- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Pixel esetén hoztad fel a nagy noccs problémát, ez a V50 esetén sem kicsi, őszintén szólva ez az egy dolog volt ami nem tetsz(ett)ik benne, de ennyi kompromisszumot simán be lehet vállalni, a többi +kárpótol sztem!
1. Szoftver: évek óta csak LG-t használok és pont az OS az ami sztem tök jól van optimalizálva! Én már majdnem megjelenés óta V50-et használok és semmi lassulást nem tapasztalok nála, pedig nagyon sokat használom és rengeteg dolog van telepítve! Lehet kicsit lassabb a frissítés mint más gyártó esetén, ellenben általában majdhogynem hibátlan rendszert adnak ki! A biztonsági frissítések is elég jól jönnek mostmár, ebben előrelépést tapasztalok!
2. Sztem minimálisan észre vehető, de semmi komoly, zavaró!
3. Biztos van ami jobban szól ilyen téren, de sztem teljesen jó ebben is!
4. Van egykezes mód igen, és sztem ezt nagyon jól oldotta meg az LG, ugyanis egy oldalról indított gesztusvezérléssel aktiválja az egykezes módot ráadásul úgy,hogy olyan magasságra aktiválja amilyen magasságból indítod a gesztust! Remélem ez így érthető
5. AOD jól paraméterezhető sztem és fix! Lehet időzíteni illetve ha lefordítod,zsebre teszed akkor kikapcsol. Úgy működik ahogy kell sztem.
6. Arcalapú feloldás van viszont nem nagyon használom, a ujjlenyomat olvasó hibátlanul és gyorsan működik.
Kipróbáltam az arcfelismerést, több opció van! Be tudod állítani, hogy arcfelismerés esetén kelljen felfelé suhintani, de úgy is beállítható,hogy mondjuk duplakopp és suhintás nélkül ismerjen fel, ebben az esetben duplakopp ránézel és már a főképernyőn van!7. Annyira nem ismerem az iOS gesztusvezérlését, de V50 esetén sztem nagyon kényelmes hatékony!
+ Az audichip sztem nem az egyik legjobb a telefonok között hanem a legjobb! Egy jó fejessel brutális tud lenni!
Lehet elfogult vagyok amúgy LG-vel de évek óta használok LG-t és nem véletlen! Én nagyon elégedett vagyok vele!
Ha Budapesti vagy nagyon szívesen megmutatom élőben, megnyomkodod közel 1 éve belakott állapotban és könnyebb lesz dönteni!
Részemről nagyon ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest