- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrus
csendes tag
válasz
MaxxDamage #805 üzenetére
Köszönöm, igazán kedves vagy.
Bajai vagyok. Van nekem is egy plussz Spigenem csak besárgult de ettől még használható de ne szép. A Ringke tokom megy lassan gallyra. De majd nézelődök hátha találok alin vagy ebay-en.
-
adrus
csendes tag
Sziasztok! Lehet még ehhez a készülékhez valami normális tokot venni? A mostani már elég viseletes.
-
adrus
csendes tag
válasz
MaxxDamage #778 üzenetére
No, úgy néz ki megoldódott. A biztonságos zárolásnál állítottam el valamit. Sikerült visszatrükközni!
Öröm és bódóttá!
-
adrus
csendes tag
válasz
MaxxDamage #776 üzenetére
Factory reset lesz ebből.
-
adrus
csendes tag
Nekem sajnos az update után az ujjlenyomatolvasó teljesen fejreállt. Hiába reisztrálom az ujjaimat, elfelejti és nem tudom feloldani a telót. Valaki aki felrakta már a 12-est tapasztalt esetleg ilyen anomáliát?
-
adrus
csendes tag
Nekem semmi gondom nincs a 11-es androiddal. Telepítés után formáztam, teljes visszaállítást csináltam. Tejesen pöpecül működik. Számomra a görgetés példaul fluidabbnak tűnik az előzőhöz képest.
-
adrus
csendes tag
válasz
karmaresz #701 üzenetére
Az akksi témához nem tudok hozzászólni talán annyit, hogy nekem is szűk egy nap. 4 óra SOT, Spotify plusz Garmin óra folyamatosan rajta. Az enyém 2020 decemberi. Elég friss szerzemény
A márkaszerviz gyorsasága szerintem abszolúte kielégítő. Én hátlapot cseréltettem decemberben. Felküldtem postával, ők pedig a javítás után ingyen vissza. Ha jól emlékszem max. egy hét alatt megforult a teló oda-vissza. -
adrus
csendes tag
Elküldtem a központi szervízbe a telómat a hátlap recsegéssel(csak nem hagyott nyugodni
). Hétfőn feladtam ma kaptam meg. Kicserélték a hátlapot. Teljesen pöpec, hangja sincs
.
-
adrus
csendes tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
adrus
csendes tag
AOD-t ki tudom tenni a külső kijelzőre valahogy? G8X tesztben láttam valamelyik képen, esetleg V50-en is lehetséges?
komyka: Ringke fusion clear -
adrus
csendes tag
Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy azért elég gáz egy 150-200 ezres telefontól, hogy nyekereg ha egy kicsit erősebben nyomom a hátlapot.
-
adrus
csendes tag
Nektek mennyire "recseg" a hátlap? Ha az ujjlenyomatolvasó mellé nyomok fura recsegés hallatszik. "Cuppog", mint anno a z3 compactom kijelzője. Ez normális vagy valami elengedte belül?
Mondjuk egy kicsit korainak érezném, van vagy 3 hetes a készülék. Duál Screen nélkül használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest