- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Én is titkon abban bízok, egyszer visszatérnek. Hátha.
Nekem F6 (van 2db), G3 (szintén van), G4 (ez is megvan), V30 és V50.
Plusz van egy Redmi Note 10S "váltótelónak". 9 és fél éve vagyok LG-n. Semmi értelmét nem látnán V50-ről akármilyen újra váltani. Főleg, hogy brutál felmentek az árak. Újat semmiképp nem vennék, semmit. -
MaxxDamage
félisten
-
komyka
tag
Igen, újraindítás segített azért, mint utólag kiderült (Nálam az újraindítás van hogy simán hetekig kimarad
). De alapvetően szerintem ettől függetlenül is lassabb lett. Ezen kívül mintha a kamera sem lenne az igazi, bár ez már szubjektív. 11re találtam valahol egy nagyonjó gcam-et, tudta használni mind 3 kamerát ás qvajó képeket csinált vele. Konkrétan azt a release-t nem találom most, de amiket felraktam rendre túl sötét képet készítenek. (Természetesen 12 alatt bevált gcam verziót ugyanitt szívesen fogadok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest