- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunyista
tag
Nálam jól navigál, pont, mint a 9-esen. (Waze-t használok)
Eddig jó ez a verzió is, bár még néhány újdonságot szoknom kell.
Bug-ok is vannak, pl. a beállításokban a "Másodlagos kijelző" opció ott van, de csak nyomkodni lehet, nem csinál semmit.A gesztus vezérlésem tegnap kétféleképpen akadt be, egyszer látszólag semmi gondja nem volt, felismerte a gesztusokat, de nem hajtotta végre, egyszer pedig az alkalmazásváltóm ragadt be. Azóta újraindítottam, ma jó volt.
A gesztusvezérlés általánosságban irritálóan van megcsinálva (Android feature, nem az LG rontotta el), mert az oldalról behúzó vissza gesztus az egész képernyő hosszon működik és így nem lehet használni az appokban a szélről behúzható menüket, csak a gombbal a képernyő tetején... (beállítani az érzékenységét nem lehet) Francnak használom, de V30-on is ilyet használtam, csak ott egy root-os app-al, de az jobban működött.
Fáj még a kamera is kicsit, korábban a 3 kamerának 3 választó gombja volt, amit lehetett nyomkodni a kamera váltogatáshoz, most egy van, így nem lehet egy konkrét kamerára váltani rögtön és elsőre nem teljesen egyértelmű, hogy a gomb ikonján szereplő fenyőfa most makró, vagy normál pl. Idegesítő, de meg lehet szokni.
Akksi időm jó volt, 50%-nál 3,5h kijelzőidő, elég átlagos munkanapi használattal. (játék nem volt)
A UI nekem személy szerint tetszik, szebb, mint korábban és gyorsabb is. Pie-on gyakran előfordult, hogy a telefont felébresztve, feloldva másodpercekig fekete képernyőt kellett bambulni, mire összeszedte magát, 10-en eddig ilyen nem volt.
Ha még lesz valami érdekesség, megírom, hátha van aki még kivár a frissítéssel és hasznosak az infók.
-
gretzky77
veterán
Van egy telegram csoport ott vannak jópáran V50-el mondjuk főleg koreai variációval!
Te Telekomnál vetted? Én itt vettem hardveraprón bontatlanul, dual screennel 180-ért, a telekomos árát nem fizettem volna ki!
Kevesen vagyunk sztem is, de én imádom ezt a telefont és méltatlanul háttérbe van szorulva! -
karmaresz
senior tag
Hú, ha ilyen érzékeny, akkor beszerzek egyet. Másfél hónapja használom vegyesen, hol Spigen tokban, hol a gyári kijelzősben, de most megnézve az enyém egyelőre karcmentes.Igaz, nagyon figyelek, hogy véletlenül se kerüljön kulcs, aprópénz, vagy más keményebb tárgy mellé a zsebemben.
-
gretzky77
veterán
Szia üdv a klubban! Én a megvétel után pár nappal már tettem rá fóliát, így sajnos nem tudok nyilatkozni, de az, hogy a kijelzős tokban volt végig nem jelent semmit, sőt! Ha a kettő közé kerül valami az sztem simán hagyhat nyomot! Igaz elég jól zár, én feltettem rá az üveget és bizony már az üveg minimális vastagsága is belezavar az összecsukott állapotba, nem zár össze teljesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest