- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Sunyista #161 üzenetére
Visszadobtam az eredeti piet és onnan ftissitettem rendesen, hogy később se legyen gond az OTA-s frissítésekkel! Valaki írta a Január 23.-ai dátumot, amikor jelzi, hogy van frissítés akkor nálam is Jan. 23 volt a dátum, de a biztonsági patch az Jan. 1
Appokban a szélről behúzható menü mit takar? Pl Viber esetén, hogy oldalról húzol és ott bejön a beszélgetés menüje? Az nekem működik csak ne teljesen a széléről húzd, mert akkor valóban a vissza gesztus működik! -
karmaresz
senior tag
válasz
Sunyista #142 üzenetére
Milyen érdekes, hogy nektek január elsejei van, nálam meg január 23-át ír.
(#133) Sunyista Szintén LG-t nyúzok már vagy 5-6 éve, csak eddig a páros verziókat. (G2, G4, V20) Itthon viszonylag komoly hangrendszerem van, de ha utazok, vagy egyszerűen nincs kedvem az emeleten hallgatni a zenét, akkor ezzel már elfogadható szinten oldom meg a mobilitás és a minőség ritkán összeegyeztethető problematikáját. A 250 ohmos Beyerdynamic Amiron Home-ot is nagyon szépen kiszolgálja a V50, de pont most tervezek utazása is egy 50 ohm feletti, zárt fejhallgatót. Ha nem jön szembe valami tuti vétel, szerintem maradok a Beyernél egy Custom Studio One személyében.
-
gretzky77
veterán
válasz
Sunyista #144 üzenetére
Persze, persze! Ha tudom, hogy megjön ilyen hamar ide is akkor nem is dobtam volna fel! Azt nem tudom, hogy ugye a svájci rom is open EU csak nem EU hanem EEA vajon az EEA OTA megjön így nekem is!? De még az is lehet ha lesz időm visszadobom a piet és lefrissítem! Neked a Bridge dobta fel vagy OTA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest