökkenőmentesebb működés igaz, de ilyen áron nem érdekes mert akkor inkább iphone."
No igen, ha valakinek elég vastag a pénztárcája hozzá, mert van köztük árkülönbség.. (meg nekem kevés a 3,5'', de nem folytatom, mert nem akarok ios-wp7-android flamet.. -
Воланд
titán
válasz
daniel909 #60 üzenetére
az, hogy te nem erted a rendszer koncepciojat nem a rendszer hibaja.
"évi több hw amik teljesen egyformák sebességben és tulajdonságokban"
igazad van, hulye az ms, hogy nem engedi meg a gyartoknak, hogy tetulassu keszulekekre tegyek fel a wp-t. meg hogy hagyja, h a user neki megfelelo meretu telefont vasaroljon, peldaul.
"Szerintem a livetiles sokkal rosszabb mint a widgetek, ugyanis a livetile csak mutatja az információt, görgetni benne pl nem lehet"
igazad van, tok ertelmetlen egy dinamikusan valtozo lapka, ami anelkul mutat meg szamomra fontos informaciokat, hogy be kellene lepnem az alkalmazasba.
"miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná... ez a fekete vagy fehér háttér 2012 cinkes.."
az a cinkes, hogy nem veszed eszre hogy az elo lapkak hordozzak a lenyeget, nem pedig a hatter. mellesleg egy "jol" megvalasztott kep szepen el is takarna a lenyeget.
"a 2 magos cuccok meg szépen el is futkorásznak, a mindennapokban nem lesz lassú."
lol, durva, hogy a wp7-nek nem kell ket mag, anelkul is jol el van.
"az xbox név integrálása egy csalódás számomra"
ne zavarjon, hogy vannak xbox live-os jatekok wp telefonokra. es egyre tobb olyan jatek lesz amivel konzolon es wp-s telefonon is lehet majd jatszani. w8 - wp8 - kovetkezo xbox egy egeszet fog alkotni.
na, szoval ertem en, hogy nem tetszik a rendszer, de ettol fuggetlenul legalabb baromsagokat ne irnal.
-
Alexios
veterán
válasz
daniel909 #60 üzenetére
görgetni benne pl nem lehet, vagy kapcsolgatni nem lehet mint droidon a switch vagy időjárás widgeteket.
Tulajdonképpen de, meglehetne oldani.
miért nem tudnak hátteret tenni a tile-ok alá? annyira feldobná...
Mert ez a rendszer koncepciója, nem akarnak csilivili felületet, a lényeg, hogy minnél könnyebben és átláthatóbban eljuss az információhoz.
-
-
Lall
veterán
válasz
daniel909 #19 üzenetére
Jelzem nem csak Nokia telókat árulnak az MS Store-ban csak a Lumia 800 is bekerül. Westend, MS Store (HTC Titan, HTC Radar). Csak hogy egy magyar példát mondjak.
a.sebi: Tényleg muszáj ezt minden topikban leírni? Nem jött be a rendszer ezt tudjuk és akkor mi van? Nekem sem jön be a BMW, mert szerintem egy szar mégsem megyek, minden BMW-vel foglalkozó topikba és mondom el, hogy szerintem mekkora szar.
-
Alexios
veterán
válasz
daniel909 #19 üzenetére
mivel a nokia-ms megállapodás némileg másabb mint a többi gyártóval, ez szerintem senkit nem lep meg, az meg hogy mit árulnak az ms store-ban, arra pont tesz a többi gyártó, emiatt senki nem fog kihátrálni.. Ráadásul ugye a mango-val csatlakoztak új gyártók, és újabbakat is pletykálnak(huawei pl.)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest