- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #936 üzenetére
Ezzel én is így vagyok a sűrű telefoncsere kivételével.
Már most fázom attól, hogy megint napok-hetek lesznek, mire belakom az új készüléket, de sajnos sokat nem tudom már odázni a dolgot. A GPS nem túl acélos, válogatós lett a töltőfejekben, észrevehetően elkezdett csökkenni a SOT, a kijelző is mutatja a klasszik oled gyengeségeket itt-ott, és a multitasking sem úgy megy mint újkorában. De karácsony körül megvolt a harmadik és egyben legcsúnyább leejtésem is. A többit jótékonyan takarja a tok, de ez már látható, zavaró a jobb alsó sarokban.
10 éve lesz most februárban, hogy G2-re váltottam és azóta hűséges maradtam az LG-hez, ami továbbra is így lenne, ha még működne ez az üzletága, mert mindig hozták azt a pluszt, ami számomra kellett és megkülönböztette őket a fősodortól.
Köszi a megerősítést a Nothing kapcsán. Remélem a kettes még egy fokkal kiforrottabb.
-
-
-
-
Cranberries
aktív tag
-
-
Cranberries
aktív tag
válasz
gretzky77 #560 üzenetére
Én is úgy számoltam, hogy egy Android főverziót még kapni fog. Nem is emiatt kérdeztem inkább a biztonsági frissítések miatt. Ezen a téren a Sony Xperia Z2-vel nagyon megjártam, de ez már a múlt. Kijelzővel kapcsolatban amire gondoltam az ebben a videóban 3:19-nél látható. [link]
És, hogy miről váltanék? Most egy Xiaomi Redmi 5A-t nyúzok, kényszerből.Ez a gyerkőcé volt csak megígértem neki, hogy megkaphatja a Redmi Note 8 Pro-mat és hát ígéret szép szó,..... Szóval az elmúlt 11 hónapban a Redmi Note 8 Pro-t használtam. Itt ami zavart az a MiUi agresszív memóriakezelése volt. Mindig bezárogatta az alkalmazásokat még azokat is, amiket lelakatoltam. Apropó! Memóriakezeléssel hogy áll a V50?
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #547 üzenetére
Így van, létezik. Kb. egy éve tettem fel rá a gcam-et. Annak a verziónak annyi gondja van. hogy a tele és a wide lencsék fel voltak cserélve benne, de mivel egyébként jól működik, így nem nyúltam azóta hozzá. Nem tudom, azóta jött-e ki újabb.
Néha jól jön, de a gyári is nagyon jó egyébként, főleg, hogy egy .dng file-ban sokkal több lehetőség van az utómunka során. -
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #492 üzenetére
Egy év után is kibír egy átlagos napot úgy, hogy 50%-ig esik csak a töltés. Sajnos éjjel olyan helyen van, ahol nem túl jó a térerő, ugrál az állomások között, így esik 5-8%-ot nálam, emiatt a második nap már nem szokott teljesen beleférni, de ez nem a telefon hibája.
-
-
-
-
-
válasz
gretzky77 #459 üzenetére
Értem, ez nagy kár.
"Az 5g logó a hátulján értesítő ledként funkcionál különböző színekkel, kissé ritka villogással!" --->> Ezt lehet valahol külön állítani, vagy totál olyan amilyen? (gyári)Azt észrevettem, hogy pl. mailt kapok, akkor a Második kijelző felső saroknál kéken villog (néha) és töltőre helyezve (vez. nélkülire) is jelez ott vissza.
-
-
válasz
gretzky77 #454 üzenetére
Apró. 130k (házhoz, utánvét)
Garis a Turbado-hoz (1.5 év még) és az is átírva/átíratva nevemre a Turbado-nál.
Amúgy van hozzá tartozék is dögivel.V30+ telefon mentését/beállításait átvittem V50-re így jó is
Android 10 Szept. 1. Rendszer/Update van rajta most. (gondolom ez a legújabb)
Holnap érkezik hozzá 2 db Védőfólia is. /ideiglenesen jó lesz míg a hydrogel meg nem jön. -
-
karmaresz
senior tag
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #416 üzenetére
Ebből is látszik, hogy még nem ismerkedtem meg vele eléggé, nyilván te jóval többet tudsz a funkcióiról mint én, biztosan jövök majd kérdésekkel, bár nagyon nem pörög ez a topik, ami jó is lehet, mert akkor mindenki meg van elégedve
Még nem ástam bele magam, de az előlapján van értesítési led?(még nem ezt használom)
Egyébként annak a hátlapi 5G villogónak lehet a villogási idejét állítani? -
Land
veterán
válasz
gretzky77 #411 üzenetére
De feldob, csak bármire állítom a beállításokon belül, mindig visszajön a jelzés.
Eddig teljesen jó. Összességében amit elvárhatok egy telefontól 2020-ban az benne van: 500+ ppi Amoled SÍK kijelző (jól van lehetne 90 Hz-es..), Snapi 855+ 6 Gb RAM (itt a RAM lehetne 8 Gb, de szerintem android révén akkor is simán újra tud tölteni ezt azt), korrekt síkban lévő kamerák, jó üzemidő, sztereó hangszóró, jó hangchip, eddig jól működő 10-es droid, normális AOD, gyors fizikai ujjlenyomat olvasó, gyors face unlock, vezeték nélküli töltés, IP68 stb...
7T-nél, 7T Pronál és P30 Pronál mindig hibádzott valami ami miatt gyorsan megváltam tőlük... Esetleg egy Pixel 4 XL lehetne jelenleg alternatíva 200k Ft alatt. Persze az én preferenciáim szerint.
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
gretzky77 #383 üzenetére
Köszi. Volt még nagyon régen lg 2x em,ami az akkori csúcs volt. Ott mindig hamarabb kijött az usa verzios kdz és sokan feltették,működött. Forditva nem működhet.,Usa telefonra eu rom?
Az 5g annyira nem szükséges. 4 g legyen,az nrkem jó.
Mégegy kérdés a hátsó 5g értesitő led többszinű,illetve vajon kezelheti a light manager app? -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #364 üzenetére
Ez vilagos nekem is,pont ezert kerdezem,h mitol jobb a poled full hd+ felbontas,mint egy Qhd+?
Kerdezem azert,mert velemenyem szerint a felbontas csokkentese egy ujabb(ergo fejlettebb)telonal nem visszalepes?
Vagy megsem az esetleg,mert a poled annyival jobb az olednel? -
válasz
gretzky77 #354 üzenetére
Az LTE-Advanced(4G+/LTE+) elméleti sebesség maxiumuma 3GBit le,1.5Gbit fel. Az 5G sebessége elméletben nagyon frekvencia függő lesz,így 25Mbit-től 2Gbit-ig terjedhet a sebessége jelenleg. Nagy elméleti átfedésben van a 4G-vel sebesség terén. Ahogy olvastam, viszont frekvencia tartományban szélesebb skálán használható az 5G,600MHz-től 72HGz-ig, ha lehet hinni annak,amit wikipédián írnak.
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #308 üzenetére
Haverom mondta, hogy ha vért izzad se találja. Hardcore user(nek hiszi magát, remélem olvassa
), mégsem tudja sehogy sem előcsalni. Szerintem csak béna, szebb kifejezéssel élve user error. De hiába magyaráztam neki, hogy lehetetlen, hogy nincs benne.
Mi a módszer? Csak hogy el tudjam neki mondani.
-
-
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #294 üzenetére
Azt hiszed hulyeskedek amikor kerdezek valamit?
Mert nem.
Pl ez a bekapcsolas dolog toltore dugva,nekem teljesen uj.
De most nem tudom,h csak szivatnak,vagy ez teljesen normalis.
Amugy annyira nem zavar a dolog,csak mas telonal ezt a problemak koze soroltak.
Most akkor normalis vagy sem?
Amugy meg nem jartam korul,h mit veszek.
Hirtelen otlet volt.
De ha itt ez egy szakmai forum,akkor gondolom itt tudjak ra a valaszt azok,akik ismerik ezt a keszuleket.
De hiaba is jarnam korbe a temat vasarlas elott,ilyen infot nem emlekszem h olvastam volna a tesztekben. -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #286 üzenetére
Hat igy meg nem lattam ahogy te felraktad ezt a fotot.
Koszi szepen!
Ez igy tuti!
Lehet csak elbenaztam a tesztek olvasasat,sajnos szokasom.
De amugy konkretan ilyen kepre nem is emlekszem.
De ennel az ifonnal csak jobb lehet.
Az lg-ben meg nem csalodtam,barmennyire is lehuzzak sokan.
Meg 1x koszi ezt a kepet! -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #283 üzenetére
Nah,egyre kivancsibb vagyok.
Kozben meg egy srac azt allitja a pro max csoportban,h a mil standard-től nem lesz toresallobb a telo,mert ugyanaz a gorilla glass van mindegyiken,ergo szimplan szerencsem volt legalabb 100x(kb ennyi esesen van tul a g7-em)h nem tort ossze..
-
-
-
coolrider
tag
-
-
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #234 üzenetére
Mindenki aki ifonos,azt mondta,h milyen egyszeru az a rendszer,sokkal jobb,mint az android.
Hat az h kinek jobb-vagy rosszabb,az egyenfuggo,de tenyszeruen nem igaz,h egyszerubb lenne.
Magyaran: tobb gombot kell megnyomni adott esetben,h ugyanazon opciohoz eljuss.
En nem vagyok elajulva a fototudomanyatol sem,ha ranagyitasz a kepre hamar szetesik.
Leejtettem ugy 80centirol,es ripityara tort.tokban,üvegfoliastul.
Egy ocska tularazott szar sztem.
Tele van hibakkal,melegszik,stb.
A pro max topicban mar kifejtettem ez,de szentsegtorest kovettem el ezzel,amit amugy meg leszarok.
LG fan vagyok,es sztem maradok is.nekem fontos,h birja a gyurodest,es az lg birja. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest