- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Sunyista #161 üzenetére
Visszadobtam az eredeti piet és onnan ftissitettem rendesen, hogy később se legyen gond az OTA-s frissítésekkel! Valaki írta a Január 23.-ai dátumot, amikor jelzi, hogy van frissítés akkor nálam is Jan. 23 volt a dátum, de a biztonsági patch az Jan. 1
Appokban a szélről behúzható menü mit takar? Pl Viber esetén, hogy oldalról húzol és ott bejön a beszélgetés menüje? Az nekem működik csak ne teljesen a széléről húzd, mert akkor valóban a vissza gesztus működik! -
karmaresz
senior tag
válasz
Sunyista #142 üzenetére
Milyen érdekes, hogy nektek január elsejei van, nálam meg január 23-át ír.
(#133) Sunyista Szintén LG-t nyúzok már vagy 5-6 éve, csak eddig a páros verziókat. (G2, G4, V20) Itthon viszonylag komoly hangrendszerem van, de ha utazok, vagy egyszerűen nincs kedvem az emeleten hallgatni a zenét, akkor ezzel már elfogadható szinten oldom meg a mobilitás és a minőség ritkán összeegyeztethető problematikáját. A 250 ohmos Beyerdynamic Amiron Home-ot is nagyon szépen kiszolgálja a V50, de pont most tervezek utazása is egy 50 ohm feletti, zárt fejhallgatót. Ha nem jön szembe valami tuti vétel, szerintem maradok a Beyernél egy Custom Studio One személyében.
-
gretzky77
veterán
válasz
Sunyista #144 üzenetére
Persze, persze! Ha tudom, hogy megjön ilyen hamar ide is akkor nem is dobtam volna fel! Azt nem tudom, hogy ugye a svájci rom is open EU csak nem EU hanem EEA vajon az EEA OTA megjön így nekem is!? De még az is lehet ha lesz időm visszadobom a piet és lefrissítem! Neked a Bridge dobta fel vagy OTA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest